Friday, 11 April 2014

Jamu Pengantin Dara






 Ready Stok 40 botol.. :)



10 biji rm 65
berwarna cerah 


Ramuan herba: manjakani, akar serapat, belimbing bukit dan garam supit, bunga pakma, kacip Fatimah dan herba – herba rahsia lain.

cara penggunaan: 2 biji masuk dalam faraj. 4 biji makan. 2 biji setiap hari selama 2 hari.

SIAPAKAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?
1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Gadis yang tiada perawan untuk menipu Malam pertama.
7- Wanita yang Rahim kembang lepas bersalin
8- Wanita Rahim kembang selepas period
9- Wanita Rahim kembang yang tidak datang bulan
10- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap

Mengapa mereka perlukan produk ini?
1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk didalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
3- Ketika rempah sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan mengeluarkan segala jenis cecair dan akan turun kemulut Rahim dan jatuh kedalam faraj. Rempah tersebut menyerapnya.
4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.
5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air dari dalam Rahim.

Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas V / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:
1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj

Situasi Pasangan ( suami pengguna) :
1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat

Kelebihan Penggunaan produk ini:
1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan
2- Mampu menipu situasi dara


Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:
~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Berdarah dan pedih.

Dilarang keras untuk:
1- Wanita yang masih belom melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
2- Wanita yang telah monopos
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan kelamin memerlukan bantuan pelincir)



Set wanita berkahwin- RM 242

Jamu Pengantin Dara 1 botol
Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Miss V Gel Intim 1 botol
Miss V Feminin Wash 1 botol 


Set wanita belum kahwin-  RM 121

Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Miss V Feminin Wash 1 botol

anda boleh pilih sama ada nak pakej di atas @ ambil sikit2 ;)

Cara masukkan jamu pengantin dara



masukkan/tolak dengan jari dlm keadaan mencangkung  Jamu Pengantin Dara di anak panah iaitu 1 kapsul sebelah kiri dan 
1 kapsul sebelah kanan pangkal rahim.

 
CARA PENGGUNAAN JAMU PENGANTIN DARA (KAEDAH KOREK)

HASIL DARI JPD:

☆Harus diingatkan bahawa..hasil dari berJPD ini adalah tidak sama bagi setiap pengguna.
☆Adakalanya, selepas 72jamyang keluar cuma cebisan2 coklat seperti tembakau dgn se...ruknya yang kembang. ☆Berkemungkinan sepanjang tempoh 72 jam itu,kotoran telah keluar/jatuh ketika anda membuang air kecil
☆Ada juga yang turut keluar bersama penis suami jika bersama selepas 24 jam
☆Namun begitu ada pula yang keluar ketulan2 seperti lendir darah, malah ada yang seperti darah beku.
☆Di INGATkan supaya anda mengulangi proses korek utk pastikan ia benar2 bersih.

KAEDAH KOREK/KELUARKAN KEMBALI

√ Pastikan kuku anda pendek& bersih, cuci tangan terlebih dahulu, sila buang air kecil terelbih dahulu supaya xmenganggu proses nnti.
√ Dalam keadaan mencangkung basuh miss V dengan Feminine Wash, semasa anda basuh itu cuba masukkan jari telunjuk dalam vagina (xperlu takut ye). Tarik nafas dalam masa mula nak masukkan jari. Lepas nafas dan mula gerakkn jari telunjuk anda sekeliling vagina.
√ Cari sehingga anda jumpa bendasing seperti lendir yang bergumpal,atau pasir.. sila keluarkan sehabisnya
√ Anda tidak akan dapat pastikan ia bersih dengan sekali sesi sahaja (lenguh lacangkung lama2). Ulangi proses ini setiap kali mandi sehingga anda yakin betul2 bersih.
√ Sangat digalakkan anda untuk anda menggunakan Feminine wash SusukDara ketika melalukan proses ini.

PERINGATAN/PESANAN;

★Bagi anda yang normal, anda boleh mengulangi JAMU PENGANTIN DARA ini bagi setiap 3 bln sebagai tujuan servis/pembersihan
★Jika anda bermasalah, boleh ulangi dengan lebih kerap, misalnya sebulan sekali sehingga anda berpuas hati dan sihat.

Nota Tambahan:
★Tahukah anda dalam vagina kita keadaannya berlapis2.. terdapat leher rahim dan juga terdapat tombol bulat dipanggil serviks. Anda juga dapat merasa satu lubang ditengahnya yg dikenali sebagai OS serviks.
★Kita dapat rasa lubang ini jari. Mengikut kata Pn Hanni, pengasas semakin kecil saiz lubang ini bermakna ia sihat.


