Wednesday, 30 April 2014

Jamu Pengantin Dara Rm 65






 Ready Stok 40 botol.. :)



10 biji rm 65
berwarna cerah 


Ramuan herba: manjakani, akar serapat, belimbing bukit dan garam supit, bunga pakma, kacip Fatimah dan herba – herba rahsia lain.

cara penggunaan: 2 biji masuk dalam faraj. 4 biji makan. 2 biji setiap hari selama 2 hari.

SIAPAKAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?
1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Gadis yang tiada perawan untuk menipu Malam pertama.
7- Wanita yang Rahim kembang lepas bersalin
8- Wanita Rahim kembang selepas period
9- Wanita Rahim kembang yang tidak datang bulan
10- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap

Mengapa mereka perlukan produk ini?
1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk didalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
3- Ketika rempah sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan mengeluarkan segala jenis cecair dan akan turun kemulut Rahim dan jatuh kedalam faraj. Rempah tersebut menyerapnya.
4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.
5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air dari dalam Rahim.

Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas V / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:
1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj

Situasi Pasangan ( suami pengguna) :
1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat

Kelebihan Penggunaan produk ini:
1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan
2- Mampu menipu situasi dara


Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:
~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Berdarah dan pedih.

Dilarang keras untuk:
1- Wanita yang masih belom melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
2- Wanita yang telah monopos
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan kelamin memerlukan bantuan pelincir)



Set wanita berkahwin- RM 242

Jamu Pengantin Dara 1 botol
Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Miss V Gel Intim 1 botol
Miss V Feminin Wash 1 botol 


Set wanita belum kahwin-  RM 121

Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Miss V Feminin Wash 1 botol

anda boleh pilih sama ada nak pakej di atas @ ambil sikit2 ;)

Cara masukkan jamu pengantin dara



masukkan/tolak dengan jari dlm keadaan mencangkung  Jamu Pengantin Dara di anak panah iaitu 1 kapsul sebelah kiri dan 
1 kapsul sebelah kanan pangkal rahim.

 

CARA PENGGUNAAN JAMU PENGANTIN DARA (KAEDAH KOREK)

HASIL DARI JPD:

☆Harus diingatkan bahawa..hasil dari berJPD ini adalah tidak sama bagi setiap pengguna.
☆Adakalanya, selepas 72jamyang keluar cuma cebisan2 coklat seperti tembakau dgn se...ruknya yang kembang. ☆Berkemungkinan sepanjang tempoh 72 jam itu,kotoran telah keluar/jatuh ketika anda membuang air kecil
☆Ada juga yang turut keluar bersama penis suami jika bersama selepas 24 jam
☆Namun begitu ada pula yang keluar ketulan2 seperti lendir darah, malah ada yang seperti darah beku.
☆Di INGATkan supaya anda mengulangi proses korek utk pastikan ia benar2 bersih.

KAEDAH KOREK/KELUARKAN KEMBALI

√ Pastikan kuku anda pendek& bersih, cuci tangan terlebih dahulu, sila buang air kecil terelbih dahulu supaya xmenganggu proses nnti.
√ Dalam keadaan mencangkung basuh miss V dengan Feminine Wash, semasa anda basuh itu cuba masukkan jari telunjuk dalam vagina (xperlu takut ye). Tarik nafas dalam masa mula nak masukkan jari. Lepas nafas dan mula gerakkn jari telunjuk anda sekeliling vagina.
√ Cari sehingga anda jumpa bendasing seperti lendir yang bergumpal,atau pasir.. sila keluarkan sehabisnya
√ Anda tidak akan dapat pastikan ia bersih dengan sekali sesi sahaja (lenguh lacangkung lama2). Ulangi proses ini setiap kali mandi sehingga anda yakin betul2 bersih.
√ Sangat digalakkan anda untuk anda menggunakan Feminine wash SusukDara ketika melalukan proses ini.

PERINGATAN/PESANAN;

★Bagi anda yang normal, anda boleh mengulangi JAMU PENGANTIN DARA ini bagi setiap 3 bln sebagai tujuan servis/pembersihan
★Jika anda bermasalah, boleh ulangi dengan lebih kerap, misalnya sebulan sekali sehingga anda berpuas hati dan sihat.

Nota Tambahan:
★Tahukah anda dalam vagina kita keadaannya berlapis2.. terdapat leher rahim dan juga terdapat tombol bulat dipanggil serviks. Anda juga dapat merasa satu lubang ditengahnya yg dikenali sebagai OS serviks.
★Kita dapat rasa lubang ini jari. Mengikut kata Pn Hanni, pengasas semakin kecil saiz lubang ini bermakna ia sihat.


Testimoni Jamu Pengantin Dara

1. Puan Mega
    Salam, saya baru keluarkan jpd tadi. keluar darah macam haid. Saya dah pakai selama 72 jam.       
    Saya Korek sampai bersih. Kelaur ketul warna putih bercampur darah. ok tak


2. Puan Jaja
   
Feminine Wash          : Tiada lagi rasa gatal-gatal, bau di faraj dan faraj sangat selesa
                                     setelah menggunakan feminine wash
Jamu Pengantin Dara :Suami Jaja tegur, dah seperti dara setelah menggunakan
                                     Jamu Pengantin Dara :)
Masker Vagina           : sapu di ketiak, ketiak dah tak berbau sepanjang hari :)
 
 
3. Puan Hazlina
    Lepas sumbat Jamu Pengantin Dara BEST!
    Faraj Grip, Keputihan dan kurang kat panties pun dah xde.
   

 



*Saya dah berkahwin 8 tahun dah. Pernah menjalani pembedahan membuang cyst setelah setahun berkahwin pastu kene menjalani treatment untuk cyst selama setahun( tiap2 bln injek hormon bg monopous) Sekarang ada 2 anak. Pernah keguguran pada usia kandungan mencecah 4 bln lebih.Perasan setelah melahirkan ank kedua 2 tahun dulu, tak berapa kuat tahan kencing... mesti terkencing kalu terbersin atau batuk... sentiasa pki pantyliner setiap masa selain waktu tidur je.pastu sakit tumit menyucuk2 setiap kali bangun tido... cam ada paku dlm tumit. Doc sarankan kita cucuk steroid k tumit kalu ubat pain killer d tak berkesan...

