Friday, 15 August 2014

Masker Vagina

 
 
 



Masker Vagina RM25 (Magic Powder Susuk Dara)

- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA. ***
Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

Khasiatnya:
 - Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj

Testimoni Masker Vagina

Testimoni Masker Vagina Jaja
Assalamualaikum sis. Saya menggunakan feminine wash memang berkesan.
Tiada rasa gatal-gatal, tiada bau dan selesa sangat-sangat.
Masker Vagina pula mengetatkan dan suami tegur. Emm macam dara dulu. Huhu.
lagi 1 , masker vagina saya sapu di ketiak, ketiak tak berpeluh dan tak berbau sepanjang hari.
Saya berpuas hati dengan JSD  memang berkesan.


Testimoni Masker Vagina 1
 
Dari Customer Rkn Pengedar
Item : Masker Vagina
Kawan baik mase di sekolah
menengah

Shikin , Nak order lagi 2 pek , aku nak
standby untuk sebulan , aku baca kau punya testimoni Yang kau punya sendiri tu , pakai kat ketiak kan ? hahaha.. aku pun pakai jugak sebab ko , kau kata kau pakai.. dengan bangga nya aku dah x pakai Deodorant ! hahaha .. Jimat mmg Jimat deodorant ni tapi Kalau kita 12 Hours kat luar , balik umah , ketiak mesti gatal ! Pastu Tumbuh la bintat2 macam naik jerawat .. Leceh betul.. Garu memang sedap , G mandi tengok ! Tak menjerit dalam bilik  mandi pedih kena sabun.. hahaha.. Aku sapu Bedak tu , ok je , even balik kije x mandi and terus tidur pun , bangun pagi esok nya , angkat tangan , xde pun bau tengik..best2.. Keep it up shikin , jangan berenti meniaga jamu nnt aku xleh nak pakai lagi..

Testimoni Masker Vagina 2
saya surirumahtangga. saya sering mengalami gatal-gatal di sekitar kemaluan saya. lebih2 lagi selepas mengadakan hubungan kelamin bersama suami. Sejak ternampak iklan HoneydewHanni mengenai produk susuk dara. saya terus menginbox beliau. dalam keadaan yang agak berat dan malu. saya telah bertanya beliau tentang perkara ini. dengan tiba - tiba beliau terus merekemen MAGIC POWDER pada ketika itu tiada iklan ataupon gambar mengenai produk ini. berkat keyakinan yang tinggi terhadap cik hani. saya telah mengdepositkan sejumlah wang iaitu RM25 sahaja. hani mengirimkan saya magic powder ini.
saya menggunakan untuk pertama kali. terasa pedih2 di kemaluan saya. saya terus menghubungi hani. kebetulan beliau terus jawab panggilan saya. 1st jawapan beliau maybe saya mengalami luka kecil di permukaan faraj maybe koyakan ketika melakukan hubungan kelamin. - yup jawapan tu mmg benar saya baru sahaja selesai melakukan hubungan bersama suami ketika itu. slowly saya terus mengambil langkah yang disarankan hani. akhirnya sakit akibat koyakkan pun reda. gatal- gatal pon hilang. setelah sekian lama saya tak pernah jumpa solution akhirnya penyelesaian ini hilang serta merta tak sampai seminit dengan manyapukan magic powder. kalau tak gatal ni nak hilang ambil masa 2 ke 3 hari belom tentu boleh baik. lebih menyedihkan lagi kadang2 rasa gatal miang ini berjangkitan hingga ke peha. sekarang bila gatal saya terus sapukan magic powder. yang paling best saya telah berkongsi magic powder bersama - sama suami kerana suami saya turut mengalami gatal - gatal di zakar sehabis melakukan hubungan kelamin. walaupon susah di cuci. gatal - gatal tetap tak boleh hilang. kesan dari cadangan hani. saya rekemen kepada suami. sometimes saya kesian tengok suami tergaru2 dalam uniform kerjanya...tapi kali ni tak ada lagi....
kami bebas dari rasa gatal - gatal....
 

 

Testimoni Masker Vagina ( jerawat di kemaluan @ jerawat mata ikan)

 

boleh sembuh dgn penggunaan FW + MV...ade mata ikan sbb kelenjar darah dia tak berapa sehat tu, dia mcm toksin yg tersekat2 kat dlm urat darah dia...

kwsn putput tu kwsn kelnjar n lemak hormon..
tiada otot daging...
jd mata ikan sbb toksin/nanah disbbkan drh kotor yg dh lama tepu kat situ...
so bila guna feminine wash jamu susuk dara + masker vagina, herba telah meresap masuk dlm urat darah.. memecahkan ketulan kotoran tu..maka, kluarlah mata ikan tu... nnt klu mataikan tu pecah, suruh dia bubuh MV jer kt situ...takdan sehari dah kering n kecut balik n sembuh...
Feminin wash Jamu susuk dara teruskan pakai mcm biasa...