Testimoni Jamu Pengantin Dara

1. Puan Mega
    Salam, saya baru keluarkan jpd tadi. keluar darah macam haid. Saya dah pakai selama 72 jam.       
    Saya Korek sampai bersih. Kelaur ketul warna putih bercampur darah. ok tak


2. Puan Jaja
   
Feminine Wash          : Tiada lagi rasa gatal-gatal, bau di faraj dan faraj sangat selesa
                                     setelah menggunakan feminine wash
Jamu Pengantin Dara :Suami Jaja tegur, dah seperti dara setelah menggunakan
                                     Jamu Pengantin Dara :)
Masker Vagina           : sapu di ketiak, ketiak dah tak berbau sepanjang hari :)
 
 
3. Puan Hazlina
    Lepas sumbat Jamu Pengantin Dara BEST!
    Faraj Grip, Keputihan dan kurang kat panties pun dah xde.
   

 



*Saya dah berkahwin 8 tahun dah. Pernah menjalani pembedahan membuang cyst setelah setahun berkahwin pastu kene menjalani treatment untuk cyst selama setahun( tiap2 bln injek hormon bg monopous) Sekarang ada 2 anak. Pernah keguguran pada usia kandungan mencecah 4 bln lebih.Perasan setelah melahirkan ank kedua 2 tahun dulu, tak berapa kuat tahan kencing... mesti terkencing kalu terbersin atau batuk... sentiasa pki pantyliner setiap masa selain waktu tidur je.pastu sakit tumit menyucuk2 setiap kali bangun tido... cam ada paku dlm tumit. Doc sarankan kita cucuk steroid k tumit kalu ubat pain killer d tak berkesan...

2, 3 bulan kebelakangan nih datang lak penyakit "whitening" yg tidak menyelesakan.. kenkadang gatal, berbau sikit2 dah banyak tul cecair tuh smpi pantyliner basah.
Ada mengamalkan macam2 jenis jamu tapi masalah u cam bertahan je... tapi tak surut/ berhenti ngan immediately... ada jumpa doctor gak... tapi datang balik semua penyakit tuh..Bila nampak rmi yg post k Fb pasal JSD nih, hati tergerak n cuba... pikir "tak pe lah bazirkan rm 65 tuh kalu kesannya sama je cam jamu2 lain... mungkin belom jumpa yg serasi"...Bila dapat jamu nih, takut lak nak insert tuh... kan mati katak, sapa yg ssh...
dah 3 hari dapat jamu simpan dlm hand beg je... tapi bila baca testimoni, cam menarik lak...1st day insert dan makan 4 biji + 3 gelas air suam--> pg tuh pasan miss V cam agak kering... tak de lendir dah tapi k pantyliner ada kale2 coklat cam tanda2 nak datang bulan cam tuh...2nd n 3rd day--> miss v totally kering... pantyliner kering kontang... sakit tumit cam ilang tiba2... huh ajaib masa keluarkan jamu tuh, mmg terpanjat tgk ada ketulan lendir keras yg cam agar2 kale coklat tua beserta ketulan darah beku... ada kita attachkan gambar...4th day sampai hari nih--> kita dah tak pki pantyliner, pastu leh masak sambal sambil bersin2 kat dapo ngan gembira... whitening totally hilang... Tapi sesapa yg tahu leh bgtahu tak nape sakit tumit kita d hilang? ada kene mengena ngan masalah dalaman kita tu ke?

Terima kasih tak terhingga kepada pengasas, agen2 yg memperkenalkan jamu ni ek... yg penting Suami pon surprise ... smpi dia tya kita... ada makan jamu baru ke? Hihihihi



* My fren. Husban mmg kaki perempuan pon akui. The best. N sekarng dah alim tak makan luar lagi.

* Myfrend second wife also said. Husband dia mesti balik sbb ketagih- berpasir mcm anak dara katanya.

*Myfrend anak 4 orang. Husband agak noty sepanjang perkahwinan 10 tahun. Makan hati berulam jantung. 2 kali bercerai disebabkan suami noty scandal dgn ramai wanita bersilih ganti.pernah beliau sendiri dan anak2 yg masih kecil menyaksikan sendiri kecurangan suami beliau bersama wanita lain ditemapt tidur.rayuan demi rayuan tak pernah si suami hiraukan. Setela patah hati si isteri mencuba alternative “SUSUK DARA” pada peringkat awalnya disangkakan “black magic” .After 3 hari dia menghubungi hani dan menangis alat kelamin dia tidak selesa spt baru kawin. N suami beliau syik membebel kenapa ni sempit sangat, berpasir mcm dara, apasal hangat sangat dalam ni ketika melakukan hubungan kelamin sepanjang malam. Dan ketika perbualan kami, suami beliau menghubungi beliau memohon isterinya utk bercuti kerana suaminya terlalu merinduinya untuk bermain cinta bersama dia. Kali ini beliau menangis kerana suaminya tak pernah merayu cinta dan ambil berat terhadap beliau dan memuji2 beliau. Kini beliau tidak lagi naik bas sorang2 ke tempat kerja. Setiap pagi dan prtang diambil dan dihantar oleh suami. Kadang2 lunch time together. Sisuami tidak lagi panas baran. Jarang outstation dan sekarng sisuami terlalu menjaga hati beliau dan bertanggungjawab terhadap anak2 yg selam ini suami beliau abaikan.