2, 3 bulan kebelakangan nih datang lak penyakit "whitening" yg tidak menyelesakan.. kenkadang gatal, berbau sikit2 dah banyak tul cecair tuh smpi pantyliner basah.
Ada mengamalkan macam2 jenis jamu tapi masalah u cam bertahan je... tapi tak surut/ berhenti ngan immediately... ada jumpa doctor gak... tapi datang balik semua penyakit tuh..Bila nampak rmi yg post k Fb pasal JSD nih, hati tergerak n cuba... pikir "tak pe lah bazirkan rm 65 tuh kalu kesannya sama je cam jamu2 lain... mungkin belom jumpa yg serasi"...Bila dapat jamu nih, takut lak nak insert tuh... kan mati katak, sapa yg ssh...
dah 3 hari dapat jamu simpan dlm hand beg je... tapi bila baca testimoni, cam menarik lak...1st day insert dan makan 4 biji + 3 gelas air suam--> pg tuh pasan miss V cam agak kering... tak de lendir dah tapi k pantyliner ada kale2 coklat cam tanda2 nak datang bulan cam tuh...2nd n 3rd day--> miss v totally kering... pantyliner kering kontang... sakit tumit cam ilang tiba2... huh ajaib masa keluarkan jamu tuh, mmg terpanjat tgk ada ketulan lendir keras yg cam agar2 kale coklat tua beserta ketulan darah beku... ada kita attachkan gambar...4th day sampai hari nih--> kita dah tak pki pantyliner, pastu leh masak sambal sambil bersin2 kat dapo ngan gembira... whitening totally hilang... Tapi sesapa yg tahu leh bgtahu tak nape sakit tumit kita d hilang? ada kene mengena ngan masalah dalaman kita tu ke?

Terima kasih tak terhingga kepada pengasas, agen2 yg memperkenalkan jamu ni ek... yg penting Suami pon surprise ... smpi dia tya kita... ada makan jamu baru ke? Hihihihi



* My fren. Husban mmg kaki perempuan pon akui. The best. N sekarng dah alim tak makan luar lagi.

* Myfrend second wife also said. Husband dia mesti balik sbb ketagih- berpasir mcm anak dara katanya.

*Myfrend anak 4 orang. Husband agak noty sepanjang perkahwinan 10 tahun. Makan hati berulam jantung. 2 kali bercerai disebabkan suami noty scandal dgn ramai wanita bersilih ganti.pernah beliau sendiri dan anak2 yg masih kecil menyaksikan sendiri kecurangan suami beliau bersama wanita lain ditemapt tidur.rayuan demi rayuan tak pernah si suami hiraukan. Setela patah hati si isteri mencuba alternative “SUSUK DARA” pada peringkat awalnya disangkakan “black magic” .After 3 hari dia menghubungi hani dan menangis alat kelamin dia tidak selesa spt baru kawin. N suami beliau syik membebel kenapa ni sempit sangat, berpasir mcm dara, apasal hangat sangat dalam ni ketika melakukan hubungan kelamin sepanjang malam. Dan ketika perbualan kami, suami beliau menghubungi beliau memohon isterinya utk bercuti kerana suaminya terlalu merinduinya untuk bermain cinta bersama dia. Kali ini beliau menangis kerana suaminya tak pernah merayu cinta dan ambil berat terhadap beliau dan memuji2 beliau. Kini beliau tidak lagi naik bas sorang2 ke tempat kerja. Setiap pagi dan prtang diambil dan dihantar oleh suami. Kadang2 lunch time together. Sisuami tidak lagi panas baran. Jarang outstation dan sekarng sisuami terlalu menjaga hati beliau dan bertanggungjawab terhadap anak2 yg selam ini suami beliau abaikan.

*Customer FB
Husband saya suka sangat2 suka..hahahhaha saya hepi sangat. Suami cakap hari2 kalau sempit rapat 100% macam ni best. Husband saya cepat klimaks n tertido. Bila terjaga minta lagi wkakkaka.. kesian husband saya tdo mcm org kena tembak terdampar. Bangun pagi dah sediakan saya serapan. Sedangkan saya dah berkahwin 12 tahun. Masa baru2 kawin ada lah suami buat camgitu. Bila dia buat camgini mcm buang tebiat pula. Mmag jamu “susuk dara” ni TIADA TANDINGAN DENGAN JAMU YANG LAIN. Mmg power. Mmg berhantu. Patutlah “susuk dara” sesuai dengan namanya.
TRY la jamu “SUSUK DARA” yang anda tidak boleh dapat dimana2 kecuali dgn saya sahaja. bcoz hani adalah generasi ke-4 bida kampong ini.


* Salam kepada semua...disini saya sertakan testimoni dari customer... 
Alhamdulillah segalanya bermula disini
InsyaAllah... Testimoni yang positif ni diharapkan menjadi
iktibar kepada semua wanita.. yang menyayangi suami dan tentunya kebahgiaan rumahtangga...