RAKAN PENGEDAR ade customer yg jd mcmni smpi msuk wad, buat operation sbb mata ikan ni ja...dia amalkan FW + MV shja...tak sampai 3 hari dah ok...dia juga buat mcm tangas guna FW dan air suam...alhamdulillah... sembuh kini..






untuk order
sila SMS nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.

Minyak Ikat Kasih RM 65






                                                         

MINYAK IKAT KASIH -1 BotoL RM65 –

DIGUNAKAN OLEH SUAMI UNTUK TAHAN LAMA KETIKA BERSAMA.
CARA KEGUNAAN:
Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit kegunaan:

Fungsi:
untuk melancarkan peredaran darah di zakar untuk mengembang dan membesarkan.
Memberi kekuatan di zakar untuk keharmonian hubungan suami isteri.


U all tahu tak minyak ikat kasih ni
Boleh sapu kat breast
Bagi breast montok. Yg mana ada baby tu....

tgh breastfeed urutkan breast dgn minyak ikat kasih.
Boleh cover la time by time supaya jgn kendur sgt.
Kalau yg mkn aku dara sapukan minyak ikat kasih kat seluruh breast mantop beb....
Sapu kat punggong bg tonggeks sikit...
Minyak ikat kasih tu baja pembesaran taw...bg darah berjalan.

U all patut guna dulu.
Yg breastfeed jgn kena puting.
Pakai time pegi kerja. Lepas mandi tu lap air bersih2...
Sapu minyak tu sikit je...then urut2 mcm gaya u all nak pakai coli.

Boleh tegang tu.

Badan kecil - breast besar
Badan kecil - punggong besar
ASET ABANG SAYANG TU!!!!!!!

Ingat nak besarkan...ingat minyak ikat kasih

Minyak Ikat Kasih DIPERBUAT DARIPADA:
 


- IKAN BELACAK
- LINTAH
- HABBATUS SAUDA
- LADA PAHIT
- PINANG MUDA

Set Lelaki 1-menambah tenaga dalam dan luaran,dayungan tahan lama & lebih power
1 SET RM 130 (minyak ikat kasih + lelaki jutawan )

Set Lelaki 2- menambah bilangan sperma , tenaga, adik tegang (khas bg adik yg x naik) dan power 
1 SET RM 115   (minyak ikat kasih +Abe Gagoh)

selain untuk aktiviti mengurut bebed, ianya juga digunakan secara traditional untuk wanita yang mengalami kekeringan ketika bersama dan untuk menegangkan payudara yang jatuh dan menaikkan punggung yang jatuh bagi wanita yang sudah bersalin.

cara pemakaian untuk masalah kekeringan: -
sapukan pada bebed suami lebih sikit - pastu roger n out

Testimoni Minyak Ikat Kasih 1

Wanie Shoppe Galeri
salam...memohon bercuti dr sis Honeydew Hanni utk beberapa mggu.....coz Wanie Shoppe Galeri sedang hamil n mengalami alahan.....heeee....tq buat sis Honeydew Hanni mempelkenalkan produk yg begitu mujarab.....xsampai sebulan guna JSD (Jamu Susuk Dara) sy d sahkan hamil 2mggu......semua produk sy n hubby guna kecuali AKU JUTAWAN.....thank a-lot sis....so pd kwn2 yg nk hamil jgn tunggu lagi.....kl yg belom bersedia jauhi diri anda dr ABE GAGOH......heeeee...rezeki semua d tangan tuhan.....kita just iktiar n usaha.....peace yoww.....

