Wednesday, 15 October 2014

Jamu Pengantin Dara Rm 65


Jamu Susuk Dara : Jamu Pengantin Dara (JPD)




 Ready Stok 40 botol.. :)


Jamu Pengantin Dara
Ada 10 biji rm 65
berwarna cerah 


Ramuan herba di dalam Jamu Pengantin Dara: manjakani, akar serapat, belimbing bukit dan garam supit, bunga pakma, kacip Fatimah dan herba – herba rahsia lain.

cara penggunaan Jamu Pengantin Dara : 2 biji masuk dalam faraj. 4 biji makan. 2 biji setiap hari selama 2 hari.

SIAPAKAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN Jamu Pengantin Dara yang di keluarkan oleh Syarikat Susuk Dara Resources ini?


1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Gadis yang tiada perawan untuk menipu malam pertama.
7- Wanita yang rahim kembang lepas bersalin
8- Wanita rahim kembang selepas period
9- Wanita rahim kembang yang tidak datang bulan
10- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap

Mengapa mereka perlukan produk Jamu Pengantin Dara ini?
1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk didalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
3- Ketika Jamu Pengantin Dara sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan mengeluarkan segala jenis cecair dan akan turun kemulut Rahim dan jatuh ke dalam faraj. Rempah tersebut menyerapnya.
4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.
5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air dari dalam Rahim.

Tindakan balas herba Jamu Pengantin Dara POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas faraj / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk Jamu Pengantin Dara ini:
1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj

Situasi Pasangan ( suami pengguna) :
1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat.

Kelebihan Penggunaan produk Jamu Pengantin Dara ini:
1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan
2- Mampu menipu situasi dara


Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:
~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Berdarah dan pedih.

Dilarang keras untuk:
1- Wanita yang masih belum melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
2- Wanita yang telah menopos ( di syorkan guna Intim Gel )
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan kelamin memerlukan bantuan pelincir ( perlu guna intim gel terlebih dahulu sebelum guna Jamu Pengantin Dara).



Set wanita berkahwin- RM 242

Jamu Pengantin Dara 1 botol
Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Miss V Gel Intim 1 botol
Miss V Feminin Wash 1 botol 


Set wanita belum kahwin-  RM 121

Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Miss V Feminin Wash 1 botol

anda boleh pilih sama ada nak pakej di atas @ ambil sikit2 ;)

Cara masukkan Jamu Pengantin Dara



Masukkan/tolak dengan jari dalam keadaan mencangkung.
Jamu Pengantin Dara di anak panah iaitu 1 kapsul sebelah kiri dan 
1 kapsul sebelah kanan pangkal rahim.

 

CARA PENGGUNAAN JAMU PENGANTIN DARA (KAEDAH KOREK)

HASIL DARI Jamu Pengantin Dara :

☆Harus diingatkan bahawa..hasil dari berJPD ini adalah tidak sama bagi setiap pengguna.
☆Adakalanya, selepas 72 jam yang keluar cuma cebisan-cebisan coklat seperti tembakau dengan seteruknya yang kembang.
☆Berkemungkinan sepanjang tempoh 72 jam itu,kotoran telah keluar/jatuh ketika anda membuang air kecil
☆Ada juga yang turut keluar bersama penis suami jika bersama selepas 24 jam
☆Namun begitu ada pula yang keluar ketulan2 seperti lendir darah, malah ada yang seperti darah beku.
☆Di INGATkan supaya anda mengulangi proses korek untuk pastikan ia benar2 bersih.

KAEDAH KOREK/KELUARKAN KEMBALI

√ Pastikan kuku anda pendek& bersih, cuci tangan terlebih dahulu, sila buang air kecil terelbih dahulu supaya xmenganggu proses nanti.


 √ Dalam keadaan mencangkung basuh faraj dengan Feminine Wash Jamu Susuk Dara, semasa anda basuh itu cuba masukkan jari telunjuk dalam vagina (xperlu takut ye). Tarik nafas dalam masa mula nak masukkan jari. Lepas nafas dan mula gerakkn jari telunjuk anda sekeliling vagina.


 √ Cari sehingga anda jumpa bendasing seperti lendir yang bergumpal,atau pasir..Sila keluarkan sehabisnya.


 √ Anda tidak akan dapat pastikan ia bersih dengan sekali sesi sahaja (lenguh lacangkung lama2). Ulangi proses ini setiap kali mandi sehingga anda yakin betul-betul bersih.