'Saya ni mmg ade mslh keputihan dan bau... walaupun hsbd x komplen tp sy still rs x selesa... mmg x suke...dulu pernah try jamu XXX tp kesannye x brape ngam sgt la... sy pulak bkn jenis yg suke mkn jamu sbb lps mkn jamu lps sendawa mesti bau jamu...bole sakit pale n nk muntah...

dh lame tgk hanni jual ni....sejak mula2 dia tag sy...tp br skrg terbuka hati nak try memandangkn byk testimoni yg best2...

lps brape jam insert JPD...ade rs berdenyut2 tp x sakit...hari ke-2 mcm2 keluar ketul2 kale putih...ade yg mcm batu tp diselaputi ngan putih....pastu kuar byk lendir mcm egg white bertali tali..tp semua ni keluar bile sy buang air kecik ngan air besar so xde la amik gmbr..lame2 sy perasan bau dh xde....yeay!!!! ade kuar mcm air sket...so seluar dlm pon basah...tp sy x risau sgt sbb kt group jamu ni ade bc hanni dh explain psl ni...

hari ke3...nk bersihkn balik...so sy mskkan jari check ..mmg xde pape...clear...

dr segi sex - sy dh test n hsbd ckp mmg best...compare ngan produk lain yg sy penah cube... grip sgt2 baek... dan ms bersama pon xde bau...sy rs suke dan sgt2 selesa la...hehehe...

jamu ni mmg bagus la utk sy dan harap2 serasi ngan semua wanita2 lain...

jamu ni bile mkn xde bau...bile sendawa pon xde kuar bau jamu tu...jd Alhamdulillah....agaknye mmg btol serasi la ngan saya.. klu yg xxxxx tu sampai xle tdo rs nk muntah...

kisah benar...terima kasih kerana sudi berkongsi:)


ak kongsi satu rahsia

pengguna ini nama dirahsiakan.

mengamalkan jamu aku dara dari keluaran susuk dara resources ~ rangkaian jamu susuk dara.

permulaan pengambilan aku dara untuk memaintainkan kesihatan rahim untuk datang bulan yang teratur, untuk mengurangkan keputihan dan kecergasan badan.

- rasa sakit tapak kaki bila menapak di atas simen telah hilang itu membuktikan rahim beliau sudah sehat sepenuhnya.

- dari keputihan yang berwarna kuning, hijau dan coklat sehingga jernih bersirat keluar. dan seluar dalam berkerak berwarna hijau.
- walaupon plus size, akibat susah dtg bulan kini datang bulan datang setiap bulan dgn tepat.
- mengalami rasa panas dan berpeluh terutamanya dileher, ketiak dan belakang badan.
- bila 13-7-2012 beliau menyedari seluar panjang beliau telah longgar setelah mengamalkan jamu aku dara semenjak bulan november 2011

kejutan utk diri beliau sendiri..patutlah asyik rasa panas dan berpeluh2.

- rasa kenyang dgn pengambilan air suam atau air kosong tanpa air batu..

alhamdulillah saiz perut / pinggang hilang banyak inci.

sedang berusaha bersenam utk mengecilkan peha pula





SABTU 30-09-2012 13:31:45pm (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu. Esp1.)
As Salam.. Syukur Alhamdulillah, seronok sgt pkai produk JSD ni..berkesan sgt2. Xde dah maslah vagina berair, keputihan. Masalah bau, dan yang paling best, lama dah x rasa tut tut tertutup rapat, dpt rasa cm ketat n melekat jerk at bwh ni.rasa tertutup jek, sblum ni asyik kene kentut vagina jer. Dan satu lagi, sblum ni tut tut sy cam berkedut2 gitu ari ni bila tgk…..mmg terkejut sgt2 sbb kedut2 tu dh xde. Cam tut tut anak dara jer. Smlm sy baru insert JPD, x sabar nk tgk kesan tu plak. Suami plak balik dr oversea 4th ni, harap sgt dapat bg kepuasan kt dia. Terima kasih yer nora, insya Allah saya akan jd pengguna setia produk JSD ni. Sgt2 berpuashati. Mmg best…………..

ISNIN 08-10-2012 10:26:18am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp2.)
Sy insert JPD tu, lepas sy period aritu. Lepas 24jam rasa cm ada benda nk kuar kat V tu… sy ke tandas n mmg keluar seketul JPD sekali melekat2 ngan darah2 haidy yg berbaki kat dlm V sy tu. Cam bergumpal2 skali ngan JPD, dan lepas 72jam, masa nk korek kuar, MMG SUSAH SGT nak korek sbb V sy mmg dah RAPAT n KETAT sgt. Tabahkan hati gak, sy korek kuar..tp ikhlas sy ckp, sy cam x berani pun nk masukkan jari sy tu. Risau la sbb sempit sgt. 3-4 kali sy cuba korek kuar, rasa cm dh melecet dah bbir V sy tu. Pastu baru sy teringat kat GEL INTIM yg sy beli, sy guna gel tu la utk korek kuar JPD. Dapat kuarkan Cuma 1 jek, bergumpal2 ngan warna putih2 kuning sebesar ibu jari kaki. Dan semasa korek kuar pun, byk sgt benda2 putih melekat kt jari sy.