Wanie Shoppe Galeri

sy guna jpd (Jamu Pengantin Dara) lepas abis piyed (period)....n sambung jad mkn main2...sbb pening....heeee....abis "berpuasa" hubby mkn AG (Abe Gagoh) separuh mggu pertama....n mggu ke 2 guna skd ( susuk kekal dara) n hubby guna lg AG (Abe Gagoh).....hubby hanya guna sebiji...coz separuh semgu.....heee itu je yg saya amal dlm tempoh sebulan ni......semlm test pregy line double....g klinik nk comfrim doc ckp dah 2mggu.....masih awal tp dah alahan teruk..siang asyik tdooooooooooo.....;)



Testimoni Minyak Ikat Kasih 2

Maajun Abe Gagoh ini, bukan sekadar untuk kekuatan batin sahaja, ianya sebagai anti oksida yang boleh mengurangkan ketagihan merokok….. setelah saya gunakan jamu ini, tabiat merokok saya semakin berkurangan…..dan sekarang ini saya telah stop merokok selama seminggu…..semasa pengambilan jamu ini, apabila saya merokok, kesedapan rokok (nikotin) tidak terasa lagiatau tawar…..Terima kasih jamu Abe gagoh…

Testimoni Minyak Ikat Kasih 3
Nak share testimoni Abe Gagoh.. (Hikhik suka sgt sbb customers hepi n berjaya) ~Syukur~
Sekali makan 'terpacak' dua hari... ƗƗɑƗƗɑ ƗƗɑƗƗɑ .. Mmg terbaeekkk laaa 'Abe Gagoh'.. Sblm niey mmg ✗ da selera nak bersama sbb terlalu penat keje.. Keinginan tue ada tapi sebab terlalu penat... Slps diperkenalkan Abe Gagoh ✗ menyesal mencuba... Mmg terbaeeeeeek la! Now wife dia panggil hubby nya... 'Abe Gagoh'. 'Abe Gagoh'... Kembali ceria family niey....... Ameen (;

Testimoni Minyak Ikat Kasih 4
hubby saya da try Jamu AG( Abe Gagoh) dan MIK (Minyak Ikat Kasih)...alhamdulilah mmg bagus.....kena try dulu baru leh tau sbb lelaki ni ego sikit....tamo citer lebih2....tapi kalo pendapat Hubby n anak sedara lelaki saya....mereka kata mmg superp lorhhh.....hihi...malu nak citer lebih2....



Testimoni Minyak Ikat Kasih 5
Assalammualaikum sis hani.Baru2 ni saya ada beli minyak ikat kasih daripada hj hasri di wisma yakin. Actually I beli utk husband I ingat nak suh dia urut bagi bebed dia panjang. Setiap pagi husband I ni pemalas. Dia guna lepas mandi tak urut pon. Just sapu je. Lepas tu malam pakai masa lepas mandi balik kerja. Perubahan yang saya nampak bebed abang mcm bertambah halus n mulus. Ada satu mlm jemaat tu…nak ehem2 letak minyak kat bebed suami. Nak tahu sis……saya ni kekeringan dan ketandusan. Selalu sakit ketika ehem2. Bila suami letak minyak ikat kaseh tu.. masa ehem2 saya sikit pon tak rasa sakit. Rasa ok jer…very lembut n selesa. Baru2 ni sis….saya masukkan kekal dara…banyak kerak2 keputihan keluar. Disbbkan saya ni selalu kesakitan nak ehem2 jadi macam fobia sangat2. Saya gunakan susuk kekal dara n minyak ikat kaseh…sekarang sis masalah saya settle semua. Suami saya cakap pakai minyak ikat kaseh tu bebed dia rasa warm2 jer…..betol ke sis…

untuk order
sila SMS / WhatsApp nama produk dan kuantiti ke
019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan. 


Jamu Aku Dara JSD


Jamu Susuk Dara : Jamu Aku Dara (paling laris) 
 
Ready stok jamu aku dara 60 botol
 

 
 

Jamu Aku Dara JSD
(rahsia faraj ketat persis anak dara)
RM 48
40 biji 


- Jamu Aku Dara haruslah di makan 2 kapsul selepas makan malam
* merawat keputihan
* merawat sengugut
* mengurangkan air dan lendir
* memecahkan lemak
* merapatkan faraj
* melancarkan peredaran darah

* melancarkan putaran haid
* memberi tenaga / hyperaktif / mengurangkan penat badan
* buang angin
* meningkatkan nafsu syahwat wanita


Fungsi JAMU AKU DARA adalah untuk rawatan rahim dari dalam secara semulajadi.


- MENGECUTKAN RAHIM
- MENGECUTKAN BATU MEROYAN
- MENEGANGKAN PAYUDARA
- MENEGANGKAN PUNGGUNG


Jamu Aku Dara di rumus Khas oleh Syarikat Susuk Dara Resources utk wanita berumahtangga dan anak dara.

Anak dara yang ni je boleh makan tau.