 √ Sangat digalakkan anda untuk anda menggunakan Feminine Wash Jamu Susuk Dara ketika melalukan proses ini.

PERINGATAN/PESANAN;

★Bagi anda yang normal, anda boleh mengulangi JAMU PENGANTIN DARA ini bagi setiap 3 bulan sebagai tujuan servis/pembersihan.


 ★Jika anda bermasalah, boleh ulangi dengan lebih kerap, misalnya sebulan sekali sehingga anda berpuas hati dan sihat.

Nota Tambahan:
★Tahukah anda dalam vagina kita keadaannya berlapis2.. terdapat leher rahim dan juga terdapat tombol bulat dipanggil serviks. Anda juga dapat merasa satu lubang ditengahnya yg dikenali sebagai OS serviks.
★Kita dapat rasa lubang ini jari. Mengikut kata Pn Hanni, pengasas semakin kecil saiz lubang ini bermakna ia sihat.


Testimoni Jamu Pengantin Dara

1. Puan Mega
    Salam, saya baru keluarkan Jamu Pengantin Dara tadi. keluar darah macam haid. Saya dah  
    pakai selama 72 jam. Saya Korek sampai bersih. Kelaur ketul warna putih bercampur darah.
    ok tak?


2. Puan Jaja
   
Feminine Wash          : Tiada lagi rasa gatal-gatal, bau di faraj dan faraj sangat selesa
                                     setelah menggunakan feminine wash
Jamu Pengantin Dara :Suami Jaja tegur, dah seperti dara setelah menggunakan
                                     Jamu Pengantin Dara :)
Masker Vagina           : sapu di ketiak, ketiak dah tak berbau sepanjang hari :)
 
 
3. Puan Hazlina
    Lepas sumbat Jamu Pengantin Dara BEST!
    Faraj Grip, Keputihan dan kurang kat panties pun dah tiada.
   
 
 
No 4- Puan XXX ( nama dirahsiakan)
 


 
 



*Saya dah berkahwin 8 tahun dah. Pernah menjalani pembedahan membuang cyst setelah setahun berkahwin pastu kene menjalani treatment untuk cyst selama setahun( tiap2 bln injek hormon bg monopous) Sekarang ada 2 anak. Pernah keguguran pada usia kandungan mencecah 4 bln lebih.Perasan setelah melahirkan ank kedua 2 tahun dulu, tak berapa kuat tahan kencing... mesti terkencing kalu terbersin atau batuk... sentiasa pki pantyliner setiap masa selain waktu tidur je.pastu sakit tumit menyucuk2 setiap kali bangun tido... cam ada paku dlm tumit. Doc sarankan kita cucuk steroid k tumit kalu ubat pain killer d tak berkesan...

2, 3 bulan kebelakangan nih datang lak penyakit "whitening" yg tidak menyelesakan.. kenkadang gatal, berbau sikit2 dah banyak tul cecair tuh smpi pantyliner basah.
Ada mengamalkan macam2 jenis jamu tapi masalah u cam bertahan je... tapi tak surut/ berhenti ngan immediately... ada jumpa doctor gak... tapi datang balik semua penyakit tuh..Bila nampak rmi yg post k Fb pasal JSD nih, hati tergerak n cuba... pikir "tak pe lah bazirkan rm 65 tuh kalu kesannya sama je cam jamu2 lain... mungkin belom jumpa yg serasi"...Bila dapat jamu nih, takut lak nak insert tuh... kan mati katak, sapa yg ssh...
dah 3 hari dapat jamu simpan dlm hand beg je... tapi bila baca testimoni, cam menarik lak...1st day insert dan makan 4 biji + 3 gelas air suam--> pg tuh pasan miss V cam agak kering... tak de lendir dah tapi k pantyliner ada kale2 coklat cam tanda2 nak datang bulan cam tuh...2nd n 3rd day--> miss v totally kering... pantyliner kering kontang... sakit tumit cam ilang tiba2... huh ajaib masa keluarkan jamu tuh, mmg terpanjat tgk ada ketulan lendir keras yg cam agar2 kale coklat tua beserta ketulan darah beku... ada kita attachkan gambar...4th day sampai hari nih--> kita dah tak pki pantyliner, pastu leh masak sambal sambil bersin2 kat dapo ngan gembira... whitening totally hilang... Tapi sesapa yg tahu leh bgtahu tak nape sakit tumit kita d hilang? ada kene mengena ngan masalah dalaman kita tu ke?

