Wednesday, 3 August 2016

Jamu Susuk Dara: Susuk Kekal Dara ii ( JSD )

Faraj longgar?
faraj tidak grip?
hubungan intim hambar?

saya memperkenalkan

SUSUK KEKAL DARA II keluaran Jamu Susuk Dara




real stok saya punya 108 botol
Nampak tak tulisan ( NURUL SAADAH ) ;)

CARA PENGGUNAAN SKD II KELUARAN SUSUK DARA.

1. Masukkan SKD II sebiji sahaja ke dalam salur faraj / vagina.
2. Anda digalakkan untuk bersama suami setelah 30 minit insert.
3. Selepas bersama, korek dan buang segala kotoran serta lendir yang terkumpul.



✅ Hasilnya setelah insert Susuk Kekal Dara :
Miss V / Faraj anda akan berasa masih sempit / ketat / berpasir .

✅ Ulang guna untuk kali ke-2 apabila:
Miss V sudah mula kembali longgar selepas anda berulang kali melakukan hubungan intim. Seterusnya, anda boleh gunakan SKD II 1 biji seminggu.
Jika bahagian intim anda jenis banyak lendir SKD II akan cepat bertindak balas & grip.
Jika bahagian intim anda banyak air atau becak akibat minum air sejuk dan ais , kemungkinan SKD II akan terkeluar & jatuh sendiri.

✅ Sifat Susuk Kekal Dara II  tidak menyerap air tetapi menyerap lendir.
Namun begitu ia turut bergantung kepada keadaan bahagian intim anda.

 Jika ada jangkitan kuman, apabila anda memasukkan SKD II, anda akan berasa panas, pedih seperti terkena cili dan merenyam.

 Jika bahagian intim tidak dibersihkan dan kuman sedang membiak, anda akan terasa gatal dan miang.

✅ Hasilnya:
Sama ada keputihan akan jatuh sendiri seperti hingus meleleh ataupun anda kena korek keluarkan.
●Jika Susuk Kekal Dara II berada di dalam ataupun sudah dikeluarkan hasilnya bahagian intim akan sempit seperti disedut vacuum.
●Jika menghidapi masalah keputihan kronik, keputihan akan jatuh seperti air hujan walaupun SKD II sudah dikeluarkan & keputihan tetap keluar. Anda perlu masukkan lagi SKD II.
●Susuk Kekal Dara II mesti dihabiskan guna dalam masa sebulan kerana tiada bahan pengawet.
●Wanita hamil & anak dara tidak boleh menggunakan SKD II.
●Herba adalah bersifat panas.
●Ini adalah persediaan tradisional dan tiada KKM.

Testimoni Susuk Kekal Dara II

1. Testimoni Susuk Kekal Dara - Pn Norez

akak nak buat review pasal susuk kekal dara...
Malam semalam akak dah insert 1 biji skd...lepas insert tu mmg ada rasa sakit sikit kat pinggang, dan ada rasa tindakbalas skd kat dalam tu..lain2 ok la takde apa yg luarbiasa..
Pagi ni try buat meruang terasa ketat dan sempit. Akak tak keluarkan skd tu tau masih ada lagi didalam.
...
SKD ni insert bukan utk buat aktiviti bersama je tapi bagus untuk yg ada masalah keputihan dan juga boleh membuang lebihan air..
ada yang kata SKD ni besar..tapi bagi akak ianya ngam2 je...
Suka tak?

2. Testimoni Susuk Kekal Dara II - Pelanggan Kak Wan

Ok





Pergghhh!!!skd ni power betullah dah cuci dah korek pun masih lagi ketat metat jpd pun kalah. memang best gilerr sampai 2 round pulak tu tak yah nak kemut-kemut bagai dah 4 hari tau insert skd ni maintain lagi ketatnya.

alhamdulilah proses insert skd nie takde pulak rasa gatal-gatal merenyam tu semua bila meruang dan cuci keluarkan benda ni.
skd memamg tip top meletop kebaboom dibuatnya

alhamdulilah testimoni Berjaya dari setiap pelanggang jsd kami...



