Wednesday, 27 January 2016

Jamu Pengantin Dara Rm 65


Jamu Susuk Dara : Jamu Pengantin Dara (JPD)
 




AWAS

Jamu Pengantin Dara buat para wanita Mantap ,
ketat dan nikmat :)

ready stok 40 botol


Jamu Pengantin Dara

10 biji rm 65
berwarna cerah 


Ramuan herba di dalam Jamu Pengantin Dara:

manjakani, akar serapat, belimbing bukit dan garam supit, bunga pakma, kacip Fatimah dan herba – herba rahsia lain.

cara penggunaan Jamu Pengantin Dara :
2 biji masuk dalam faraj.
4 biji makan.
2 biji setiap hari selama 2 hari.

SIAPAKAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN Jamu Pengantin Dara yang di keluarkan oleh Syarikat Susuk Dara Resources ini?


1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Gadis yang tiada perawan untuk menipu malam pertama.
7- Wanita yang rahim kembang lepas bersalin
8- Wanita rahim kembang selepas period
9- Wanita rahim kembang yang tidak datang bulan
10- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap

Mengapa mereka perlukan produk Jamu Pengantin Dara ini?
1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk didalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
3- Ketika Jamu Pengantin Dara sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan mengeluarkan segala jenis cecair dan akan turun kemulut Rahim dan jatuh ke dalam faraj. Rempah tersebut menyerapnya.
4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.
5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air dari dalam Rahim.

Tindakan balas herba Jamu Pengantin Dara POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas faraj / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk Jamu Pengantin Dara ini:
1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj

Situasi Pasangan ( suami pengguna) :
1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat.

Kelebihan Penggunaan produk Jamu Pengantin Dara ini:
1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan
2- Mampu menipu situasi dara


Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:
~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Berdarah dan pedih.

Dilarang keras untuk:
1- Wanita yang masih belum melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
2- Wanita yang telah menopos ( di syorkan guna Intim Gel )
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan kelamin memerlukan bantuan pelincir ( perlu guna intim gel terlebih dahulu sebelum guna Jamu Pengantin Dara).



Set wanita berkahwin- RM 242

Jamu Pengantin Dara 1 botol
Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Miss V Gel Intim 1 botol
Miss V Feminin Wash 1 botol 


Set wanita belum kahwin-  RM 121

Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Miss V Feminin Wash 1 botol

anda boleh pilih sama ada nak pakej di atas @ ambil sikit2 ;)

Cara masukkan Jamu Pengantin Dara



Masukkan/tolak dengan jari dalam keadaan mencangkung.
Jamu Pengantin Dara di anak panah iaitu 1 kapsul sebelah kiri dan 
1 kapsul sebelah kanan pangkal rahim.

 

CARA PENGGUNAAN JAMU PENGANTIN DARA (KAEDAH KOREK)

HASIL DARI Jamu Pengantin Dara :

☆Harus diingatkan bahawa..hasil dari berJPD ini adalah tidak sama bagi setiap pengguna.
☆Adakalanya, selepas 72 jam yang keluar cuma cebisan-cebisan coklat seperti tembakau dengan seteruknya yang kembang.
☆Berkemungkinan sepanjang tempoh 72 jam itu,kotoran telah keluar/jatuh ketika anda membuang air kecil
☆Ada juga yang turut keluar bersama penis suami jika bersama selepas 24 jam
☆Namun begitu ada pula yang keluar ketulan2 seperti lendir darah, malah ada yang seperti darah beku.
☆Di INGATkan supaya anda mengulangi proses korek untuk pastikan ia benar2 bersih.

KAEDAH KOREK/KELUARKAN KEMBALI

√ Pastikan kuku anda pendek& bersih, cuci tangan terlebih dahulu, sila buang air kecil terelbih dahulu supaya xmenganggu proses nanti.


 √ Dalam keadaan mencangkung basuh faraj dengan Feminine Wash Jamu Susuk Dara, semasa anda basuh itu cuba masukkan jari telunjuk dalam vagina (xperlu takut ye). Tarik nafas dalam masa mula nak masukkan jari. Lepas nafas dan mula gerakkn jari telunjuk anda sekeliling vagina.


 √ Cari sehingga anda jumpa bendasing seperti lendir yang bergumpal,atau pasir..Sila keluarkan sehabisnya.