Terima kasih tak terhingga kepada pengasas, agen2 yg memperkenalkan jamu ni ek... yg penting Suami pon surprise ... smpi dia tya kita... ada makan jamu baru ke? Hihihihi



* My fren. Husban mmg kaki perempuan pon akui. The best. N sekarng dah alim tak makan luar lagi.

* Myfrend second wife also said. Husband dia mesti balik sbb ketagih- berpasir mcm anak dara katanya.

*Myfrend anak 4 orang. Husband agak noty sepanjang perkahwinan 10 tahun. Makan hati berulam jantung. 2 kali bercerai disebabkan suami noty scandal dgn ramai wanita bersilih ganti.pernah beliau sendiri dan anak2 yg masih kecil menyaksikan sendiri kecurangan suami beliau bersama wanita lain ditemapt tidur.rayuan demi rayuan tak pernah si suami hiraukan. Setela patah hati si isteri mencuba alternative “SUSUK DARA” pada peringkat awalnya disangkakan “black magic” .After 3 hari dia menghubungi hani dan menangis alat kelamin dia tidak selesa spt baru kawin. N suami beliau syik membebel kenapa ni sempit sangat, berpasir mcm dara, apasal hangat sangat dalam ni ketika melakukan hubungan kelamin sepanjang malam. Dan ketika perbualan kami, suami beliau menghubungi beliau memohon isterinya utk bercuti kerana suaminya terlalu merinduinya untuk bermain cinta bersama dia. Kali ini beliau menangis kerana suaminya tak pernah merayu cinta dan ambil berat terhadap beliau dan memuji2 beliau. Kini beliau tidak lagi naik bas sorang2 ke tempat kerja. Setiap pagi dan prtang diambil dan dihantar oleh suami. Kadang2 lunch time together. Sisuami tidak lagi panas baran. Jarang outstation dan sekarng sisuami terlalu menjaga hati beliau dan bertanggungjawab terhadap anak2 yg selam ini suami beliau abaikan.

*Customer FB
Husband saya suka sangat2 suka..hahahhaha saya hepi sangat. Suami cakap hari2 kalau sempit rapat 100% macam ni best. Husband saya cepat klimaks n tertido. Bila terjaga minta lagi wkakkaka.. kesian husband saya tdo mcm org kena tembak terdampar. Bangun pagi dah sediakan saya serapan. Sedangkan saya dah berkahwin 12 tahun. Masa baru2 kawin ada lah suami buat camgitu. Bila dia buat camgini mcm buang tebiat pula. Mmag jamu “susuk dara” ni TIADA TANDINGAN DENGAN JAMU YANG LAIN. Mmg power. Mmg berhantu. Patutlah “susuk dara” sesuai dengan namanya.
TRY la jamu “SUSUK DARA” yang anda tidak boleh dapat dimana2 kecuali dgn saya sahaja. bcoz hani adalah generasi ke-4 bida kampong ini.


* Salam kepada semua...disini saya sertakan testimoni dari customer... 
Alhamdulillah segalanya bermula disini
InsyaAllah... Testimoni yang positif ni diharapkan menjadi
iktibar kepada semua wanita.. yang menyayangi suami dan tentunya kebahgiaan rumahtangga...

'Saya ni mmg ade mslh keputihan dan bau... walaupun hsbd x komplen tp sy still rs x selesa... mmg x suke...dulu pernah try jamu XXX tp kesannye x brape ngam sgt la... sy pulak bkn jenis yg suke mkn jamu sbb lps mkn jamu lps sendawa mesti bau jamu...bole sakit pale n nk muntah...

dh lame tgk hanni jual ni....sejak mula2 dia tag sy...tp br skrg terbuka hati nak try memandangkn byk testimoni yg best2...

lps brape jam insert JPD...ade rs berdenyut2 tp x sakit...hari ke-2 mcm2 keluar ketul2 kale putih...ade yg mcm batu tp diselaputi ngan putih....pastu kuar byk lendir mcm egg white bertali tali..tp semua ni keluar bile sy buang air kecik ngan air besar so xde la amik gmbr..lame2 sy perasan bau dh xde....yeay!!!! ade kuar mcm air sket...so seluar dlm pon basah...tp sy x risau sgt sbb kt group jamu ni ade bc hanni dh explain psl ni...

hari ke3...nk bersihkn balik...so sy mskkan jari check ..mmg xde pape...clear...

dr segi sex - sy dh test n hsbd ckp mmg best...compare ngan produk lain yg sy penah cube... grip sgt2 baek... dan ms bersama pon xde bau...sy rs suke dan sgt2 selesa la...hehehe...