Testimoni SUSUK KEKAL DARA II Puan anarash
assalamualaikum...I dah gunakan jamu tu
mlmye selepas I terima dari u.suami I tanye ketat dn panas pt b....ade putih2 biji2 melekat..dier tanye u..pakai ubat ape,i ckp adelah ....mcm vacuum bile sorong tarik I rase minngu ni tk boleh sambung ...I dah uzur,



Testimoni SUSUK KEKAL DARA II.....

salam sis..i nak kasi feedback ni,,
rasa mcm first nite wif my husband...he pun suka jugak n Tanya apa I pkai
aft 4 day I nak klur kan  kotoran di dlm but tak bnyk yg klur....




Testimoni SUSUK KEKAL DARA II .....
wann sya nak sharing2 sikit ni ttg skd 2...3 hari lepas pakai skd 2...jadi
hari yang ketiga,sya kluarkan sisa2 nya..Nampak keputihan yg texture nya seperti tisu
...berserta dgn sedikit darah merah dan ada yang warna kehitaman....selaina tu skd 2 jugak
tk membuat faraj menjadi kering dan juga tk sakit bila nak kluarkan sisa2 tadi..
yg paling best memang bagai dijanjikan ...ketat metat dan rase bersih serta bau harum
walaupun seharian berkerja...mmg mantap

Testimoni SUSUK KEKAL DARA II.....

ni nak bg testimoni br...
ni la akibatnya mkn xjaga,mnum ais..pastu da insert skdII...ni yg bersarang
kt dalam....so,scary...
4hb insert ari ni..dia kumpulkan smua,ari ni 6hb dia muntahkan..
4 x lagi nak insert ...comfirm..dalaman betul2 clear
cantik luar,cantik dalam.....sapa yg xhappy



Testimoni SUSUK KEKAL DARA II......

ohhh
kalau pakai skd ni suami kata ada rasa pasir2,plik tu camne leh ada rasa pasir2
tu..huhu
tp mmg sendat sgt la nurul ..rasa sakit mcm first night
hee tq nurul






Testimoni SUSUK KEKAL DARA II

salam xxx..cane awk guna skd tu ok x?hehe
wsalam..ok..sy ni keputihan x la teruk sangat...
hubby ckp x sm cam sblm ni..
ye lah dah beranak kan,msti la ade longgar2 ckt..
pas dpt skd tu mlm tu  jgk insert..
hubby x ckp sngt tp muka die pn da tau die suka..hehe
siap tnye lagi nt hbs ada stock ke..
hehehe siap tnye tu mst la ade prubhn ka


Less 20%  ahli / member jsd

Cara Order

WhatsApp SKD II ke 019 311 6872
save no ni tau ( Nurul Saadah )


Cara Atasi Keputihan dan berbau



Wanita sering di kaitkan dengan kecantikkan.
Jika luaran jer cantik.
Dalaman Tidak di jaga 

👉Bau hapak !
👉Bau kohong !
Tak sempurna la kita sebagai WANITA

👸Muka cantik
👸Muka bersih
👸Muka bebas jerawat
👸Muka bebas resdung
👸Kulit badan cantik berseri

TIIDDAAAKKKKK !!!

🔥Miss V berbau kohong sebatu dah berbau
🔥Miss V gatal merenyam macam kena batang keladi
🔥Miss V berlendir euww
🔥Miss V infection bakteria

Jangan risau.
Jamu Susuk Dara JSD ada penyelesiannya.

》Hanya cuci - cuci faraj
》Hanya calit - Calit faraj
🚀SEPANTAS 2 MINIT !!
🚀SEPANTAS 2 MINIT !!
🚀SEPANTAS 2 MINIT !!

Selesailah masaalah anda.

FEMININ WASH Jamu Susuk Dara dan MASKER VAGINA jsd 
kan ada !




