*Customer FB
Husband saya suka sangat2 suka..hahahhaha saya hepi sangat. Suami cakap hari2 kalau sempit rapat 100% macam ni best. Husband saya cepat klimaks n tertido. Bila terjaga minta lagi wkakkaka.. kesian husband saya tdo mcm org kena tembak terdampar. Bangun pagi dah sediakan saya serapan. Sedangkan saya dah berkahwin 12 tahun. Masa baru2 kawin ada lah suami buat camgitu. Bila dia buat camgini mcm buang tebiat pula. Mmag jamu “susuk dara” ni TIADA TANDINGAN DENGAN JAMU YANG LAIN. Mmg power. Mmg berhantu. Patutlah “susuk dara” sesuai dengan namanya.
TRY la jamu “SUSUK DARA” yang anda tidak boleh dapat dimana2 kecuali dgn saya sahaja. bcoz hani adalah generasi ke-4 bida kampong ini.


* Salam kepada semua...disini saya sertakan testimoni dari customer... 
Alhamdulillah segalanya bermula disini
InsyaAllah... Testimoni yang positif ni diharapkan menjadi
iktibar kepada semua wanita.. yang menyayangi suami dan tentunya kebahgiaan rumahtangga...

'Saya ni mmg ade mslh keputihan dan bau... walaupun hsbd x komplen tp sy still rs x selesa... mmg x suke...dulu pernah try jamu XXX tp kesannye x brape ngam sgt la... sy pulak bkn jenis yg suke mkn jamu sbb lps mkn jamu lps sendawa mesti bau jamu...bole sakit pale n nk muntah...

dh lame tgk hanni jual ni....sejak mula2 dia tag sy...tp br skrg terbuka hati nak try memandangkn byk testimoni yg best2...

lps brape jam insert JPD...ade rs berdenyut2 tp x sakit...hari ke-2 mcm2 keluar ketul2 kale putih...ade yg mcm batu tp diselaputi ngan putih....pastu kuar byk lendir mcm egg white bertali tali..tp semua ni keluar bile sy buang air kecik ngan air besar so xde la amik gmbr..lame2 sy perasan bau dh xde....yeay!!!! ade kuar mcm air sket...so seluar dlm pon basah...tp sy x risau sgt sbb kt group jamu ni ade bc hanni dh explain psl ni...

hari ke3...nk bersihkn balik...so sy mskkan jari check ..mmg xde pape...clear...

dr segi sex - sy dh test n hsbd ckp mmg best...compare ngan produk lain yg sy penah cube... grip sgt2 baek... dan ms bersama pon xde bau...sy rs suke dan sgt2 selesa la...hehehe...

jamu ni mmg bagus la utk sy dan harap2 serasi ngan semua wanita2 lain...

jamu ni bile mkn xde bau...bile sendawa pon xde kuar bau jamu tu...jd Alhamdulillah....agaknye mmg btol serasi la ngan saya.. klu yg xxxxx tu sampai xle tdo rs nk muntah...

kisah benar...terima kasih kerana sudi berkongsi:)


ak kongsi satu rahsia

pengguna ini nama dirahsiakan.

mengamalkan jamu aku dara dari keluaran susuk dara resources ~ rangkaian jamu susuk dara.

permulaan pengambilan aku dara untuk memaintainkan kesihatan rahim untuk datang bulan yang teratur, untuk mengurangkan keputihan dan kecergasan badan.

- rasa sakit tapak kaki bila menapak di atas simen telah hilang itu membuktikan rahim beliau sudah sehat sepenuhnya.

- dari keputihan yang berwarna kuning, hijau dan coklat sehingga jernih bersirat keluar. dan seluar dalam berkerak berwarna hijau.
- walaupon plus size, akibat susah dtg bulan kini datang bulan datang setiap bulan dgn tepat.
- mengalami rasa panas dan berpeluh terutamanya dileher, ketiak dan belakang badan.
- bila 13-7-2012 beliau menyedari seluar panjang beliau telah longgar setelah mengamalkan jamu aku dara semenjak bulan november 2011

kejutan utk diri beliau sendiri..patutlah asyik rasa panas dan berpeluh2.

- rasa kenyang dgn pengambilan air suam atau air kosong tanpa air batu..

alhamdulillah saiz perut / pinggang hilang banyak inci.

sedang berusaha bersenam utk mengecilkan peha pula





SABTU 30-09-2012 13:31:45pm (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu. Esp1.)
As Salam.. Syukur Alhamdulillah, seronok sgt pkai produk JSD ni..berkesan sgt2. Xde dah maslah vagina berair, keputihan. Masalah bau, dan yang paling best, lama dah x rasa tut tut tertutup rapat, dpt rasa cm ketat n melekat jerk at bwh ni.rasa tertutup jek, sblum ni asyik kene kentut vagina jer. Dan satu lagi, sblum ni tut tut sy cam berkedut2 gitu ari ni bila tgk…..mmg terkejut sgt2 sbb kedut2 tu dh xde. Cam tut tut anak dara jer. Smlm sy baru insert JPD, x sabar nk tgk kesan tu plak. Suami plak balik dr oversea 4th ni, harap sgt dapat bg kepuasan kt dia. Terima kasih yer nora, insya Allah saya akan jd pengguna setia produk JSD ni. Sgt2 berpuashati. Mmg best…………..