jamu ni mmg bagus la utk sy dan harap2 serasi ngan semua wanita2 lain...

jamu ni bile mkn xde bau...bile sendawa pon xde kuar bau jamu tu...jd Alhamdulillah....agaknye mmg btol serasi la ngan saya.. klu yg xxxxx tu sampai xle tdo rs nk muntah...

kisah benar...terima kasih kerana sudi berkongsi:)


ak kongsi satu rahsia

pengguna ini nama dirahsiakan.

mengamalkan jamu aku dara dari keluaran susuk dara resources ~ rangkaian jamu susuk dara.

permulaan pengambilan aku dara untuk memaintainkan kesihatan rahim untuk datang bulan yang teratur, untuk mengurangkan keputihan dan kecergasan badan.

- rasa sakit tapak kaki bila menapak di atas simen telah hilang itu membuktikan rahim beliau sudah sehat sepenuhnya.

- dari keputihan yang berwarna kuning, hijau dan coklat sehingga jernih bersirat keluar. dan seluar dalam berkerak berwarna hijau.
- walaupon plus size, akibat susah dtg bulan kini datang bulan datang setiap bulan dgn tepat.
- mengalami rasa panas dan berpeluh terutamanya dileher, ketiak dan belakang badan.
- bila 13-7-2012 beliau menyedari seluar panjang beliau telah longgar setelah mengamalkan jamu aku dara semenjak bulan november 2011

kejutan utk diri beliau sendiri..patutlah asyik rasa panas dan berpeluh2.

- rasa kenyang dgn pengambilan air suam atau air kosong tanpa air batu..

alhamdulillah saiz perut / pinggang hilang banyak inci.

sedang berusaha bersenam utk mengecilkan peha pula





SABTU 30-09-2012 13:31:45pm (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu. Esp1.)
As Salam.. Syukur Alhamdulillah, seronok sgt pkai produk JSD ni..berkesan sgt2. Xde dah maslah vagina berair, keputihan. Masalah bau, dan yang paling best, lama dah x rasa tut tut tertutup rapat, dpt rasa cm ketat n melekat jerk at bwh ni.rasa tertutup jek, sblum ni asyik kene kentut vagina jer. Dan satu lagi, sblum ni tut tut sy cam berkedut2 gitu ari ni bila tgk…..mmg terkejut sgt2 sbb kedut2 tu dh xde. Cam tut tut anak dara jer. Smlm sy baru insert JPD, x sabar nk tgk kesan tu plak. Suami plak balik dr oversea 4th ni, harap sgt dapat bg kepuasan kt dia. Terima kasih yer nora, insya Allah saya akan jd pengguna setia produk JSD ni. Sgt2 berpuashati. Mmg best…………..

ISNIN 08-10-2012 10:26:18am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp2.)
Sy insert JPD tu, lepas sy period aritu. Lepas 24jam rasa cm ada benda nk kuar kat V tu… sy ke tandas n mmg keluar seketul JPD sekali melekat2 ngan darah2 haidy yg berbaki kat dlm V sy tu. Cam bergumpal2 skali ngan JPD, dan lepas 72jam, masa nk korek kuar, MMG SUSAH SGT nak korek sbb V sy mmg dah RAPAT n KETAT sgt. Tabahkan hati gak, sy korek kuar..tp ikhlas sy ckp, sy cam x berani pun nk masukkan jari sy tu. Risau la sbb sempit sgt. 3-4 kali sy cuba korek kuar, rasa cm dh melecet dah bbir V sy tu. Pastu baru sy teringat kat GEL INTIM yg sy beli, sy guna gel tu la utk korek kuar JPD. Dapat kuarkan Cuma 1 jek, bergumpal2 ngan warna putih2 kuning sebesar ibu jari kaki. Dan semasa korek kuar pun, byk sgt benda2 putih melekat kt jari sy.

ISNIN 08-10-2012 10:42:46am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp3.)
Dan kesan JPD lepas tum mg superb la nora…. First time bersama lepas suami sy sampai tu, mmg berubah terus muka dia….hahahaha dia tnya cmner bleh ketat sgt ni.. sy senyum je lah, pastu dia ckp cm dinding2 V sy tu dok pegang keris dia..dia Tanya sy kemut ke, sy ckp tak kemut pun…hehehehe, seronok sgt sbb dia dulu pancit dr saya. X tahan sgt katanya, rasa cam baru mula2 dapat, rasa cm firtst time bersama dulu. Masa tu seronok sgt…syukur sgt. Dia ada Tanya saya guna ape.Sy mmg tunjuk n bgtau kt dia. Sampai skrg ni, minimum pun 2 kali sehari bersama. Asyik nk jer…dan lepas je abis bersama mesti suami sy ckp “nanti sambung lagi yer”, “pasni plak yer” & “jgn lupa, nak lagi nanti”… ngan muka senyum2 gatal..hahahha… Skrg ni pantang sentuh, mesti jln. Rasa cam mula2 kawin dulu plak….