Set wanita berkahwin- RM 242

Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Intim Gel 1 botol
Feminine Wash 1 botol 

Percuma Hadiah Misteri :) Misteri la sangat :)
Percuma Pos Semenanjung


Set wanita belum kahwin-  RM 121

Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Miss V Feminine Wash 1 botol

Percuma Hadiah Misteri
Percuma Pos Semenanjung anda boleh pilih sama ada nak pakej di atas @ ambil sikit2 bajet la kan ;)


Testimoni Jamu Aku Dara

1. Testimoni Jamu Aku Dara hancurkan cyst


2. Testimoni Jamu Aku Dara rawat keputihan melampau !



3. Testimoni Jamu Aku Dara oleh anak dara

as salam....klu diberi pilihan perkataan apa yang sesuai untuk Jamu Susuk Dara ini....jawapan saya "TERBAIK"...sebab sya yang masih bujang ni pun makan JAD rasa bes sangat...rsa ringan je badan..kuku pun jari wana kemerah-merahan..org tua2 cakap klu kuku merah darah jalan elok...hehe..kulit pun jadi lembut...keputihan pun dh xde..dulu ada bau klu k
eputihan datag bayak.. SERIUS!!!!...skrg dah boleh tersenyum dah...hehe...ALHAMDULILLAH :)
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
BAHAGIA la rasanya bila tengok kesan ke atas diri sendiri..hanya orang yang mengambilnya je rasa kesan tu...bila dah nampak kesan yang positif saya order lagi dari kak ita..siap cakap lagi tolong simpan stok untuk saya yang jauh ni yer..mujur kak ita ingat saya sebab alamat saya melucukan....hehehe......

sebenarnya saya ada masalah sengugut yang teruk..dan saya yakin ramai anak2 dara yang mengalami keadaan y sama macam saya...selepas sy makan JAD sebotol habis...sengugut saya dh kurang....selalu 2 hari sengugut saya..tpi kali ni sehari je....tpi saya muntah..pas saya muntah tu angin kuar dr perut sengugut pun hilang ondedot..bhgian ari2 pun dah selesa...perut pun selesa sgt...MAGIC sgt!!! orang yang senggut saje yang tahu perasaan senggut ni rasa cam mana...dan bila perut kita rasa selesa msa hari 1st datg peyed, itu satu perasaan yang sangat indah....:)

untuk aset yang lain...tuan empunya aset je thu perubahan positifnya...hehehe...untuk kawan2 kat luar sana...jujurnya sya syorkan cuba la guna dulu....tengok kesannya...klu positif mesti xrugi membeli..saya pun mulanya takut nk makan jamu2 ni...tapi sebab msalah sengugut dan keputihan sya yakinkan jugak..berdoa msalah sya akan berkurangan..ALHAMDULILAH..itu saja perkataan yang boleh mengambarkan perasaan saya ketika ini....

bgi yang masih bujang...sama2 la kita jaga aset kita dari sekarang....saya gerun dengar penyakit kaum wanita hari ini...mencegah itu kan lebih baik dari merawat...wasalam (*__*)

inilah test xnomi sya..ikhlas dri hati...hehe :)







untuk order
sila SMS nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.

Tuesday, 12 August 2014

Testimoni Barang Dah sampai

Assalamualaikum

Semua pelanggan yang order daripada kami akan diposkan pesananan dalam 1-2 hari bekerja.
Kebiasaaannya kami poskan barang pada pukul 12 tengahari setiap hari ;)


Perniagaan ini berdaftar dengan SSM

Tasnim Rich Enterprise
TR0130513-P
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 Contoh order yang siap sedia di bungkus :)
guna plastic pos laju
tiada siapa yang nampak barang kat dalam
penuh rahsia :)
 
dalam bungkusan tu FREE GIFT
utk cantikkan kulit muka, gebu gitu :)
 

Miss V Intim Gel Susuk Dara (ketatkan faraj)

Miss V Gel Intim JSD
RM 56
1 botol- 15 ml


untuk masalah 
<< kekeringan faraj
<< menyuburkan dinding  faraj dengan melancarkan peredaran darah pada tisu2 lembut 
     didinding faraj
<< herba akan mengaktifkan sel2 sensitif faraj seterusnya meningkatkan sensitiviti faraj 
      seterusnya meningkatkan ghairah terutamanya di bhg 'clitoris'
 << membantu mengembalikan intimasi/ghairah wanita. 
<<  amat elok utk mereka yg sudah menopos, 
<<  wanita yang tidak bernafsu tidak kira usia. 
<< gel ini berubat dimana ia boleh mencegah dan mengubati fungus di dalam faraj lalu mencegah keputihan.