 √ Anda tidak akan dapat pastikan ia bersih dengan sekali sesi sahaja (lenguh lacangkung lama2). Ulangi proses ini setiap kali mandi sehingga anda yakin betul-betul bersih.


 √ Sangat digalakkan anda untuk anda menggunakan Feminine Wash Jamu Susuk Dara ketika melalukan proses ini.

PERINGATAN/PESANAN;

★Bagi anda yang normal, anda boleh mengulangi JAMU PENGANTIN DARA ini bagi setiap 3 bulan sebagai tujuan servis/pembersihan.


 ★Jika anda bermasalah, boleh ulangi dengan lebih kerap, misalnya sebulan sekali sehingga anda berpuas hati dan sihat.

Nota Tambahan:
★Tahukah anda dalam vagina kita keadaannya berlapis2.. terdapat leher rahim dan juga terdapat tombol bulat dipanggil serviks. Anda juga dapat merasa satu lubang ditengahnya yg dikenali sebagai OS serviks.
★Kita dapat rasa lubang ini jari. Mengikut kata Pn Hanni, pengasas semakin kecil saiz lubang ini bermakna ia sihat.



1. Puan Mega
    Salam, saya baru keluarkan Jamu Pengantin Dara tadi. keluar darah macam haid. Saya dah  
    pakai selama 72 jam. Saya Korek sampai bersih. Keluar ketul warna putih bercampur darah.
    ok tak?


2. Puan Jaja
   
Feminine Wash          : Tiada lagi rasa gatal-gatal, bau di faraj dan faraj sangat selesa
                                     setelah menggunakan feminine wash
Jamu Pengantin Dara :Suami Jaja tegur, dah seperti dara setelah menggunakan
                                     Jamu Pengantin Dara :)
Masker Vagina           : sapu di ketiak, ketiak dah tak berbau sepanjang hari :)
 
 
3. Puan Hazlina
    Lepas sumbat Jamu Pengantin Dara BEST!
    Faraj Grip, Keputihan dan kurang kat panties pun dah tiada.
   
 
 
No 4- Puan XXX ( nama dirahsiakan)
 


 
 
No 5.

Faraj Ketat semacam
Jamu Pengantin Dara Ni Buat Suami kita puas Hati.






*Saya dah berkahwin 8 tahun dah. Pernah menjalani pembedahan membuang cyst setelah setahun berkahwin pastu kene menjalani treatment untuk cyst selama setahun( tiap2 bln injek hormon bg monopous) Sekarang ada 2 anak. Pernah keguguran pada usia kandungan mencecah 4 bln lebih.Perasan setelah melahirkan ank kedua 2 tahun dulu, tak berapa kuat tahan kencing... mesti terkencing kalu terbersin atau batuk... sentiasa pki pantyliner setiap masa selain waktu tidur je.pastu sakit tumit menyucuk2 setiap kali bangun tido... cam ada paku dlm tumit. Doc sarankan kita cucuk steroid k tumit kalu ubat pain killer d tak berkesan...

2, 3 bulan kebelakangan nih datang lak penyakit "whitening" yg tidak menyelesakan.. kenkadang gatal, berbau sikit2 dah banyak tul cecair tuh smpi pantyliner basah.
Ada mengamalkan macam2 jenis jamu tapi masalah u cam bertahan je... tapi tak surut/ berhenti ngan immediately... ada jumpa doctor gak... tapi datang balik semua penyakit tuh..Bila nampak rmi yg post k Fb pasal JSD nih, hati tergerak n cuba... pikir "tak pe lah bazirkan rm 65 tuh kalu kesannya sama je cam jamu2 lain... mungkin belom jumpa yg serasi"...Bila dapat jamu nih, takut lak nak insert tuh... kan mati katak, sapa yg ssh...
dah 3 hari dapat jamu simpan dlm hand beg je... tapi bila baca testimoni, cam menarik lak...1st day insert dan makan 4 biji + 3 gelas air suam--> pg tuh pasan miss V cam agak kering... tak de lendir dah tapi k pantyliner ada kale2 coklat cam tanda2 nak datang bulan cam tuh...2nd n 3rd day--> miss v totally kering... pantyliner kering kontang... sakit tumit cam ilang tiba2... huh ajaib masa keluarkan jamu tuh, mmg terpanjat tgk ada ketulan lendir keras yg cam agar2 kale coklat tua beserta ketulan darah beku... ada kita attachkan gambar...4th day sampai hari nih--> kita dah tak pki pantyliner, pastu leh masak sambal sambil bersin2 kat dapo ngan gembira... whitening totally hilang... Tapi sesapa yg tahu leh bgtahu tak nape sakit tumit kita d hilang? ada kene mengena ngan masalah dalaman kita tu ke?