RM 56
Harga ahli less 25%
Harga Stokis less 40%

agen dan stokis diperlukan 
jom tambah pendapatan 

Whtasapp 0193116872





Friday, 22 July 2016

Magic Kollagen Kiss - Lipstik collagen Jsd








Lipstik jsd sesuai untuk semua wanita


SMS/ Whatsapp lipstick JSD ke 0193116872

Testimoni Barang Dah sampai

Assalamualaikum

Semua pelanggan yang order daripada kami akan diposkan pesananan dalam 1-2 hari bekerja.
Kebiasaaannya kami poskan barang pada pukul 12 tengahari setiap hari ;)


Perniagaan ini berdaftar dengan SSM

Tasnim Rich Enterprise
TR0130513-P
Order
Whatsapp 0193116872














 Contoh order yang siap sedia di bungkus :)
guna plastic pos laju
tiada siapa yang nampak barang kat dalam
penuh rahsia :)

dalam bungkusan tu FREE GIFT
utk cantikkan kulit muka, gebu gitu :)





hai its me ( Nurul) ;)


contoh pembelian oleh stokis / agen jamu susuk dara







Miss V Intim Gel Susuk Dara (ketatkan faraj)




pakaging baru Intim Gel RM 76 ( Jamu Susuk Dara)

Set Ketat manja
beli 2 tiub intim gel less 20% - best tak :)

Set Ketat Wangi cik abang sayang
1 tiub intim gel
1 feminine wash Susuk Dara
less 20%



Pakaging lama Intim Gel


Miss V Gel Intim JSD
RM 76
1 botol- 15 ml


untuk merawat masalah wanita

<< kekeringan faraj
<< menyuburkan dinding  faraj dengan melancarkan peredaran darah pada tisu2 lembut 
     didinding faraj
<< herba akan mengaktifkan sel2 sensitif faraj seterusnya meningkatkan sensitiviti faraj 
      seterusnya meningkatkan ghairah terutamanya di bhg 'clitoris'
 << membantu mengembalikan intimasi/ghairah wanita. 
<<  amat elok untuk mereka yang sudah menopos
<<  wanita yang tidak bernafsu tidak kira usia. 
<< gel ini berubat dimana ia boleh mencegah dan mengubati fungus di dalam faraj lalu mencegah keputihan.


Cara pengunaan intim gel
Picit gel ke jari penunjuk saiz sebesar 10sen dan masukkan ke dalam bahagian intim dan nikmatilah kepuasannya!! 




Testimoni Miss V Intim Gel JSD 1- pengasas sendiri

saya pengguna intim gel JSD.
pagi sebelom sahur bangun2 sblom cuci muka kencing dulu. cuci dgn feminin wash. pastu insert intem gel. huhu beku odok ite. terus cerah biji mata. cerah sampai le. bila intim gel dah x rasa beku dan kering xrasa melekit pon. rasanya inilah susuk yg paling selamat n tdk jatuh rasa was2. mmg sure penuh yakin xde jatuh makruh. nak share smlm asar dah rasa lembik sbb lapo n panas... sblom bwuduk kencing dulu. pastu kita femininwash la. segar... bwuduk lg seger u...
pastu solat... fuh terasa ringan badan. pastu aktif je bjln cuci mata dipasar ramadhan n layan fb ;)
selamat bpuasa... get cool ya :-)