ISNIN 08-10-2012 10:54:54am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp4.)
Dia ada Tanya sy..Boleh x sy selalu maintain cmni.. n sy jwb InsyaAllah, pastu dia ckp. Hehhehehe.. bestnya!!!!!!.... Seronok sy sgt2 nora, xtau nk ckp cmner. Terima kasih yer sbb dpt bantu sy. X pernah jumpa produk sebagus nih.Saya nk order lg 2 masker vagina yer. Dan satu lagi JPD tu dlm tempoh bpe lama sy bleh ambik lagi? Sy nk try jad, tp masih takde stock kan, kalau ade nanti jgn lupa inform sy yer.


 
 
 
 
 
 
 

Nak lagi best belikan untuk suami sekali
klik SINI


untuk order
sila SMS nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.



. 


Jamu Aku Dara JSD


Jamu Susuk Dara : Jamu Aku Dara (paling laris) 
 
Ready stok jamu aku dara 80 botol
 

 
 

Jamu Aku Dara JSD
(rahsia faraj ketat persis anak dara)
RM 48
40 biji 


- Jamu Aku Dara haruslah di makan 2 kapsul selepas makan malam
* merawat keputihan
* merawat sengugut
* mengurangkan air dan lendir
* memecahkan lemak
* merapatkan faraj
* melancarkan peredaran darah

* melancarkan putaran haid
* memberi tenaga / hyperaktif / mengurangkan penat badan
* buang angin
* meningkatkan nafsu syahwat wanita


Fungsi JAMU AKU DARA adalah untuk rawatan rahim dari dalam secara semulajadi.


- MENGECUTKAN RAHIM
- MENGECUTKAN BATU MEROYAN
- MENEGANGKAN PAYUDARA
- MENEGANGKAN PUNGGUNG


Jamu Aku Dara di rumus Khas oleh Syarikat Susuk Dara Resources utk wanita berumahtangga dan anak dara.

Anak dara yang ni je boleh makan tau.




Set wanita berkahwin- RM 242

Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Intim Gel 1 botol
Feminine Wash 1 botol 

Percuma Hadiah Misteri :) Misteri la sangat :)
Percuma Pos Semenanjung


Set wanita belum kahwin-  RM 121

Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Miss V Feminine Wash 1 botol

Percuma Hadiah Misteri
Percuma Pos Semenanjung anda boleh pilih sama ada nak pakej di atas @ ambil sikit2 bajet la kan ;)


Testimoni Jamu Aku Dara

1. Testimoni Jamu Aku Dara hancurkan cyst


2. Testimoni Jamu Aku Dara rawat keputihan melampau !

 
 
3.  Testimoni dada mantap
 
 


4. Testimoni Jamu Aku Dara oleh anak dara

as salam....klu diberi pilihan perkataan apa yang sesuai untuk Jamu Susuk Dara ini....jawapan saya "TERBAIK"...sebab sya yang masih bujang ni pun makan JAD rasa bes sangat...rsa ringan je badan..kuku pun jari wana kemerah-merahan..org tua2 cakap klu kuku merah darah jalan elok...hehe..kulit pun jadi lembut...keputihan pun dh xde..dulu ada bau klu k
eputihan datag bayak.. SERIUS!!!!...skrg dah boleh tersenyum dah...hehe...ALHAMDULILLAH :)
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
BAHAGIA la rasanya bila tengok kesan ke atas diri sendiri..hanya orang yang mengambilnya je rasa kesan tu...bila dah nampak kesan yang positif saya order lagi dari kak ita..siap cakap lagi tolong simpan stok untuk saya yang jauh ni yer..mujur kak ita ingat saya sebab alamat saya melucukan....hehehe......