Terima kasih tak terhingga kepada pengasas, agen2 yg memperkenalkan jamu ni ek... yg penting Suami pon surprise ... smpi dia tya kita... ada makan jamu baru ke? Hihihihi



* My fren. Husban mmg kaki perempuan pon akui. The best. N sekarng dah alim tak makan luar lagi.

* Myfrend second wife also said. Husband dia mesti balik sbb ketagih- berpasir mcm anak dara katanya.

*Myfrend anak 4 orang. Husband agak noty sepanjang perkahwinan 10 tahun. Makan hati berulam jantung. 2 kali bercerai disebabkan suami noty scandal dgn ramai wanita bersilih ganti.pernah beliau sendiri dan anak2 yg masih kecil menyaksikan sendiri kecurangan suami beliau bersama wanita lain ditemapt tidur.rayuan demi rayuan tak pernah si suami hiraukan. Setela patah hati si isteri mencuba alternative “SUSUK DARA” pada peringkat awalnya disangkakan “black magic” .After 3 hari dia menghubungi hani dan menangis alat kelamin dia tidak selesa spt baru kawin. N suami beliau syik membebel kenapa ni sempit sangat, berpasir mcm dara, apasal hangat sangat dalam ni ketika melakukan hubungan kelamin sepanjang malam. Dan ketika perbualan kami, suami beliau menghubungi beliau memohon isterinya utk bercuti kerana suaminya terlalu merinduinya untuk bermain cinta bersama dia. Kali ini beliau menangis kerana suaminya tak pernah merayu cinta dan ambil berat terhadap beliau dan memuji2 beliau. Kini beliau tidak lagi naik bas sorang2 ke tempat kerja. Setiap pagi dan prtang diambil dan dihantar oleh suami. Kadang2 lunch time together. Sisuami tidak lagi panas baran. Jarang outstation dan sekarng sisuami terlalu menjaga hati beliau dan bertanggungjawab terhadap anak2 yg selam ini suami beliau abaikan.

*Customer FB
Husband saya suka sangat2 suka..hahahhaha saya hepi sangat. Suami cakap hari2 kalau sempit rapat 100% macam ni best. Husband saya cepat klimaks n tertido. Bila terjaga minta lagi wkakkaka.. kesian husband saya tdo mcm org kena tembak terdampar. Bangun pagi dah sediakan saya serapan. Sedangkan saya dah berkahwin 12 tahun. Masa baru2 kawin ada lah suami buat camgitu. Bila dia buat camgini mcm buang tebiat pula. Mmag jamu “susuk dara” ni TIADA TANDINGAN DENGAN JAMU YANG LAIN. Mmg power. Mmg berhantu. Patutlah “susuk dara” sesuai dengan namanya.
TRY la jamu “SUSUK DARA” yang anda tidak boleh dapat dimana2 kecuali dgn saya sahaja. bcoz hani adalah generasi ke-4 bida kampong ini.


* Salam kepada semua...disini saya sertakan testimoni dari customer... 
Alhamdulillah segalanya bermula disini
InsyaAllah... Testimoni yang positif ni diharapkan menjadi
iktibar kepada semua wanita.. yang menyayangi suami dan tentunya kebahgiaan rumahtangga...

'Saya ni mmg ade mslh keputihan dan bau... walaupun hsbd x komplen tp sy still rs x selesa... mmg x suke...dulu pernah try jamu XXX tp kesannye x brape ngam sgt la... sy pulak bkn jenis yg suke mkn jamu sbb lps mkn jamu lps sendawa mesti bau jamu...bole sakit pale n nk muntah...

dh lame tgk hanni jual ni....sejak mula2 dia tag sy...tp br skrg terbuka hati nak try memandangkn byk testimoni yg best2...