Cara pengunaan: 
Picit gel ke jari penunjuk saiz sebesar 10sen dan masukkan ke dalam bahagian intim dan nikmatilah kepuasannya!! 

Testimoni Miss V Intim Gel JSD 1- pengasas sendiri

saya pengguna intim gel JSD.
pagi sebelom sahur bangun2 sblom cuci muka kencing dulu. cuci dgn feminin wash. pastu insert intem gel. huhu beku odok ite. terus cerah biji mata. cerah sampai le. bila intim gel dah x rasa beku dan kering xrasa melekit pon. rasanya inilah susuk yg paling selamat n tdk jatuh rasa was2. mmg sure penuh yakin xde jatuh makruh. nak share smlm asar dah rasa lembik sbb lapo n panas... sblom bwuduk kencing dulu. pastu kita femininwash la. segar... bwuduk lg seger u...
pastu solat... fuh terasa ringan badan. pastu aktif je bjln cuci mata dipasar ramadhan n layan fb ;)
selamat bpuasa... get cool ya :-)

Testimoni Intim Gel JSD 2


As salam kak hani.. nak bagi teatimoni nih.. hehe

Feminine wash: 12072014 SDCH041

Intim gel:09070214 SDCH040



Pin!pin!pin.. abg posmen sampai anta stok order. Abg posmen ckp.. maju ye bisnes.. sbb asek kene anta barang kt rumah ni.. saye ckp meh la cube.. produk utk lelakipon ade.. (sempat promot kt abg posmen hehe..tak sabar nak test produk baru nih.masok rumah terus bukak intim gek. Tibe2 terkeluar sikit gel tu..alamak.. cepat2 lari masuk bilik air..terus sapubelah dalam2 tu..huhu sejuk. Dingin..aman je rase dok on9.. tak sabar nak gune waktu bersama hehe. Mlm tadikan mlm jumaat.. tibe2 sakit kepala lah pulak,,ingt nak off je.. tapi bile dikenagkan produk baru jsd yg baru sampai siang td..tak jadi off..haha..sakit kepalepon sakitlah..dh tak sabar sgt nih..huhu.. gelojoh betul!kui kuikui.. kite cucilah kan gune feminine wash tu,,,fuh...berangin..aman damai je rase walaupon rumah hiruk pikuk dgn anak2..haha.. hilang stress! betul2 jimat la..cecairnye yg pekat..tak mcm feminine wash yg saye gune sblom ni..mcm air je.tapi feminine wash JSD ni..betul2 pekat,gune sikit je..tapi berkesan..kesannye lame pulak tuh.. berangin,selesa....lepastu...ehem2 lakan..hehe. malu nk cite.. huhu.asben sapu kan pulak intim gel area miss v dan kat2 dalm2 tu lah... mak aii...beranginnye... ibarat makan gula2 hacks..best sgt.. rileks je rase.. sebelom join jsd saye ade beli losyen kamasutra.. bile pakai losyen kamasutra,rase pedeh sikit bile losyen tu masuk kat dalam2 tu.mmg saye jarang gune sbb tu lah sampai skrgpon tak habes2 lg losyen tu.tapi kak hani punye intim gel best sgt..syok je rase mase ehem2 tu..serius kak hani..syioookkk!

Testimoni Miss V Intim Gel 3
Ohnooo... i try intim gel.nak tau je ape bezanya pleasure gel lain. hadoiiii!!! serius reccomended! Jauh beza dgn durex!! Toingg toinggg!!! :P:P:P

Testimoni Miss V intim Gel 4
TESTIMONI INTIM GEL & FEMININ WASH
2 JAN 2013
IBU BERANAK 3

MASALAH:
FARAJ LONGGAR
... KEPUTIHAN & BERBAU

"Yang sory lm akk xupdate dgn awak gn prdct2 JSD ni hehe. Harini rs nk syer la akak dh guna intim gel dn fw ni dh 3minggu. Kesan2 yg akk rasa,

Hari ptama: akk oleskn ig sdlm2nye sprti yg awak bgtau tu.
Hari kedua: kputihan akak keluar byk btl mcm susu likat tu. Akak cuci mmg clear sgt
Hari ketiga : faraj rs kering, xblendir,xada gatal2 bau pn hilang! 0h mmg bst!! Yg plg bst rs nyaman n cool dik..huhu. Hari2 akak cuci dgn fw dn letak ig..

Ok hari brikutnye akk oleskn mcm biase.hari2 akak guna, kluar dr toilet je cnfm akak sapu. Tapi yang.... Awak nk tau, malu plk nak cakap hihihi tp akk bt testimoni xmau show name ye hehehe.