ISNIN 08-10-2012 10:42:46am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp3.)
Dan kesan JPD lepas tum mg superb la nora…. First time bersama lepas suami sy sampai tu, mmg berubah terus muka dia….hahahaha dia tnya cmner bleh ketat sgt ni.. sy senyum je lah, pastu dia ckp cm dinding2 V sy tu dok pegang keris dia..dia Tanya sy kemut ke, sy ckp tak kemut pun…hehehehe, seronok sgt sbb dia dulu pancit dr saya. X tahan sgt katanya, rasa cam baru mula2 dapat, rasa cm firtst time bersama dulu. Masa tu seronok sgt…syukur sgt. Dia ada Tanya saya guna ape.Sy mmg tunjuk n bgtau kt dia. Sampai skrg ni, minimum pun 2 kali sehari bersama. Asyik nk jer…dan lepas je abis bersama mesti suami sy ckp “nanti sambung lagi yer”, “pasni plak yer” & “jgn lupa, nak lagi nanti”… ngan muka senyum2 gatal..hahahha… Skrg ni pantang sentuh, mesti jln. Rasa cam mula2 kawin dulu plak….

ISNIN 08-10-2012 10:54:54am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp4.)
Dia ada Tanya sy..Boleh x sy selalu maintain cmni.. n sy jwb InsyaAllah, pastu dia ckp. Hehhehehe.. bestnya!!!!!!.... Seronok sy sgt2 nora, xtau nk ckp cmner. Terima kasih yer sbb dpt bantu sy. X pernah jumpa produk sebagus nih.Saya nk order lg 2 masker vagina yer. Dan satu lagi JPD tu dlm tempoh bpe lama sy bleh ambik lagi? Sy nk try jad, tp masih takde stock kan, kalau ade nanti jgn lupa inform sy yer.


 
 
 
 
 
 
 

Nak lagi best belikan untuk suami sekali
klik SINI


untuk order
sila SMS nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.



. 


Jamu Aku Dara JSD


Ready stok jamu aku dara 80 botol
dah terjual 100 botol lebih dari akir bulan 2

 
 

Jamu Aku Dara JSD
(rahsia faraj ketat persis anak dara)
RM 48
40 biji 


- Jamu Aku Dara kena makan 2 kapsul pagi & 2 kapsul malam
* merawat keputihan
* merawat sengugut
* mengurangkan air dan lendir
* memecahkan lemak
* merapatkan
* melancarkan peredaran darah

* melancarkan putaran haid
* memberi tenaga / hyperaktif / mengurangkan penat badan
* buang angin
* meningkatkan nafsu syahwat wanita


> FUNGSI RAWATAN RAHIM DARI DALAM SECARA SEMULAJADI
- MENGECUTKAN RAHIM
- MENGECUTKAN BATU MEROYAN
- MENEGANGKAN PAYUDARA
- MENEGANGKAN PUNGGUNG


Khas utk wanita berumahtangga dan anak dara..

anak dara yang ni je boleh makan tau..




Set wanita berkahwin- RM 242

Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Intim Gel 1 botol
Feminine Wash 1 botol 

Percuma Hadiah Misteri :)
Percuma Pos Smjg


Set wanita belum kahwin-  RM 121

Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Miss V Feminin Wash 1 botol

Percuma Hadiah Misteri
Percuma Pos Smnjg anda boleh pilih sama ada nak pakej di atas @ ambil sikit2 ;)


Testimoni Jamu Aku Dara

1. Testimoni Jamu Aku Dara hancurkan cyst


2. Testimoni Jamu Aku Dara rawat keputihan



3. Testimoni Jamu Aku Dara oleh anak dara

as salam....klu diberi pilihan perkataan apa yang sesuai untuk Jamu Susuk Dara ini....jawapan saya "TERBAIK"...sebab sya yang masih bujang ni pun makan JAD rasa bes sangat...rsa ringan je badan..kuku pun jari wana kemerah-merahan..org tua2 cakap klu kuku merah darah jalan elok...hehe..kulit pun jadi lembut...keputihan pun dh xde..dulu ada bau klu k
eputihan datag bayak.. SERIUS!!!!...skrg dah boleh tersenyum dah...hehe...ALHAMDULILLAH :)
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
BAHAGIA la rasanya bila tengok kesan ke atas diri sendiri..hanya orang yang mengambilnya je rasa kesan tu...bila dah nampak kesan yang positif saya order lagi dari kak ita..siap cakap lagi tolong simpan stok untuk saya yang jauh ni yer..mujur kak ita ingat saya sebab alamat saya melucukan....hehehe......

sebenarnya saya ada masalah sengugut yang teruk..dan saya yakin ramai anak2 dara yang mengalami keadaan y sama macam saya...selepas sy makan JAD sebotol habis...sengugut saya dh kurang....selalu 2 hari sengugut saya..tpi kali ni sehari je....tpi saya muntah..pas saya muntah tu angin kuar dr perut sengugut pun hilang ondedot..bhgian ari2 pun dah selesa...perut pun selesa sgt...MAGIC sgt!!! orang yang senggut saje yang tahu perasaan senggut ni rasa cam mana...dan bila perut kita rasa selesa msa hari 1st datg peyed, itu satu perasaan yang sangat indah....:)

untuk aset yang lain...tuan empunya aset je thu perubahan positifnya...hehehe...untuk kawan2 kat luar sana...jujurnya sya syorkan cuba la guna dulu....tengok kesannya...klu positif mesti xrugi membeli..saya pun mulanya takut nk makan jamu2 ni...tapi sebab msalah sengugut dan keputihan sya yakinkan jugak..berdoa msalah sya akan berkurangan..ALHAMDULILAH..itu saja perkataan yang boleh mengambarkan perasaan saya ketika ini....

bgi yang masih bujang...sama2 la kita jaga aset kita dari sekarang....saya gerun dengar penyakit kaum wanita hari ini...mencegah itu kan lebih baik dari merawat...wasalam (*__*)

inilah test xnomi sya..ikhlas dri hati...hehe :)







untuk order
sila SMS nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.