lps brape jam insert JPD...ade rs berdenyut2 tp x sakit...hari ke-2 mcm2 keluar ketul2 kale putih...ade yg mcm batu tp diselaputi ngan putih....pastu kuar byk lendir mcm egg white bertali tali..tp semua ni keluar bile sy buang air kecik ngan air besar so xde la amik gmbr..lame2 sy perasan bau dh xde....yeay!!!! ade kuar mcm air sket...so seluar dlm pon basah...tp sy x risau sgt sbb kt group jamu ni ade bc hanni dh explain psl ni...

hari ke3...nk bersihkn balik...so sy mskkan jari check ..mmg xde pape...clear...

dr segi sex - sy dh test n hsbd ckp mmg best...compare ngan produk lain yg sy penah cube... grip sgt2 baek... dan ms bersama pon xde bau...sy rs suke dan sgt2 selesa la...hehehe...

jamu ni mmg bagus la utk sy dan harap2 serasi ngan semua wanita2 lain...

jamu ni bile mkn xde bau...bile sendawa pon xde kuar bau jamu tu...jd Alhamdulillah....agaknye mmg btol serasi la ngan saya.. klu yg xxxxx tu sampai xle tdo rs nk muntah...

kisah benar...terima kasih kerana sudi berkongsi:)


ak kongsi satu rahsia

pengguna ini nama dirahsiakan.

mengamalkan jamu aku dara dari keluaran susuk dara resources ~ rangkaian jamu susuk dara.

permulaan pengambilan aku dara untuk memaintainkan kesihatan rahim untuk datang bulan yang teratur, untuk mengurangkan keputihan dan kecergasan badan.

- rasa sakit tapak kaki bila menapak di atas simen telah hilang itu membuktikan rahim beliau sudah sehat sepenuhnya.

- dari keputihan yang berwarna kuning, hijau dan coklat sehingga jernih bersirat keluar. dan seluar dalam berkerak berwarna hijau.
- walaupon plus size, akibat susah dtg bulan kini datang bulan datang setiap bulan dgn tepat.
- mengalami rasa panas dan berpeluh terutamanya dileher, ketiak dan belakang badan.
- bila 13-7-2012 beliau menyedari seluar panjang beliau telah longgar setelah mengamalkan jamu aku dara semenjak bulan november 2011

kejutan utk diri beliau sendiri..patutlah asyik rasa panas dan berpeluh2.

- rasa kenyang dgn pengambilan air suam atau air kosong tanpa air batu..

alhamdulillah saiz perut / pinggang hilang banyak inci.

sedang berusaha bersenam utk mengecilkan peha pula





SABTU 30-09-2012 13:31:45pm (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu. Esp1.)
As Salam.. Syukur Alhamdulillah, seronok sgt pkai produk JSD ni..berkesan sgt2. Xde dah maslah vagina berair, keputihan. Masalah bau, dan yang paling best, lama dah x rasa tut tut tertutup rapat, dpt rasa cm ketat n melekat jerk at bwh ni.rasa tertutup jek, sblum ni asyik kene kentut vagina jer. Dan satu lagi, sblum ni tut tut sy cam berkedut2 gitu ari ni bila tgk…..mmg terkejut sgt2 sbb kedut2 tu dh xde. Cam tut tut anak dara jer. Smlm sy baru insert JPD, x sabar nk tgk kesan tu plak. Suami plak balik dr oversea 4th ni, harap sgt dapat bg kepuasan kt dia. Terima kasih yer nora, insya Allah saya akan jd pengguna setia produk JSD ni. Sgt2 berpuashati. Mmg best…………..

ISNIN 08-10-2012 10:26:18am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp2.)
Sy insert JPD tu, lepas sy period aritu. Lepas 24jam rasa cm ada benda nk kuar kat V tu… sy ke tandas n mmg keluar seketul JPD sekali melekat2 ngan darah2 haidy yg berbaki kat dlm V sy tu. Cam bergumpal2 skali ngan JPD, dan lepas 72jam, masa nk korek kuar, MMG SUSAH SGT nak korek sbb V sy mmg dah RAPAT n KETAT sgt. Tabahkan hati gak, sy korek kuar..tp ikhlas sy ckp, sy cam x berani pun nk masukkan jari sy tu. Risau la sbb sempit sgt. 3-4 kali sy cuba korek kuar, rasa cm dh melecet dah bbir V sy tu. Pastu baru sy teringat kat GEL INTIM yg sy beli, sy guna gel tu la utk korek kuar JPD. Dapat kuarkan Cuma 1 jek, bergumpal2 ngan warna putih2 kuning sebesar ibu jari kaki. Dan semasa korek kuar pun, byk sgt benda2 putih melekat kt jari sy.