Testimoni Intim Gel JSD 2


As salam kak hani.. nak bagi testimoni nih.. hehe

Feminine wash: 12072014 SDCH041

Intim gel:09070214 SDCH040



Pin!pin!pin.. abg posmen sampai anta stok order. Abg posmen ckp.. maju ye bisnes.. sbb asek kene anta barang kt rumah ni.. saye ckp meh la cube.. produk utk lelakipon ade.. (sempat promot kt abg posmen hehe..tak sabar nak test produk baru nih.masok rumah terus bukak intim gek. Tibe2 terkeluar sikit gel tu..alamak.. cepat2 lari masuk bilik air..terus sapubelah dalam2 tu..huhu sejuk. Dingin..aman je rase dok on9.. tak sabar nak gune waktu bersama hehe. Mlm tadikan mlm jumaat.. tibe2 sakit kepala lah pulak,,ingt nak off je.. tapi bile dikenagkan produk baru jsd yg baru sampai siang td..tak jadi off..haha..sakit kepalepon sakitlah..dh tak sabar sgt nih..huhu.. gelojoh betul!kui kuikui.. kite cucilah kan gune feminine wash tu,,,fuh...berangin..aman damai je rase walaupon rumah hiruk pikuk dgn anak2..haha.. hilang stress! betul2 jimat la..cecairnye yg pekat..tak mcm feminine wash yg saye gune sblom ni..mcm air je.tapi feminine wash JSD ni..betul2 pekat,gune sikit je..tapi berkesan..kesannye lame pulak tuh.. berangin,selesa....lepastu...ehem2 lakan..hehe. malu nk cite.. huhu.asben sapu kan pulak intim gel area miss v dan kat2 dalm2 tu lah... mak aii...beranginnye... ibarat makan gula2 hacks..best sgt.. rileks je rase.. sebelom join jsd saye ade beli losyen kamasutra.. bile pakai losyen kamasutra,rase pedeh sikit bile losyen tu masuk kat dalam2 tu.mmg saye jarang gune sbb tu lah sampai skrgpon tak habes2 lg losyen tu.tapi kak hani punye intim gel best sgt..syok je rase mase ehem2 tu..serius kak hani..syioookkk!

Testimoni Miss V Intim Gel 3


Ohnooo... i try intim gel.nak tau je ape bezanya pleasure gel lain. hadoiiii!!! serius reccomended! Jauh beza dgn durex!! Toingg toinggg!!! :P:P:P


Testimoni Miss V intim Gel 4

TESTIMONI INTIM GEL & FEMININ WASH
2 JAN 2013
IBU BERANAK 3

MASALAH:
FARAJ LONGGAR KEPUTIHAN & BERBAU

"Yang sory lm akk xupdate dgn awak gn prdct2 JSD ni hehe. Harini rs nk syer la akak dh guna intim gel dn fw ( Feminine Wash Susuk Dara ) ni dh 3minggu. Kesan2 yg akk rasa,

Hari ptama: akk oleskn ig sdlm2nye sprti yg awak bgtau tu.
Hari kedua: keputihan akak keluar byk btl mcm susu likat tu. Akak cuci mmg clear sgt
Hari ketiga : faraj rasa kering, tidak blendir, tiada gatal2 dan bau pun hilang! 0h mmg bst!! Yg plg bst rs nyaman n cool dik..huhu. Hari2 akak cuci dgn fw dn letak ig..

Ok hari brikutnye akk oleskn mcm biase.hari2 akak guna, kluar dr toilet je cnfm akak sapu. Tapi yang.... Awak nk tau, malu plk nak cakap hihihi tp akk bt testimoni xmau show name ye hehehe.

Hari ke_4: brulah akak bersama.Eh! Mcm gn jpd plkkn huhu,bkn ape,akk nk bg brsih2 dlu brulh nk sprise hubby akk tu. Mlm tu kami bsama, dia tgur apesal smcmje.nk masukpn ketat,slalu sngje.akk xbgtau bli prdct jsd ni pn.

Tapi mmg bstlh yang, akk rskn mcm mkn jamu aku dara je. Faraj tu rs padat xde longgar2 mcm sblmni, kputihanpn dh kurang byk sgt.sapu tiap hari mmg btl2 bkesan dh 3mggu akk guna.. Lpsni nk try jmu yg famous tu, pengntin darakn?