ISNIN 08-10-2012 10:26:18am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp2.)
Sy insert JPD tu, lepas sy period aritu. Lepas 24jam rasa cm ada benda nk kuar kat V tu… sy ke tandas n mmg keluar seketul JPD sekali melekat2 ngan darah2 haidy yg berbaki kat dlm V sy tu. Cam bergumpal2 skali ngan JPD, dan lepas 72jam, masa nk korek kuar, MMG SUSAH SGT nak korek sbb V sy mmg dah RAPAT n KETAT sgt. Tabahkan hati gak, sy korek kuar..tp ikhlas sy ckp, sy cam x berani pun nk masukkan jari sy tu. Risau la sbb sempit sgt. 3-4 kali sy cuba korek kuar, rasa cm dh melecet dah bbir V sy tu. Pastu baru sy teringat kat GEL INTIM yg sy beli, sy guna gel tu la utk korek kuar JPD. Dapat kuarkan Cuma 1 jek, bergumpal2 ngan warna putih2 kuning sebesar ibu jari kaki. Dan semasa korek kuar pun, byk sgt benda2 putih melekat kt jari sy.

ISNIN 08-10-2012 10:42:46am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp3.)
Dan kesan JPD lepas tum mg superb la nora…. First time bersama lepas suami sy sampai tu, mmg berubah terus muka dia….hahahaha dia tnya cmner bleh ketat sgt ni.. sy senyum je lah, pastu dia ckp cm dinding2 V sy tu dok pegang keris dia..dia Tanya sy kemut ke, sy ckp tak kemut pun…hehehehe, seronok sgt sbb dia dulu pancit dr saya. X tahan sgt katanya, rasa cam baru mula2 dapat, rasa cm firtst time bersama dulu. Masa tu seronok sgt…syukur sgt. Dia ada Tanya saya guna ape.Sy mmg tunjuk n bgtau kt dia. Sampai skrg ni, minimum pun 2 kali sehari bersama. Asyik nk jer…dan lepas je abis bersama mesti suami sy ckp “nanti sambung lagi yer”, “pasni plak yer” & “jgn lupa, nak lagi nanti”… ngan muka senyum2 gatal..hahahha… Skrg ni pantang sentuh, mesti jln. Rasa cam mula2 kawin dulu plak….

ISNIN 08-10-2012 10:54:54am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp4.)
Dia ada Tanya sy..Boleh x sy selalu maintain cmni.. n sy jwb InsyaAllah, pastu dia ckp. Hehhehehe.. bestnya!!!!!!.... Seronok sy sgt2 nora, xtau nk ckp cmner. Terima kasih yer sbb dpt bantu sy. X pernah jumpa produk sebagus nih.Saya nk order lg 2 masker vagina yer. Dan satu lagi JPD tu dlm tempoh bpe lama sy bleh ambik lagi? Sy nk try jad, tp masih takde stock kan, kalau ade nanti jgn lupa inform sy yer.


 
 
 
 
 
 
 
 


untuk order
sila SMS nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.



. 


Testimoni Barang Dah sampai

Assalamualaikum

Semua pelanggan yang order daripada kami akan diposkan pesananan dalam 1-2 hari bekerja.
Kebiasaaannya kami poskan barang pada pukul 12 tengahari setiap hari ;)


Perniagaan ini berdaftar dengan SSM

Tasnim Rich Enterprise
TR0130513-P
 
 
 

 

 
 
 
 
 Contoh order yang siap sedia di bungkus :)
guna plastic pos laju
tiada siapa yang nampak barang kat dalam
penuh rahsia :)
 
dalam bungkusan tu FREE GIFT
utk cantikkan kulit muka, gebu gitu :)
 

Coklat Love Habibi RM 48 (gedik-gedik untuk suami)


  
 
Coklat love habibi JSD tidak mgandungi bahan-bahan herba untuk merapatkan faraj,
tiada bahan untuk kesihatan rahim .

Coklat love habibi mengandungi herba-herba yang terdiri daripada
Coklat Love Habibi JSD dirumus khas untuk
 
  • menaikkan ghairah seksual untuk lelaki dan wanita. 
  • melancarkan peredaran darah
  • membuang angin dalam badan
  • memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar
  • menghilangkan sakit-sakit badan,
  • lenguh2 badan
  • mengurangkan keletihan bekerja.
 
Cara makan Coklat Love Habibi JSD
Cubit sedikit dan gentelkan.
Kunyah dan  minum air.
Disarankan ambil ketika sarapan n makan malam.
 
Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.
Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin),
Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)
 
 
Testimoni Coklat Love Habibi JSD

1. Puan Seha
   setelah makan Coklat Love Habibi
   angin dah keluar semula

 


 
 
 
 
 
 
testimoni coklat love habibi
agent ummy atie
 
atie try mmg best...kuar angin xyah cite la kan..tp bdn mmg rs ringan je..skt2 bdn pn ilang..skali mkn pn dah rasa kesan dia. kalau mkn slalu2 xtau la nk ckp cmn..mst POWER la...jd SUPERMAK!!!heheheref: JSDNL02UNKNOWN PERSON 27-8-2012PRODUK: COKLAT LOVE HABIBIHARGA: RM48KELUARAN: SUSUK DARA RESOURCES
 
dah seminggu lebih aku sakit perut..perut da bunyi gendang,..
makn ubat angin mcm tu gak,,eno pun same..p klinik xnak..
heheh..minum teh halia pun ado je..sakit perut mcm nak terkeluar,,tapi skit2 je..
semalam dapat la COKLAT LOVE HABIBI...MULA MAKAN BERKERUT MUKA SEBAB XPERNA MAKAN MAJUN YG REAL KUNYAH..TRY GENTEL BESAR SKIT PASTU KEBAM2...SELANG 30 MINIT..HAMBEKKK KO..MEMULAS BERLARI KE TOILET..AKHIR NYE LEEEEEEEGAAAAAA MENGELUARKAN KHAZANAH......HAHAHA..ANGIN YG DEGIL TU DAPAT D KELUARKAN..BADAN PUN RASA RINGAN..HARI NI DA SEPARUH AKU KEJE KAN COKLAT TU..DOK TAIP TESTIMONI PUN DAN LAGI GENTEL2..LAME2 SEDAP PLAK..HEHEH..**YANG NAK CUBE2 TU JANGAN TAKOT NAK KUNYAH,,XKENAL MAKA XCINTA..
 
**ref: JSDNL03AIMISHOPPE ~ 26-8-2012

 
 
berminat
 
sila SMS/ WhatsApp @
CLH ke 019 3116872

Feminine Wash Jamu Susuk Dara (JSD) - atasi masalah keputihan, kegatalan dan bau kurang menyenangkan


                                                              Ready Stok 90 botol
Miss V Feminin Wash- Wangikan Faraj 
RM 48
1 botol - 100ml
  Kegunaan Feminine Wash JSD:

Feminine wash JSD baunya wangi, dingin dan menyegarkan.
Ianya feminine wash berubat yang sesuai untuk keputihan di mana PH nya adalah tidak alkali tinggi. 

Sesetengah orang yang ada alergik apabila berpeluh dicelah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. Feminine wash Susuk Dara tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidak berubat dan mencegah keputihan.

Kandungan: 
herba arab, cengkih, extrak sireh dan manjakani.



KELEBIHAN FEMININE WASH JSD

soalan:

saya dimaklumkan kita tidak digalakkan guna feminine wash kan? sebab ianya akan boleh membunuh bakteria baik utk miss V kita. so pertanyaan saya, kenapa produk ni ada jual Feminine Wash?
...
...jawapan:

kebanyakkan Feminine Wash di pasaran ada bahan yang "irritant", yang boleh menimbulkan kerengsaan seperti pengggunaan sabun pada kawasan faraj, penggunaan sabun atau pelembut kain yang secara tidak sedar ia menjadi "irritant" ataupun penyebab kegatalan, atau apa-apa bahan untuk feminine wash.

pH normal faraj 3.8 - 4.3 (slightly acidic)..

Feminine Wash JSD yg pH dia dlm range ni.. bole guna hari2.. kalau yg ikut stndard pH ni biasanya harga dia mahal.. bukan cikai punya..

Feminine Wash JSD susuk dara pH dia dlm range ni plus medicated.. so sgt sesuai utk wanita yg bermasalah keputihan..

wanita yang selalu keje kat luar, wanita yang selalu stress dimana factor-faktor ini antara penyebab keputihan, dan kegatalan. boleh guna Feminine Wash JSD untuk merawat masalah dan ketidakselesaan mereka..

wanita yg tidak mempunyai masalah juga bole guna Feminine Wash susuk dara sbg perlindungan dan mencegah kepada white discharge (keputihan), kegatalan, bau faraj dan jangkitan pada vagina..

Testimoni Miss V Feminine Wash



Testimoni Feminine Wash dan Masker Vagina
 Jaja

Assalamualaikum sis. Saya menggunakan feminine wash memang berkesan.
Tiada rasa gatal-gatal, tiada bau dan selesa sangat-sangat.
Masker Vagina pula mengetatkan dan suami tegur. Emm macam dara dulu. Huhu.
lagi 1 , masker vagina saya sapu di ketiak, ketiak tak berpeluh dan tak berbau sepanjang hari.
Saya berpuas hati dengan JSD  memang berkesan.