sebenarnya saya ada masalah sengugut yang teruk..dan saya yakin ramai anak2 dara yang mengalami keadaan y sama macam saya...selepas sy makan JAD sebotol habis...sengugut saya dh kurang....selalu 2 hari sengugut saya..tpi kali ni sehari je....tpi saya muntah..pas saya muntah tu angin kuar dr perut sengugut pun hilang ondedot..bhgian ari2 pun dah selesa...perut pun selesa sgt...MAGIC sgt!!! orang yang senggut saje yang tahu perasaan senggut ni rasa cam mana...dan bila perut kita rasa selesa msa hari 1st datg peyed, itu satu perasaan yang sangat indah....:)

untuk aset yang lain...tuan empunya aset je thu perubahan positifnya...hehehe...untuk kawan2 kat luar sana...jujurnya sya syorkan cuba la guna dulu....tengok kesannya...klu positif mesti xrugi membeli..saya pun mulanya takut nk makan jamu2 ni...tapi sebab msalah sengugut dan keputihan sya yakinkan jugak..berdoa msalah sya akan berkurangan..ALHAMDULILAH..itu saja perkataan yang boleh mengambarkan perasaan saya ketika ini....

bgi yang masih bujang...sama2 la kita jaga aset kita dari sekarang....saya gerun dengar penyakit kaum wanita hari ini...mencegah itu kan lebih baik dari merawat...wasalam (*__*)

inilah test xnomi sya..ikhlas dri hati...hehe :)







untuk order
sila SMS nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.

Friday, 15 August 2014

Masker Vagina

 
 
 



Masker Vagina RM25 (Magic Powder Susuk Dara)

- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA. ***
Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

Khasiatnya:
 - Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj

Testimoni Masker Vagina

Testimoni Masker Vagina Jaja
Assalamualaikum sis. Saya menggunakan feminine wash memang berkesan.
Tiada rasa gatal-gatal, tiada bau dan selesa sangat-sangat.
Masker Vagina pula mengetatkan dan suami tegur. Emm macam dara dulu. Huhu.
lagi 1 , masker vagina saya sapu di ketiak, ketiak tak berpeluh dan tak berbau sepanjang hari.
Saya berpuas hati dengan JSD  memang berkesan.


Testimoni Masker Vagina 1
 
Dari Customer Rkn Pengedar
Item : Masker Vagina
Kawan baik mase di sekolah
menengah

Shikin , Nak order lagi 2 pek , aku nak
standby untuk sebulan , aku baca kau punya testimoni Yang kau punya sendiri tu , pakai kat ketiak kan ? hahaha.. aku pun pakai jugak sebab ko , kau kata kau pakai.. dengan bangga nya aku dah x pakai Deodorant ! hahaha .. Jimat mmg Jimat deodorant ni tapi Kalau kita 12 Hours kat luar , balik umah , ketiak mesti gatal ! Pastu Tumbuh la bintat2 macam naik jerawat .. Leceh betul.. Garu memang sedap , G mandi tengok ! Tak menjerit dalam bilik  mandi pedih kena sabun.. hahaha.. Aku sapu Bedak tu , ok je , even balik kije x mandi and terus tidur pun , bangun pagi esok nya , angkat tangan , xde pun bau tengik..best2.. Keep it up shikin , jangan berenti meniaga jamu nnt aku xleh nak pakai lagi..

Testimoni Masker Vagina 2
saya surirumahtangga. saya sering mengalami gatal-gatal di sekitar kemaluan saya. lebih2 lagi selepas mengadakan hubungan kelamin bersama suami. Sejak ternampak iklan HoneydewHanni mengenai produk susuk dara. saya terus menginbox beliau. dalam keadaan yang agak berat dan malu. saya telah bertanya beliau tentang perkara ini. dengan tiba - tiba beliau terus merekemen MAGIC POWDER pada ketika itu tiada iklan ataupon gambar mengenai produk ini. berkat keyakinan yang tinggi terhadap cik hani. saya telah mengdepositkan sejumlah wang iaitu RM25 sahaja. hani mengirimkan saya magic powder ini.
saya menggunakan untuk pertama kali. terasa pedih2 di kemaluan saya. saya terus menghubungi hani. kebetulan beliau terus jawab panggilan saya. 1st jawapan beliau maybe saya mengalami luka kecil di permukaan faraj maybe koyakan ketika melakukan hubungan kelamin. - yup jawapan tu mmg benar saya baru sahaja selesai melakukan hubungan bersama suami ketika itu. slowly saya terus mengambil langkah yang disarankan hani. akhirnya sakit akibat koyakkan pun reda. gatal- gatal pon hilang. setelah sekian lama saya tak pernah jumpa solution akhirnya penyelesaian ini hilang serta merta tak sampai seminit dengan manyapukan magic powder. kalau tak gatal ni nak hilang ambil masa 2 ke 3 hari belom tentu boleh baik. lebih menyedihkan lagi kadang2 rasa gatal miang ini berjangkitan hingga ke peha. sekarang bila gatal saya terus sapukan magic powder. yang paling best saya telah berkongsi magic powder bersama - sama suami kerana suami saya turut mengalami gatal - gatal di zakar sehabis melakukan hubungan kelamin. walaupon susah di cuci. gatal - gatal tetap tak boleh hilang. kesan dari cadangan hani. saya rekemen kepada suami. sometimes saya kesian tengok suami tergaru2 dalam uniform kerjanya...tapi kali ni tak ada lagi....
kami bebas dari rasa gatal - gatal....
 