Feminine Wash Jamu Susuk Dara (JSD) - atasi masalah keputihan, kegatalan dan bau kurang menyenangkan


                                                              Ready Stok 90 botol
Miss V Feminin Wash- Wangikan Faraj 
RM 48
1 botol - 100ml
  Kegunaan Feminine Wash JSD:

Feminine wash JSD baunya wangi, dingin dan menyegarkan.
Ianya feminine wash berubat yang sesuai untuk keputihan di mana PH nya adalah tidak alkali tinggi. 

Sesetengah orang yang ada alergik apabila berpeluh dicelah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. Feminine wash Susuk Dara tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidak berubat dan mencegah keputihan.

Kandungan: 
herba arab, cengkih, extrak sireh dan manjakani.



KELEBIHAN FEMININE WASH JSD

soalan:

saya dimaklumkan kita tidak digalakkan guna feminine wash kan? sebab ianya akan boleh membunuh bakteria baik utk miss V kita. so pertanyaan saya, kenapa produk ni ada jual Feminine Wash?
...
...jawapan:

kebanyakkan Feminine Wash di pasaran ada bahan yang "irritant", yang boleh menimbulkan kerengsaan seperti pengggunaan sabun pada kawasan faraj, penggunaan sabun atau pelembut kain yang secara tidak sedar ia menjadi "irritant" ataupun penyebab kegatalan, atau apa-apa bahan untuk feminine wash.

pH normal faraj 3.8 - 4.3 (slightly acidic)..

Feminine Wash JSD yg pH dia dlm range ni.. bole guna hari2.. kalau yg ikut stndard pH ni biasanya harga dia mahal.. bukan cikai punya..

Feminine Wash JSD susuk dara pH dia dlm range ni plus medicated.. so sgt sesuai utk wanita yg bermasalah keputihan..

wanita yang selalu keje kat luar, wanita yang selalu stress dimana factor-faktor ini antara penyebab keputihan, dan kegatalan. boleh guna Feminine Wash JSD untuk merawat masalah dan ketidakselesaan mereka..

wanita yg tidak mempunyai masalah juga bole guna Feminine Wash susuk dara sbg perlindungan dan mencegah kepada white discharge (keputihan), kegatalan, bau faraj dan jangkitan pada vagina..

Testimoni Miss V Feminine Wash



Testimoni Feminine Wash dan Masker Vagina
 Jaja

Assalamualaikum sis. Saya menggunakan feminine wash memang berkesan.
Tiada rasa gatal-gatal, tiada bau dan selesa sangat-sangat.
Masker Vagina pula mengetatkan dan suami tegur. Emm macam dara dulu. Huhu.
lagi 1 , masker vagina saya sapu di ketiak, ketiak tak berpeluh dan tak berbau sepanjang hari.
Saya berpuas hati dengan JSD  memang berkesan.





Testimoni Feminine Wash Mieka

Waalaikummussalam sis. Memang bagus, mula-mula memang keluar keputihan la. Berkeping-keping untuk dua hari. Sekarang ni semua dah ok.


                                   


Testimoni Feminine Wash Julie

Rasa fresh je bila dah cuci faraj dengan feminine wash :)
tak sabar nak pakai masker vagina




 
Testimoni Miss V Feminin Wash 1

Assalamualaikum & selamat pagi semua...
Nak share cter sndri dr kelmarin lg tp x berkesemptn nk on9....
Cenggini...jumaat aritu sy baru dpt stok FW ( Miss V Feminin Wash) so nk pakai la time mandi ptg balik keje tu.....Ttbe time nk mndi tgk dh berdarah...adoiiii...bila masa keluar...tak sedar lngsong...tp mmg dh pakai pad siap2 lah utk kes2 tak sedar cmni lah....so xley la nk bertarawih mlm pertama..huuhuhu...last sblm kluar bilik mandi,sy basuh le cek bedah ngn FW 
( Miss V Feminin Wash)...xde rase apa pun...pastu xsmpai seminit.....uichhhttt....sejuk nyer!!!!!mcm letak aircond woooo!!! melompat2 sy dlm bilik mandi tu...mmg COOL...FRESH sgt...tak pernah pakai FW rasa mcm nie...syok abeh la...

Then nk lap badan la dh sudh mndi kn...ttbe rasa d bnda meleleh......
uitttt....menyempat2 la...lap badan pun x abeh lg.....cmne nk pakai pad...hadoiii......
agak nyer terkejut kot sbb COOL sgt kn....dia pun tak nyempat2 nk kluar....hehehhe...
Malam tu tidoq dgn lena nya...tak yah bngun sahur..heheh...sedar2 dh pukul 8 pg...tu pun bngun sebab tak selesa...sekali tgk....makkkkkk!!!! BOCORRRR.....habeh kena basuh tilam pulak hari nie....tak pasal2 dapat keje baru...haishhh....dah lapik dgn kain batik pun bocor jugak....(ye la sbb kain batik tu dh lari ke tempt lain..hahahha)
Tapi mmg sy dah lama tak piyed banyk mcm nie....last rasa nyer 2 taun lepas kot...pastu piyed sikit2 je....dh tak larat nk jumpa dctor,makan ubat hormon,makan EPO...tp sama jugak....akhirnya.....Alhamdulillah....sy dh kembali normal dgn JSD....
selamanya sy akan setia dgn produk JSD...insyaAllah........terima kasih semua...:)