Testimoni Feminine Wash Mieka

Waalaikummussalam sis. Memang bagus, mula-mula memang keluar keputihan la. Berkeping-keping untuk dua hari. Sekarang ni semua dah ok.


                                   


Testimoni Feminine Wash Julie

Rasa fresh je bila dah cuci faraj dengan feminine wash :)
tak sabar nak pakai masker vagina




 
Testimoni Miss V Feminin Wash 1

Assalamualaikum & selamat pagi semua...
Nak share cter sndri dr kelmarin lg tp x berkesemptn nk on9....
Cenggini...jumaat aritu sy baru dpt stok FW ( Miss V Feminin Wash) so nk pakai la time mandi ptg balik keje tu.....Ttbe time nk mndi tgk dh berdarah...adoiiii...bila masa keluar...tak sedar lngsong...tp mmg dh pakai pad siap2 lah utk kes2 tak sedar cmni lah....so xley la nk bertarawih mlm pertama..huuhuhu...last sblm kluar bilik mandi,sy basuh le cek bedah ngn FW 
( Miss V Feminin Wash)...xde rase apa pun...pastu xsmpai seminit.....uichhhttt....sejuk nyer!!!!!mcm letak aircond woooo!!! melompat2 sy dlm bilik mandi tu...mmg COOL...FRESH sgt...tak pernah pakai FW rasa mcm nie...syok abeh la...

Then nk lap badan la dh sudh mndi kn...ttbe rasa d bnda meleleh......
uitttt....menyempat2 la...lap badan pun x abeh lg.....cmne nk pakai pad...hadoiii......
agak nyer terkejut kot sbb COOL sgt kn....dia pun tak nyempat2 nk kluar....hehehhe...
Malam tu tidoq dgn lena nya...tak yah bngun sahur..heheh...sedar2 dh pukul 8 pg...tu pun bngun sebab tak selesa...sekali tgk....makkkkkk!!!! BOCORRRR.....habeh kena basuh tilam pulak hari nie....tak pasal2 dapat keje baru...haishhh....dah lapik dgn kain batik pun bocor jugak....(ye la sbb kain batik tu dh lari ke tempt lain..hahahha)
Tapi mmg sy dah lama tak piyed banyk mcm nie....last rasa nyer 2 taun lepas kot...pastu piyed sikit2 je....dh tak larat nk jumpa dctor,makan ubat hormon,makan EPO...tp sama jugak....akhirnya.....Alhamdulillah....sy dh kembali normal dgn JSD....
selamanya sy akan setia dgn produk JSD...insyaAllah........terima kasih semua...:)



Testimoni Miss V Feminin Wash 2

Ariff Ajmal
Salam kengkwan jsd..
Kte nk share skit ni....2nd day bru dpt buka feminine wash...dh selesai mandi ..kte pun picitla fw ni kat tapak tangan...xde rase apepun...pastu kte apply kt miss v kte n lps tu bru rasa sejuk n nyaman skali.rs mcm dok betoi2 dpn aircond lak...effect slruh bdn tau rs nyaman tu...1st time pkai fw yg mcm ni...:-) ....he..he..stiap kali buang air jer mest cpai fw n wawash kte nyer miss v...satu hr ni rase segar jer kt miss v tu...mmg x rugi la beli fw ni..berbaloi dgn harganyer n kebaikannyer.. thumbs up pd pengasaas kta kak hani..


Testimoni Miss V feminine wash 3

Testimoni Agen
agen saya sendiri memberitahu bagus lah guna feminine wash JSD ni, rasa gatal2 selpas haid hilang. suatu hari feminine wash JSD ni dah habis, di beli lah yang feminine wash jenama di pasaran biasa..
dia tak puas hati kerana gatal- gatal tak hilang pun..


untuk order
sila SMS nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.



Magic Clear Sinus Soap JSD RM 28.90 ( Sabun Resdung)





Magic Clear Sinus Soap RM28.90

Kebaikan:
~ Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat.
~ Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka.
~ Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis dimuka dengan membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu.
~ Membantu dan mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka.

Cara Penggunaan:
Buih dan gosokkan dengan lembut ke seluruh muka dan badan kemudian bilas sehingga bersih.

Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang bermasalah.

Tahukah anda?


Kuman hama yang ditunjukkan adalah gambaran dekat menggunakan kaedah mikroskopik (microscophic). Kuman tersebut sebenarnya adalah hama yang selalu dikaitkan dengan gejala terasa ingin bersin. Ia kemudian akan membiakkan telurnya ke dalam tubuh sekiranya tiada apa-apa tindakan atau ubat diambil untuk memeranginya. Oleh itu, elakkan dari mencium / menghidu karpet, langsir atau tempat-tempat berhabuk. Juga diingatkan, kucing merupakan penyumbang terbesar mengenai kuman seperti ini. Elakkan dari mencium-cium kucing kesayangan anda dengan terlalu 'over'. Mesej: Bayangkan kuman sebegini rupa dibiar berkeliaran, membiak dalam badan anda tanpa sebarang kawalan.