Thanks byk2 knlkn akk dgn jmu2 yg awak jual ni ya. Akk nk tmbh order la yang..Akk nk order fw,jpd,mv dgn clh. Ade stok x yang?? Bp total ye..."

alhamdulillah :)


Testimoni Miss V Intim Gel 5



Testimoni Intim gel 6




Testimoni Intim gel 7



Testimoni Intim gel 8








Testimoni Intim Gel 9


mlm ni Lin nak tunaikan janji Lin ttg testimoni kisah rumahtangga akk yg Lin jumpa siang tadi....seronok sangat dapat jumpa ngn akk ni....umo die lebih kurang ibu Lin je....5...6 tahun...tp segan la plak Lin nak pgl dia makcik....sbb die pun suruh Lin panggil akk je...

so okla kannnnn....umo tu cuma angka je....bulan lepas akk ni beli Intim Gel ngn Lin....tp by pos je.....2nd time ni dia nak COD plak...katenye nak sgt jumpa Lin...nak kenal dgn Lin....okla kannn....Lin pun hepi sgt dpt jumpa ngn akk ni....so lepak2 la kat cafe...bebual sakan mcm dah lame kenal....tp ape yg Lin nak kongsikan kat sini cume alkisah ttg rumahtangga akk ni ngn intim gel....

ceritanye mcm ni.....kate akk ni...sblm dia guna Intim Gel ni...hbgn antara die ngn suami die hambar sgt....mmg dlm sebulan tu blm tentu dpt bersama (ehem2 la kannnn)...pastu suami dia ni ade skandal plak ngn wanita lain...muda lagi la...lbh kurang sebaye ngn umo anak die yg sulung....hati mane yg x terluka ble tahu diri dah x dihargai......dah mcm2 usaha dia lakukan tuk pulihkan hbgn die ngn suami die...tp x berjaya....

satu hari tu akk ni msg suami die minta balik rumah awal sbb nak bincang dan selesaikan mslh mrk....then akk ni tanyela kat suami die ape kekurangan diri die spi dah xde lgsg kemesraan antara mrk lagi.....mkn minum,pakaian,rumah....semua die jaga....nak tahu ape suami die jawab???!!!

"mmg semua awak buat dan jaga....awak tunaikan tanggungjawab awak dgn sempurna tp 1 je kekurangan awak....NAFSU sy awak x jage"

terdiam akk ni dgn jwpn suami die....then kate die 1 ari tu die buka FB dan ternampak Lin post kat FB ttg produk2 JSD ni....tu yang die terus PM Lin....dan berminat nak cube intim gel ni....harapan die semoga produk ni dpt selesaikan mslh die.....1st dia pakai IG tu katenye mmg rase lain mcm le....becak gilerrrrr...then hari ke2 pakai dah ok...yang x boleh thnnye....rase berdenyut2 je....gedik dah dtgla tu....hari ke3...die cube ajak suami die bsama....mula2 mmg suami die xnak.....tp bile akk ni merayu juga..akhirnye suami die mengalah.....yang Lin x boleh tahan bile akk ni cite pd Lin....settle 1st round suami die bisik kat die....."boleh 2nd round x?

"hehehehehe.....kate akk ni....mujarab juga intim gel ni rupenye...x padan ngn kecik...berapi rupenye...berjaya juga die tundukkan suami die.....
mmg akk ni x boleh berpisah ngn intim gel dah....setiap hari WAJIB guna...klu x mcm x sempurna hidup die....dulu mmg x pnh rase nak bersama mungkin sbb faktor umo yg dah makin meningkat......

Mungkin juga la kannnnn...x berani nak komen lbh2...sbb blm melalui usia sebegitu....kesimpulannya...byk jugala yg Lin belajar dr story akk ni....dok bercite spi gelak sakan....x pandang kiri kanan dah...mcm kat cafe tu xde org.....spikan adik pelayan cafe tu sound...meriah betul akak2 ni berbual.....mcm nak suruh diam....hihihihi....apepun mmg terbaekla produk JSD ni....



hadiahkan produk terbaru ni kat pasangan
anda juga akan rasa hebat dan nikmat di ranjang



 Berminat

sila  WhatsApp > Intim Gel <
@