Testimoni Miss V Feminin Wash 2

Ariff Ajmal
Salam kengkwan jsd..
Kte nk share skit ni....2nd day bru dpt buka feminine wash...dh selesai mandi ..kte pun picitla fw ni kat tapak tangan...xde rase apepun...pastu kte apply kt miss v kte n lps tu bru rasa sejuk n nyaman skali.rs mcm dok betoi2 dpn aircond lak...effect slruh bdn tau rs nyaman tu...1st time pkai fw yg mcm ni...:-) ....he..he..stiap kali buang air jer mest cpai fw n wawash kte nyer miss v...satu hr ni rase segar jer kt miss v tu...mmg x rugi la beli fw ni..berbaloi dgn harganyer n kebaikannyer.. thumbs up pd pengasaas kta kak hani..


Testimoni Miss V feminine wash 3

Testimoni Agen
agen saya sendiri memberitahu bagus lah guna feminine wash JSD ni, rasa gatal2 selpas haid hilang. suatu hari feminine wash JSD ni dah habis, di beli lah yang feminine wash jenama di pasaran biasa..
dia tak puas hati kerana gatal- gatal tak hilang pun..


untuk order
sila SMS nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.



Masker Vagina

 
 
 



Masker Vagina RM25 (Magic Powder Susuk Dara)

- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA. ***
Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

Khasiatnya:
 - Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj

Testimoni Masker Vagina

Testimoni Masker Vagina Jaja
Assalamualaikum sis. Saya menggunakan feminine wash memang berkesan.
Tiada rasa gatal-gatal, tiada bau dan selesa sangat-sangat.
Masker Vagina pula mengetatkan dan suami tegur. Emm macam dara dulu. Huhu.
lagi 1 , masker vagina saya sapu di ketiak, ketiak tak berpeluh dan tak berbau sepanjang hari.
Saya berpuas hati dengan JSD  memang berkesan.


Testimoni Masker Vagina 1
 
Dari Customer Rkn Pengedar
Item : Masker Vagina
Kawan baik mase di sekolah
menengah

Shikin , Nak order lagi 2 pek , aku nak
standby untuk sebulan , aku baca kau punya testimoni Yang kau punya sendiri tu , pakai kat ketiak kan ? hahaha.. aku pun pakai jugak sebab ko , kau kata kau pakai.. dengan bangga nya aku dah x pakai Deodorant ! hahaha .. Jimat mmg Jimat deodorant ni tapi Kalau kita 12 Hours kat luar , balik umah , ketiak mesti gatal ! Pastu Tumbuh la bintat2 macam naik jerawat .. Leceh betul.. Garu memang sedap , G mandi tengok ! Tak menjerit dalam bilik  mandi pedih kena sabun.. hahaha.. Aku sapu Bedak tu , ok je , even balik kije x mandi and terus tidur pun , bangun pagi esok nya , angkat tangan , xde pun bau tengik..best2.. Keep it up shikin , jangan berenti meniaga jamu nnt aku xleh nak pakai lagi..

Testimoni Masker Vagina 2
saya surirumahtangga. saya sering mengalami gatal-gatal di sekitar kemaluan saya. lebih2 lagi selepas mengadakan hubungan kelamin bersama suami. Sejak ternampak iklan HoneydewHanni mengenai produk susuk dara. saya terus menginbox beliau. dalam keadaan yang agak berat dan malu. saya telah bertanya beliau tentang perkara ini. dengan tiba - tiba beliau terus merekemen MAGIC POWDER pada ketika itu tiada iklan ataupon gambar mengenai produk ini. berkat keyakinan yang tinggi terhadap cik hani. saya telah mengdepositkan sejumlah wang iaitu RM25 sahaja. hani mengirimkan saya magic powder ini.
saya menggunakan untuk pertama kali. terasa pedih2 di kemaluan saya. saya terus menghubungi hani. kebetulan beliau terus jawab panggilan saya. 1st jawapan beliau maybe saya mengalami luka kecil di permukaan faraj maybe koyakan ketika melakukan hubungan kelamin. - yup jawapan tu mmg benar saya baru sahaja selesai melakukan hubungan bersama suami ketika itu. slowly saya terus mengambil langkah yang disarankan hani. akhirnya sakit akibat koyakkan pun reda. gatal- gatal pon hilang. setelah sekian lama saya tak pernah jumpa solution akhirnya penyelesaian ini hilang serta merta tak sampai seminit dengan manyapukan magic powder. kalau tak gatal ni nak hilang ambil masa 2 ke 3 hari belom tentu boleh baik. lebih menyedihkan lagi kadang2 rasa gatal miang ini berjangkitan hingga ke peha. sekarang bila gatal saya terus sapukan magic powder. yang paling best saya telah berkongsi magic powder bersama - sama suami kerana suami saya turut mengalami gatal - gatal di zakar sehabis melakukan hubungan kelamin. walaupon susah di cuci. gatal - gatal tetap tak boleh hilang. kesan dari cadangan hani. saya rekemen kepada suami. sometimes saya kesian tengok suami tergaru2 dalam uniform kerjanya...tapi kali ni tak ada lagi....
kami bebas dari rasa gatal - gatal....
 