Gambarajah menunjukkan; tempat utama yang selalu menjadi pembiakan kuman resdung. Terjadi begitu kerana saluran di situ adalah deria pernafasan di mana udara keluar - masuk. Di kala sedutan udara berlangsung, sedikit-sebanyak akan membawa kuman / bakteria masuk. Setiap manusia mengalami proses ini - tak dapat nak dielakkan. Jadi; adalah tanggungjawab kita memastikan saluran ini dijaga serta dibersihkan dengan baik.
‘Resdung' melalui istilah kedoktoran: penahanan mukus yang disebabkan oleh pembengkak-an membran (sel lapisan kulit). Bengkak ini terjadi kerana saluran tersekat. Mukus adalah bahasa saintifik kepada cecair berupa lendir (hingus) yang ada di dalam tubuh manusia. Petanda paling ketara mukus berlebihan adalah kulit wajah berminyak. Minyak yang boleh mengakibatkan wajah kusam dan lebih teruk lagi; jerawat dalam bentuk bisul atau bernanah. Simptom lain yang sering dikaitkan Resdung:
mudah sejuk, menggigil di sesuatu keadaan yang tak sepatutnya (baru hujan sikit saja, dah rasa macam nak demam)
batuk sampai terasa gatal kerongkong, anak tekak
telinga selau rasa tersumbat. Kalau teruk, kena dapatkan ubat doktor cairkan sumbatan (dititik dalam telinga). Contoh: 'berdengung' telinga yang sukar hilang apabila ketinggian berubah-ubah seperti dalam kapal terbang atau lif
Hidung kadang-kala meleleh air (tanpa hembusan)
Gatal mata yang apabila digaru, semakin menjadi-jadi rasa nak teruskan - sampai merah dan berair.
Bersin melampau, sampai pengaruhi suhu badan (jadi panas) dan sikap (baran)
Disudahi dengan satu lagi petanda paling ketara: hidung kerap sangat tersumbat kerana lendir / kahak dan amat sukar dihembus keluar. Akibatnya; suara menjadi agak 'sengau'. Resdung juga dikenali dengan nama 'Sinus' (ketumbuhan dalam hidung) dan 'Alergi' (alahan kepada sesuatu jenis benda atau makanan).


Testimoni Magic Clear Sinus Soap ( Sabun Resdung)








TESTIMONI SINUS SOAP DRP CUSTOMER SENDIRI..SEMALAM DIA UPDATE PASAL PERKEMBANGAN GUNA SINUS SOAP NI..MMG TERBAIK LA KATANYA..BARU JE GUNA..BARU SEMINGGU PENGGUNAAN, RESDUNG DH MAKIN KURANG..MULA2 GUNA ADA KUAR LENDIR..YUP TU LA HAMA RESDUNG YG BERSARANG DLM HIDUNG TU..MUKA MAKIN LICIN, XDE DOK GARU2 MUKA LAGI DAH..THUMBS UP!
regards: warga JSD


  ~SMS / wassup ke 019 3116872 utk tempahan..

Minyak Ikat Kasih






                                                         

MINYAK IKAT KASIH -1 BotoL RM65 –

DIGUNAKAN OLEH SUAMI UNTUK TAHAN LAMA KETIKA BERSAMA.
CARA KEGUNAAN:
Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit kegunaan:

Fungsi:
untuk melancarkan peredaran darah di zakar untuk mengembang dan membesarkan.
Memberi kekuatan di zakar untuk keharmonian hubungan suami isteri.


U all tahu tak minyak ikat kasih ni
Boleh sapu kat breast
Bagi breast montok. Yg mana ada baby tu....tgh breastfeed urutkan breast dgn minyak ikat kasih. Boleh cover la time by time supaya jgn kendur sgt.
Kalau yg mkn aku dara sapukan minyak ikat kasih kat seluruh breast mantop beb....
Sapu kat punggong bg tonggeks sikit...
Minyak ikat kasih tu baja pembesaran taw...bg darah berjalan. U all patut guna dulu.
Yg breastfeed jgn kena puting.
Pakai time pegi kerja. Lepas mandi tu lap air bersih2...
Sapu minyak tu sikit je...then urut2 mcm gaya u all nak pakai coli. Boleh tegang tu....

Badan kecil - breast besar
Badan kecil - punggong besar
ASET ABANG SAYANG TU!!!!!!!