 

Testimoni Masker Vagina ( jerawat di kemaluan @ jerawat mata ikan)

 

boleh sembuh dgn penggunaan FW + MV...ade mata ikan sbb kelenjar darah dia tak berapa sehat tu, dia mcm toksin yg tersekat2 kat dlm urat darah dia...

kwsn putput tu kwsn kelnjar n lemak hormon..
tiada otot daging...
jd mata ikan sbb toksin/nanah disbbkan drh kotor yg dh lama tepu kat situ...
so bila guna feminine wash jamu susuk dara + masker vagina, herba telah meresap masuk dlm urat darah.. memecahkan ketulan kotoran tu..maka, kluarlah mata ikan tu... nnt klu mataikan tu pecah, suruh dia bubuh MV jer kt situ...takdan sehari dah kering n kecut balik n sembuh...
Feminin wash Jamu susuk dara teruskan pakai mcm biasa...

RAKAN PENGEDAR ade customer yg jd mcmni smpi msuk wad, buat operation sbb mata ikan ni ja...dia amalkan FW + MV shja...tak sampai 3 hari dah ok...dia juga buat mcm tangas guna FW dan air suam...alhamdulillah... sembuh kini..






untuk order
sila SMS nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.

Minyak Ikat Kasih RM 65






                                                         

MINYAK IKAT KASIH -1 BotoL RM65 –

DIGUNAKAN OLEH SUAMI UNTUK TAHAN LAMA KETIKA BERSAMA.
CARA KEGUNAAN:
Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit kegunaan:

Fungsi:
untuk melancarkan peredaran darah di zakar untuk mengembang dan membesarkan.
Memberi kekuatan di zakar untuk keharmonian hubungan suami isteri.


U all tahu tak minyak ikat kasih ni
Boleh sapu kat breast
Bagi breast montok. Yg mana ada baby tu....

tgh breastfeed urutkan breast dgn minyak ikat kasih.
Boleh cover la time by time supaya jgn kendur sgt.
Kalau yg mkn aku dara sapukan minyak ikat kasih kat seluruh breast mantop beb....
Sapu kat punggong bg tonggeks sikit...
Minyak ikat kasih tu baja pembesaran taw...bg darah berjalan.

U all patut guna dulu.
Yg breastfeed jgn kena puting.
Pakai time pegi kerja. Lepas mandi tu lap air bersih2...
Sapu minyak tu sikit je...then urut2 mcm gaya u all nak pakai coli.

Boleh tegang tu.

Badan kecil - breast besar
Badan kecil - punggong besar
ASET ABANG SAYANG TU!!!!!!!

Ingat nak besarkan...ingat minyak ikat kasih

Minyak Ikat Kasih DIPERBUAT DARIPADA:
 


- IKAN BELACAK
- LINTAH
- HABBATUS SAUDA
- LADA PAHIT
- PINANG MUDA

Set Lelaki 1-menambah tenaga dalam dan luaran,dayungan tahan lama & lebih power
1 SET RM 130 (minyak ikat kasih + lelaki jutawan )

Set Lelaki 2- menambah bilangan sperma , tenaga, adik tegang (khas bg adik yg x naik) dan power 
1 SET RM 115   (minyak ikat kasih +Abe Gagoh)

selain untuk aktiviti mengurut bebed, ianya juga digunakan secara traditional untuk wanita yang mengalami kekeringan ketika bersama dan untuk menegangkan payudara yang jatuh dan menaikkan punggung yang jatuh bagi wanita yang sudah bersalin.

cara pemakaian untuk masalah kekeringan: -
sapukan pada bebed suami lebih sikit - pastu roger n out