Hari ke_4: brulah akak bersama.Eh! Mcm gn jpd plkkn huhu,bkn ape,akk nk bg brsih2 dlu brulh nk sprise hubby akk tu. Mlm tu kami bsama, dia tgur apesal smcmje.nk masukpn ketat,slalu sngje.akk xbgtau bli prdct jsd ni pn.

Tapi mmg bstlh yang, akk rskn mcm mkn jamu aku dara je. Faraj tu rs padat xde longgar2 mcm sblmni, kputihanpn dh kurang byk sgt.sapu tiap hari mmg btl2 bkesan dh 3mggu akk guna.. Lpsni nk try jmu yg famous tu, pengntin darakn?

Thanks byk2 knlkn akk dgn jmu2 yg awak jual ni ya. Akk nk tmbh order la yang..Akk nk order fw,jpd,mv dgn clh. Ade stok x yang?? Bp total ye..."

alhamdulillah :)


Testimoni Miss V Intim Gel 5



Testimoni Intim Gel 6


mlm ni Lin nak tunaikan janji Lin ttg testimoni kisah rumahtangga akk yg Lin jumpa siang tadi....seronok sangat dapat jumpa ngn akk ni....umo die lebih kurang ibu Lin je....5...6 tahun...tp segan la plak Lin nak pgl dia makcik....sbb die pun suruh Lin panggil akk je...so okla kannnnn....umo tu cuma angka je....bulan lepas akk ni beli Intim Gel ngn Lin....tp by pos je.....2nd time ni dia nak COD plak...katenye nak sgt jumpa Lin...nak kenal dgn Lin....okla kannn....Lin pun hepi sgt dpt jumpa ngn akk ni....so lepak2 la kat cafe...bebual sakan mcm dah lame kenal....tp ape yg Lin nak kongsikan kat sini cume alkisah ttg rumahtangga akk ni ngn intim gel....

ceritanye mcm ni.....kate akk ni...sblm dia guna Intim Gel ni...hbgn antara die ngn suami die hambar sgt....mmg dlm sebulan tu blm tentu dpt bersama (ehem2 la kannnn)...pastu suami dia ni ade skandal plak ngn wanita lain...muda lagi la...lbh kurang sebaye ngn umo anak die yg sulung....hati mane yg x terluka ble tahu diri dah x dihargai......dah mcm2 usaha dia lakukan tuk pulihkan hbgn die ngn suami die...tp x berjaya....satu hari tu akk ni msg suami die minta balik rumah awal sbb nak bincang dan selesaikan mslh mrk....then akk ni tanyela kat suami die ape kekurangan diri die spi dah xde lgsg kemesraan antara mrk lagi.....mkn minum,pakaian,rumah....semua die jaga....nak tahu ape suami die jawab???!!!

"mmg semua awak buat dan jaga....awak tunaikan tjawab awak dgn sempurna tp 1 je kekurangan awak....NAFSU sy awak x jage"
terdiam akk ni dgn jwpn suami die....then kate die 1 ari tu die buka FB dan ternampak Lin post kat FB ttg produk2 JSD ni....tu yang die terus PM Lin....dan berminat nak cube intim gel ni....harapan die semoga produk ni dpt selesaikan mslh die.....1st dia pakai IG tu katenye mmg rase lain mcm le....becak gilerrrrr...then hari ke2 pakai dah ok...yang x boleh thnnye....rase berdenyut2 je....gedik dah dtgla tu....hari ke3...die cube ajak suami die bsama....mula2 mmg suami die xnak.....tp bile akk ni merayu juga..akhirnye suami die mengalah.....yang Lin x boleh tahan bile akk ni cite pd Lin....settle 1st round suami die bisik kat die....."boleh 2nd round x?

"hehehehehe.....kate akk ni....mujarab juga intim gel ni rupenye...x padan ngn kecik...berapi rupenye...berjaya juga die tundukkan suami die.....
mmg akk ni x boleh berpisah ngn intim gel dah....setiap hari WAJIB guna...klu x mcm x sempurna hidup die....dulu mmg x pnh rase nak bersama mungkin sbb faktor umo yg dah makin meningkat......
Mungkin juga la kannnnn...x berani nak komen lbh2...sbb blm melalui usia sebegitu....kesimpulannya...byk jugala yg Lin belajar dr story akk ni....dok bercite spi gelak sakan....x pandang kiri kanan dah...mcm kat cafe tu xde org.....spikan adik pelayan cafe tu sound...meriah betul akak2 ni bebual.....mcm nak suruh diam....hihihihi....apepun mmg terbaekla produk JSD ni....
 