 

Testimoni Masker Vagina ( jerawat di kemaluan @ jerawat mata ikan)

 

boleh sembuh dgn penggunaan FW + MV...ade mata ikan sbb kelenjar darah dia tak berapa sehat tu, dia mcm toksin yg tersekat2 kat dlm urat darah dia...

kwsn putput tu kwsn kelnjar n lemak hormon..
tiada otot daging...
jd mata ikan sbb toksin/nanah disbbkan drh kotor yg dh lama tepu kat situ...
so bila guna feminine wash jamu susuk dara + masker vagina, herba telah meresap masuk dlm urat darah.. memecahkan ketulan kotoran tu..maka, kluarlah mata ikan tu... nnt klu mataikan tu pecah, suruh dia bubuh MV jer kt situ...takdan sehari dah kering n kecut balik n sembuh...
Feminin wash Jamu susuk dara teruskan pakai mcm biasa...

RAKAN PENGEDAR ade customer yg jd mcmni smpi msuk wad, buat operation sbb mata ikan ni ja...dia amalkan FW + MV shja...tak sampai 3 hari dah ok...dia juga buat mcm tangas guna FW dan air suam...alhamdulillah... sembuh kini..






untuk order
sila SMS nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.

Miss V Intim Gel Susuk Dara (ketatkan faraj)

Miss V Gel Intim JSD
RM 56
1 botol- 15 ml


untuk masalah 
<< kekeringan faraj
<< menyuburkan dinding  faraj dengan melancarkan peredaran darah pada tisu2 lembut 
     didinding faraj
<< herba akan mengaktifkan sel2 sensitif faraj seterusnya meningkatkan sensitiviti faraj 
      seterusnya meningkatkan ghairah terutamanya di bhg 'clitoris'
 << membantu mengembalikan intimasi/ghairah wanita. 
<<  amat elok utk mereka yg sudah menopos, 
<<  wanita yang tidak bernafsu tidak kira usia. 
<< gel ini berubat dimana ia boleh mencegah dan mengubati fungus di dalam faraj lalu mencegah keputihan.

Cara pengunaan: 
Picit gel ke jari penunjuk saiz sebesar 10sen dan masukkan ke dalam bahagian intim dan nikmatilah kepuasannya!! 

Testimoni Miss V Intim Gel JSD 1- pengasas sendiri

saya pengguna intim gel JSD.
pagi sebelom sahur bangun2 sblom cuci muka kencing dulu. cuci dgn feminin wash. pastu insert intem gel. huhu beku odok ite. terus cerah biji mata. cerah sampai le. bila intim gel dah x rasa beku dan kering xrasa melekit pon. rasanya inilah susuk yg paling selamat n tdk jatuh rasa was2. mmg sure penuh yakin xde jatuh makruh. nak share smlm asar dah rasa lembik sbb lapo n panas... sblom bwuduk kencing dulu. pastu kita femininwash la. segar... bwuduk lg seger u...
pastu solat... fuh terasa ringan badan. pastu aktif je bjln cuci mata dipasar ramadhan n layan fb ;)
selamat bpuasa... get cool ya :-)

Testimoni Intim Gel JSD 2


As salam kak hani.. nak bagi teatimoni nih.. hehe

Feminine wash: 12072014 SDCH041

Intim gel:09070214 SDCH040



Pin!pin!pin.. abg posmen sampai anta stok order. Abg posmen ckp.. maju ye bisnes.. sbb asek kene anta barang kt rumah ni.. saye ckp meh la cube.. produk utk lelakipon ade.. (sempat promot kt abg posmen hehe..tak sabar nak test produk baru nih.masok rumah terus bukak intim gek. Tibe2 terkeluar sikit gel tu..alamak.. cepat2 lari masuk bilik air..terus sapubelah dalam2 tu..huhu sejuk. Dingin..aman je rase dok on9.. tak sabar nak gune waktu bersama hehe. Mlm tadikan mlm jumaat.. tibe2 sakit kepala lah pulak,,ingt nak off je.. tapi bile dikenagkan produk baru jsd yg baru sampai siang td..tak jadi off..haha..sakit kepalepon sakitlah..dh tak sabar sgt nih..huhu.. gelojoh betul!kui kuikui.. kite cucilah kan gune feminine wash tu,,,fuh...berangin..aman damai je rase walaupon rumah hiruk pikuk dgn anak2..haha.. hilang stress! betul2 jimat la..cecairnye yg pekat..tak mcm feminine wash yg saye gune sblom ni..mcm air je.tapi feminine wash JSD ni..betul2 pekat,gune sikit je..tapi berkesan..kesannye lame pulak tuh.. berangin,selesa....lepastu...ehem2 lakan..hehe. malu nk cite.. huhu.asben sapu kan pulak intim gel area miss v dan kat2 dalm2 tu lah... mak aii...beranginnye... ibarat makan gula2 hacks..best sgt.. rileks je rase.. sebelom join jsd saye ade beli losyen kamasutra.. bile pakai losyen kamasutra,rase pedeh sikit bile losyen tu masuk kat dalam2 tu.mmg saye jarang gune sbb tu lah sampai skrgpon tak habes2 lg losyen tu.tapi kak hani punye intim gel best sgt..syok je rase mase ehem2 tu..serius kak hani..syioookkk!

Testimoni Miss V Intim Gel 3
Ohnooo... i try intim gel.nak tau je ape bezanya pleasure gel lain. hadoiiii!!! serius reccomended! Jauh beza dgn durex!! Toingg toinggg!!! :P:P:P

Testimoni Miss V intim Gel 4
TESTIMONI INTIM GEL & FEMININ WASH
2 JAN 2013
IBU BERANAK 3

MASALAH:
FARAJ LONGGAR
... KEPUTIHAN & BERBAU

"Yang sory lm akk xupdate dgn awak gn prdct2 JSD ni hehe. Harini rs nk syer la akak dh guna intim gel dn fw ni dh 3minggu. Kesan2 yg akk rasa,

Hari ptama: akk oleskn ig sdlm2nye sprti yg awak bgtau tu.
Hari kedua: kputihan akak keluar byk btl mcm susu likat tu. Akak cuci mmg clear sgt
Hari ketiga : faraj rs kering, xblendir,xada gatal2 bau pn hilang! 0h mmg bst!! Yg plg bst rs nyaman n cool dik..huhu. Hari2 akak cuci dgn fw dn letak ig..