Ingat nak besarkan...ingat minyak ikat kasih

DIPERBUAT DARIPADA:
- IKAN BELACAK
- LINTAH
- HABBATUS SAUDA
- LADA PAHIT
- PINANG MUDA

Set Lelaki 1-menambah tenaga dalam dan luaran,dayungan tahan lama & lebih power
1 SET RM 130 (minyak ikat kasih + lelaki jutawan )

Set Lelaki 2- menambah bilangan sperma , tenaga, adik tegang (khas bg adik yg x naik) dan power 
1 SET RM 115   (minyak ikat kasih +Abe Gagoh)

selain untuk aktiviti mengurut bebed, ianya juga digunakan secara traditional untuk wanita yang mengalami kekeringan ketika bersama dan untuk menegangkan payudara yang jatuh dan menaikkan punggung yang jatuh bagi wanita yang sudah bersalin.

cara pemakaian untuk masalah kekeringan: -
sapukan pada bebed suami lebih sikit - pastu roger n out

Testimoni Minyak Ikat Kasih 1

Wanie Shoppe Galeri
salam...memohon bercuti dr sis Honeydew Hanni utk beberapa mggu.....coz Wanie Shoppe Galeri sedang hamil n mengalami alahan.....heeee....tq buat sis Honeydew Hanni mempelkenalkan produk yg begitu mujarab.....xsampai sebulan guna JSD (Jamu Susuk Dara) sy d sahkan hamil 2mggu......semua produk sy n hubby guna kecuali AKU JUTAWAN.....thank a-lot sis....so pd kwn2 yg nk hamil jgn tunggu lagi.....kl yg belom bersedia jauhi diri anda dr ABE GAGOH......heeeee...rezeki semua d tangan tuhan.....kita just iktiar n usaha.....peace yoww.....

Wanie Shoppe Galeri

sy guna jpd (Jamu Pengantin Dara) lepas abis piyed (period)....n sambung jad mkn main2...sbb pening....heeee....abis "berpuasa" hubby mkn AG (Abe Gagoh) separuh mggu pertama....n mggu ke 2 guna skd ( susuk kekal dara) n hubby guna lg AG (Abe Gagoh).....hubby hanya guna sebiji...coz separuh semgu.....heee itu je yg saya amal dlm tempoh sebulan ni......semlm test pregy line double....g klinik nk comfrim doc ckp dah 2mggu.....masih awal tp dah alahan teruk..siang asyik tdooooooooooo.....;)



Testimoni Minyak Ikat Kasih 2

Maajun Abe Gagoh ini, bukan sekadar untuk kekuatan batin sahaja, ianya sebagai anti oksida yang boleh mengurangkan ketagihan merokok….. setelah saya gunakan jamu ini, tabiat merokok saya semakin berkurangan…..dan sekarang ini saya telah stop merokok selama seminggu…..semasa pengambilan jamu ini, apabila saya merokok, kesedapan rokok (nikotin) tidak terasa lagiatau tawar…..Terima kasih jamu Abe gagoh…

Testimoni Minyak Ikat Kasih 3
Nak share testimoni Abe Gagoh.. (Hikhik suka sgt sbb customers hepi n berjaya) ~Syukur~
Sekali makan 'terpacak' dua hari... ƗƗɑƗƗɑ ƗƗɑƗƗɑ .. Mmg terbaeekkk laaa 'Abe Gagoh'.. Sblm niey mmg ✗ da selera nak bersama sbb terlalu penat keje.. Keinginan tue ada tapi sebab terlalu penat... Slps diperkenalkan Abe Gagoh ✗ menyesal mencuba... Mmg terbaeeeeeek la! Now wife dia panggil hubby nya... 'Abe Gagoh'. 'Abe Gagoh'... Kembali ceria family niey....... Ameen (;

Testimoni Minyak Ikat Kasih 4
hubby saya da try Jamu AG( Abe Gagoh) dan MIK (Minyak Ikat Kasih)...alhamdulilah mmg bagus.....kena try dulu baru leh tau sbb lelaki ni ego sikit....tamo citer lebih2....tapi kalo pendapat Hubby n anak sedara lelaki saya....mereka kata mmg superp lorhhh.....hihi...malu nak citer lebih2....



Testimoni Minyak Ikat Kasih 5
Assalammualaikum sis hani.Baru2 ni saya ada beli minyak ikat kasih daripada hj hasri di wisma yakin. Actually I beli utk husband I ingat nak suh dia urut bagi bebed dia panjang. Setiap pagi husband I ni pemalas. Dia guna lepas mandi tak urut pon. Just sapu je. Lepas tu malam pakai masa lepas mandi balik kerja. Perubahan yang saya nampak bebed abang mcm bertambah halus n mulus. Ada satu mlm jemaat tu…nak ehem2 letak minyak kat bebed suami. Nak tahu sis……saya ni kekeringan dan ketandusan. Selalu sakit ketika ehem2. Bila suami letak minyak ikat kaseh tu.. masa ehem2 saya sikit pon tak rasa sakit. Rasa ok jer…very lembut n selesa. Baru2 ni sis….saya masukkan kekal dara…banyak kerak2 keputihan keluar. Disbbkan saya ni selalu kesakitan nak ehem2 jadi macam fobia sangat2. Saya gunakan susuk kekal dara n minyak ikat kaseh…sekarang sis masalah saya settle semua. Suami saya cakap pakai minyak ikat kaseh tu bebed dia rasa warm2 jer…..betol ke sis…

untuk order
sila SMS / WhatsApp nama produk dan kuantiti ke
019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.