 
 
hadiahkan produk terbaru ni kat pasangan
anda juga akan rasa hebat dan nikmat di ranjang
 
klik SINI

 Berminat

sila SMS / WhatsApp > Intim Gel <
 ke 019 3116872
@



Magic Clear Sinus Soap JSD RM 28.90 ( Sabun Resdung)





Magic Clear Sinus Soap RM28.90

Kebaikan:
~ Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat.
~ Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka.
~ Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis dimuka dengan membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu.
~ Membantu dan mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka.

Cara Penggunaan:
Buih dan gosokkan dengan lembut ke seluruh muka dan badan kemudian bilas sehingga bersih.

Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang bermasalah.

Tahukah anda?


Kuman hama yang ditunjukkan adalah gambaran dekat menggunakan kaedah mikroskopik (microscophic). Kuman tersebut sebenarnya adalah hama yang selalu dikaitkan dengan gejala terasa ingin bersin. Ia kemudian akan membiakkan telurnya ke dalam tubuh sekiranya tiada apa-apa tindakan atau ubat diambil untuk memeranginya. Oleh itu, elakkan dari mencium / menghidu karpet, langsir atau tempat-tempat berhabuk. Juga diingatkan, kucing merupakan penyumbang terbesar mengenai kuman seperti ini. Elakkan dari mencium-cium kucing kesayangan anda dengan terlalu 'over'. Mesej: Bayangkan kuman sebegini rupa dibiar berkeliaran, membiak dalam badan anda tanpa sebarang kawalan.

Gambarajah menunjukkan; tempat utama yang selalu menjadi pembiakan kuman resdung. Terjadi begitu kerana saluran di situ adalah deria pernafasan di mana udara keluar - masuk. Di kala sedutan udara berlangsung, sedikit-sebanyak akan membawa kuman / bakteria masuk. Setiap manusia mengalami proses ini - tak dapat nak dielakkan. Jadi; adalah tanggungjawab kita memastikan saluran ini dijaga serta dibersihkan dengan baik.
‘Resdung' melalui istilah kedoktoran: penahanan mukus yang disebabkan oleh pembengkak-an membran (sel lapisan kulit). Bengkak ini terjadi kerana saluran tersekat. Mukus adalah bahasa saintifik kepada cecair berupa lendir (hingus) yang ada di dalam tubuh manusia. Petanda paling ketara mukus berlebihan adalah kulit wajah berminyak. Minyak yang boleh mengakibatkan wajah kusam dan lebih teruk lagi; jerawat dalam bentuk bisul atau bernanah. Simptom lain yang sering dikaitkan Resdung:
mudah sejuk, menggigil di sesuatu keadaan yang tak sepatutnya (baru hujan sikit saja, dah rasa macam nak demam)
batuk sampai terasa gatal kerongkong, anak tekak
telinga selau rasa tersumbat. Kalau teruk, kena dapatkan ubat doktor cairkan sumbatan (dititik dalam telinga). Contoh: 'berdengung' telinga yang sukar hilang apabila ketinggian berubah-ubah seperti dalam kapal terbang atau lif
Hidung kadang-kala meleleh air (tanpa hembusan)
Gatal mata yang apabila digaru, semakin menjadi-jadi rasa nak teruskan - sampai merah dan berair.
Bersin melampau, sampai pengaruhi suhu badan (jadi panas) dan sikap (baran)
Disudahi dengan satu lagi petanda paling ketara: hidung kerap sangat tersumbat kerana lendir / kahak dan amat sukar dihembus keluar. Akibatnya; suara menjadi agak 'sengau'. Resdung juga dikenali dengan nama 'Sinus' (ketumbuhan dalam hidung) dan 'Alergi' (alahan kepada sesuatu jenis benda atau makanan).


Testimoni Magic Clear Sinus Soap ( Sabun Resdung)









TESTIMONI SINUS SOAP DRP CUSTOMER SENDIRI..SEMALAM DIA UPDATE PASAL PERKEMBANGAN GUNA SINUS SOAP NI..MMG TERBAIK LA KATANYA..BARU JE GUNA..BARU SEMINGGU PENGGUNAAN, RESDUNG DH MAKIN KURANG..MULA2 GUNA ADA KUAR LENDIR..YUP TU LA HAMA RESDUNG YG BERSARANG DLM HIDUNG TU..MUKA MAKIN LICIN, XDE DOK GARU2 MUKA LAGI DAH..THUMBS UP!
regards: warga JSD


  ~SMS / wassup ke 019 3116872 utk tempahan..