Ok hari brikutnye akk oleskn mcm biase.hari2 akak guna, kluar dr toilet je cnfm akak sapu. Tapi yang.... Awak nk tau, malu plk nak cakap hihihi tp akk bt testimoni xmau show name ye hehehe.

Hari ke_4: brulah akak bersama.Eh! Mcm gn jpd plkkn huhu,bkn ape,akk nk bg brsih2 dlu brulh nk sprise hubby akk tu. Mlm tu kami bsama, dia tgur apesal smcmje.nk masukpn ketat,slalu sngje.akk xbgtau bli prdct jsd ni pn.

Tapi mmg bstlh yang, akk rskn mcm mkn jamu aku dara je. Faraj tu rs padat xde longgar2 mcm sblmni, kputihanpn dh kurang byk sgt.sapu tiap hari mmg btl2 bkesan dh 3mggu akk guna.. Lpsni nk try jmu yg famous tu, pengntin darakn?

Thanks byk2 knlkn akk dgn jmu2 yg awak jual ni ya. Akk nk tmbh order la yang..Akk nk order fw,jpd,mv dgn clh. Ade stok x yang?? Bp total ye..."

alhamdulillah :)


Testimoni Miss V Intim Gel 5



Testimoni Intim Gel 6


mlm ni Lin nak tunaikan janji Lin ttg testimoni kisah rumahtangga akk yg Lin jumpa siang tadi....seronok sangat dapat jumpa ngn akk ni....umo die lebih kurang ibu Lin je....5...6 tahun...tp segan la plak Lin nak pgl dia makcik....sbb die pun suruh Lin panggil akk je...so okla kannnnn....umo tu cuma angka je....bulan lepas akk ni beli Intim Gel ngn Lin....tp by pos je.....2nd time ni dia nak COD plak...katenye nak sgt jumpa Lin...nak kenal dgn Lin....okla kannn....Lin pun hepi sgt dpt jumpa ngn akk ni....so lepak2 la kat cafe...bebual sakan mcm dah lame kenal....tp ape yg Lin nak kongsikan kat sini cume alkisah ttg rumahtangga akk ni ngn intim gel....

ceritanye mcm ni.....kate akk ni...sblm dia guna Intim Gel ni...hbgn antara die ngn suami die hambar sgt....mmg dlm sebulan tu blm tentu dpt bersama (ehem2 la kannnn)...pastu suami dia ni ade skandal plak ngn wanita lain...muda lagi la...lbh kurang sebaye ngn umo anak die yg sulung....hati mane yg x terluka ble tahu diri dah x dihargai......dah mcm2 usaha dia lakukan tuk pulihkan hbgn die ngn suami die...tp x berjaya....satu hari tu akk ni msg suami die minta balik rumah awal sbb nak bincang dan selesaikan mslh mrk....then akk ni tanyela kat suami die ape kekurangan diri die spi dah xde lgsg kemesraan antara mrk lagi.....mkn minum,pakaian,rumah....semua die jaga....nak tahu ape suami die jawab???!!!

"mmg semua awak buat dan jaga....awak tunaikan tjawab awak dgn sempurna tp 1 je kekurangan awak....NAFSU sy awak x jage"
terdiam akk ni dgn jwpn suami die....then kate die 1 ari tu die buka FB dan ternampak Lin post kat FB ttg produk2 JSD ni....tu yang die terus PM Lin....dan berminat nak cube intim gel ni....harapan die semoga produk ni dpt selesaikan mslh die.....1st dia pakai IG tu katenye mmg rase lain mcm le....becak gilerrrrr...then hari ke2 pakai dah ok...yang x boleh thnnye....rase berdenyut2 je....gedik dah dtgla tu....hari ke3...die cube ajak suami die bsama....mula2 mmg suami die xnak.....tp bile akk ni merayu juga..akhirnye suami die mengalah.....yang Lin x boleh tahan bile akk ni cite pd Lin....settle 1st round suami die bisik kat die....."boleh 2nd round x?

"hehehehehe.....kate akk ni....mujarab juga intim gel ni rupenye...x padan ngn kecik...berapi rupenye...berjaya juga die tundukkan suami die.....
mmg akk ni x boleh berpisah ngn intim gel dah....setiap hari WAJIB guna...klu x mcm x sempurna hidup die....dulu mmg x pnh rase nak bersama mungkin sbb faktor umo yg dah makin meningkat......
Mungkin juga la kannnnn...x berani nak komen lbh2...sbb blm melalui usia sebegitu....kesimpulannya...byk jugala yg Lin belajar dr story akk ni....dok bercite spi gelak sakan....x pandang kiri kanan dah...mcm kat cafe tu xde org.....spikan adik pelayan cafe tu sound...meriah betul akak2 ni bebual.....mcm nak suruh diam....hihihihi....apepun mmg terbaekla produk JSD ni....
 
 
 
hadiahkan produk terbaru ni kat pasangan
anda juga akan rasa hebat dan nikmat di ranjang
 
klik SINI

 Berminat

sila SMS / WhatsApp > Intim Gel <
 ke 019 3116872
@