Testimoni Minyak Ikat Kasih 1

Wanie Shoppe Galeri
salam...memohon bercuti dr sis Honeydew Hanni utk beberapa mggu.....coz Wanie Shoppe Galeri sedang hamil n mengalami alahan.....heeee....tq buat sis Honeydew Hanni mempelkenalkan produk yg begitu mujarab.....xsampai sebulan guna JSD (Jamu Susuk Dara) sy d sahkan hamil 2mggu......semua produk sy n hubby guna kecuali AKU JUTAWAN.....thank a-lot sis....so pd kwn2 yg nk hamil jgn tunggu lagi.....kl yg belom bersedia jauhi diri anda dr ABE GAGOH......heeeee...rezeki semua d tangan tuhan.....kita just iktiar n usaha.....peace yoww.....

Wanie Shoppe Galeri

sy guna jpd (Jamu Pengantin Dara) lepas abis piyed (period)....n sambung jad mkn main2...sbb pening....heeee....abis "berpuasa" hubby mkn AG (Abe Gagoh) separuh mggu pertama....n mggu ke 2 guna skd ( susuk kekal dara) n hubby guna lg AG (Abe Gagoh).....hubby hanya guna sebiji...coz separuh semgu.....heee itu je yg saya amal dlm tempoh sebulan ni......semlm test pregy line double....g klinik nk comfrim doc ckp dah 2mggu.....masih awal tp dah alahan teruk..siang asyik tdooooooooooo.....;)



Testimoni Minyak Ikat Kasih 2

Maajun Abe Gagoh ini, bukan sekadar untuk kekuatan batin sahaja, ianya sebagai anti oksida yang boleh mengurangkan ketagihan merokok….. setelah saya gunakan jamu ini, tabiat merokok saya semakin berkurangan…..dan sekarang ini saya telah stop merokok selama seminggu…..semasa pengambilan jamu ini, apabila saya merokok, kesedapan rokok (nikotin) tidak terasa lagiatau tawar…..Terima kasih jamu Abe gagoh…

Testimoni Minyak Ikat Kasih 3
Nak share testimoni Abe Gagoh.. (Hikhik suka sgt sbb customers hepi n berjaya) ~Syukur~
Sekali makan 'terpacak' dua hari... ƗƗɑƗƗɑ ƗƗɑƗƗɑ .. Mmg terbaeekkk laaa 'Abe Gagoh'.. Sblm niey mmg ✗ da selera nak bersama sbb terlalu penat keje.. Keinginan tue ada tapi sebab terlalu penat... Slps diperkenalkan Abe Gagoh ✗ menyesal mencuba... Mmg terbaeeeeeek la! Now wife dia panggil hubby nya... 'Abe Gagoh'. 'Abe Gagoh'... Kembali ceria family niey....... Ameen (;

Testimoni Minyak Ikat Kasih 4
hubby saya da try Jamu AG( Abe Gagoh) dan MIK (Minyak Ikat Kasih)...alhamdulilah mmg bagus.....kena try dulu baru leh tau sbb lelaki ni ego sikit....tamo citer lebih2....tapi kalo pendapat Hubby n anak sedara lelaki saya....mereka kata mmg superp lorhhh.....hihi...malu nak citer lebih2....



Testimoni Minyak Ikat Kasih 5
Assalammualaikum sis hani.Baru2 ni saya ada beli minyak ikat kasih daripada hj hasri di wisma yakin. Actually I beli utk husband I ingat nak suh dia urut bagi bebed dia panjang. Setiap pagi husband I ni pemalas. Dia guna lepas mandi tak urut pon. Just sapu je. Lepas tu malam pakai masa lepas mandi balik kerja. Perubahan yang saya nampak bebed abang mcm bertambah halus n mulus. Ada satu mlm jemaat tu…nak ehem2 letak minyak kat bebed suami. Nak tahu sis……saya ni kekeringan dan ketandusan. Selalu sakit ketika ehem2. Bila suami letak minyak ikat kaseh tu.. masa ehem2 saya sikit pon tak rasa sakit. Rasa ok jer…very lembut n selesa. Baru2 ni sis….saya masukkan kekal dara…banyak kerak2 keputihan keluar. Disbbkan saya ni selalu kesakitan nak ehem2 jadi macam fobia sangat2. Saya gunakan susuk kekal dara n minyak ikat kaseh…sekarang sis masalah saya settle semua. Suami saya cakap pakai minyak ikat kaseh tu bebed dia rasa warm2 jer…..betol ke sis…

untuk order
sila SMS / WhatsApp nama produk dan kuantiti ke
019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.