Jamu Jalinan Cinta JSD RM 48


JAMU JALINAN CINTA..♥(jamu bersalin)

HARGA: RM 48.00 / 40 biji - 1 botol


Ramuan Jamu Jalinan Cinta @ JJS sangat bagus untuk pulihkan dalaman wanita yg baru bersalin... Jamu Jalinan Cinta ini akan menkgluarkan darah-darah yang tak elok dalam badan, semasa bersalin darah nifas keluar. Semua darah kotor dibuang.. mkn Jamu Jalinan Cinta ini akan menghasilkan darah baru. Khasiat dari herba Jamu Jalinan Cinta yg mengeluarkan darah baru yg lebih sihat... pastu pakai param..skrub kulit mati
keluar. Kulit baru mulus mcm baby..tu sbb perempuan kalau bersalin / berpantang dengan betul dia jadi lagi cantik dr sebelum ni.. dlm Jamu Jalinan Cinta ada herba lempoyang, kunyit putih yg akan mematikan kuman2 kudis atau bisul atau kanser. Untuk pengetahuan anda, Jamu Jalinan Cinta mengandungi 43jenis ramuan herba temasuk rempah ratus yang buang angin dan melancarkan darah..juga menyembuhkan luka2, bisul, kudis, kayap, nanah tetapi ingat ye.. yg menyusukan baby....jgn sampai baby panas dalaman.


Lagi satu JJC ni bukan hanya utk org lepas bersalin sahaja....boleh dimakan oleh setiap wanita & anak dara yang mengalami masalah jerawat kritikal.....






KHASIAT:-
- tidak bersifat utk merapatkan faraj.

tetapi
- mengeluarkan darah2 kotor dalam badan sprt darah nifas,
- membuang angin dari dalam badan
- bersifat melancarkan peredaran darah,
- membanyakkan air susu,
- mencepatkan luka2 kering dan sembuh
- mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser
- menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah



KANDUNGAN RAMUAN:-
- madu,
- belut,
- ikan haruan, dan
- rempah ratus wanita seperti
manjakani,
kacip fatimah,
lempoyang,
kunyit putih dll...
mengandungi 43 jenis ramuan


CARA PEMAKANAN:-
2 biji selepas sarapan dan 2 biji
malam selepas makan malam (6ptg)




PERHATIAN:-
jika bayi menyusu badan… jika terdapat gumpalan taik mata pada baby
-  ibu dinasihatkan berhenti dahulu dari terus memakan jamu tersebut kerana baby panas.
- baby hendaklah dinaturalkan kembali dgn air suam atau air kosong.
- JJC ni bukan hanya utk org lepas bersalin sahaja...
- JJC juga boleh dimakan oleh setiap wanita & anak dara utk menaikkan seri wajah...
- JJC juga boleh dimakan oleh anak dara tetapi tidak digalakkan kecuali anak dara yg mempunyai masalah seperti jerawat yang kritikal, parut diwajah/kulit badan, mengalami luka dalaman...
I

ni kerana JAMU JALINAN CINTA
dirumus khas dengan ramuan ikan haruan dan gamat dimana ia mampu melicinkan kulit dan menggebukan serta menghapuskan jerawat.





INFO TAMBAHAN:-
Q: Hari keberapa dalam pantang boleh start makan JJC ni?
A: 1 minggu pertama habiskan antibiotik hospital tetapi disebabkan selalunya lepas bersalin
sehari ke dua hari wanita bersalin akan diserang sejuk2.. sudah boleh seperti yang disarankan dgn bezakan waktu makan ubat dan jamu jarakkan 2 jam. sewaktu baby kuning minta relax dulu jika menyusukan bayi. jika tak menyususkan bayi boleh makan seperti biasa.

Q: Sebotol Kapsul ni cukup utk berapa lama?
A: 1 botol mengandungi 40 biji dgn harga RM 48.00


Q: Nak kene makan berapa botol? dan nak makan berapa lama?
A: Maknanya sebotol utk 10 hari shj..kena ada bekalan 3@4 bottol utk dlm pantang kan.


Q: Habis pantang bole trus makan JAD ke?
A: Boleh kerana tiada pertembungan herba yang banyak dan kandungan manjakani dan kacip fatimah didalam ramuan jamu bersalin tidak tinggi. maka boleh sambung dgn JAD…mksudnya keguguran pun blh makan teruskan sbb xde nk menyusukan baby.