ISNIN 08-10-2012 10:42:46am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp3.)
Dan kesan JPD lepas tum mg superb la nora…. First time bersama lepas suami sy sampai tu, mmg berubah terus muka dia….hahahaha dia tnya cmner bleh ketat sgt ni.. sy senyum je lah, pastu dia ckp cm dinding2 V sy tu dok pegang keris dia..dia Tanya sy kemut ke, sy ckp tak kemut pun…hehehehe, seronok sgt sbb dia dulu pancit dr saya. X tahan sgt katanya, rasa cam baru mula2 dapat, rasa cm firtst time bersama dulu. Masa tu seronok sgt…syukur sgt. Dia ada Tanya saya guna ape.Sy mmg tunjuk n bgtau kt dia. Sampai skrg ni, minimum pun 2 kali sehari bersama. Asyik nk jer…dan lepas je abis bersama mesti suami sy ckp “nanti sambung lagi yer”, “pasni plak yer” & “jgn lupa, nak lagi nanti”… ngan muka senyum2 gatal..hahahha… Skrg ni pantang sentuh, mesti jln. Rasa cam mula2 kawin dulu plak….

ISNIN 08-10-2012 10:54:54am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp4.)
Dia ada Tanya sy..Boleh x sy selalu maintain cmni.. n sy jwb InsyaAllah, pastu dia ckp. Hehhehehe.. bestnya!!!!!!.... Seronok sy sgt2 nora, xtau nk ckp cmner. Terima kasih yer sbb dpt bantu sy. X pernah jumpa produk sebagus nih.Saya nk order lg 2 masker vagina yer. Dan satu lagi JPD tu dlm tempoh bpe lama sy bleh ambik lagi? Sy nk try jad, tp masih takde stock kan, kalau ade nanti jgn lupa inform sy yer.


 
 
 
 
 
 
 

Nak lagi best belikan untuk suami sekali
klik SINI


untuk order
sila whatsapp nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia 

Add FB : Nurul Saadah Halim
Instagram : www.instagram.com/jamu_susuk_dara_nurul
                   @jamu_susuk_dara_nurul

Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.



. 


Jamu Susuk Dara:Magic Clear Sinus Soap JSD RM 28.90 ( Sabun Resdung)

 




Magic Clear Sinus Soap RM28.90

Kebaikan:
~ Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat.
~ Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka.
~ Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis dimuka dengan membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu.
~ Membantu dan mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka.

Cara Penggunaan Sabun sinus
Buih dan gosokkan dengan lembut ke seluruh muka dan badan kemudian bilas sehingga bersih.

Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang bermasalah.

Tahukah anda?


Kuman hama yang ditunjukkan adalah gambaran dekat menggunakan kaedah mikroskopik (microscophic).

Kuman tersebut sebenarnya adalah hama yang selalu dikaitkan dengan gejala terasa ingin bersin.

Ia kemudian akan membiakkan telurnya ke dalam tubuh sekiranya tiada apa-apa tindakan atau ubat diambil untuk memeranginya. 

 Oleh itu, elakkan dari mencium / menghidu karpet, langsir atau tempat-tempat berhabuk.

Juga diingatkan, kucing merupakan penyumbang terbesar mengenai kuman seperti ini.

Elakkan dari mencium-cium kucing kesayangan anda dengan terlalu 'over'.

Mesej: Bayangkan kuman sebegini rupa dibiar berkeliaran, membiak dalam badan anda tanpa sebarang kawalan.

Gambarajah menunjukkan; tempat utama yang selalu menjadi pembiakan kuman resdung.


Terjadi begitu kerana saluran di situ adalah deria pernafasan di mana udara keluar - masuk.

Di kala sedutan udara berlangsung, sedikit-sebanyak akan membawa kuman / bakteria masuk.

Setiap manusia mengalami proses ini - tak dapat nak dielakkan. J

adi; adalah tanggungjawab kita memastikan saluran ini dijaga serta dibersihkan dengan baik.

‘Resdung' melalui istilah kedoktoran: penahanan mukus yang disebabkan oleh pembengkak-an membran (sel lapisan kulit).


Bengkak ini terjadi kerana saluran tersekat.

Mukus adalah bahasa saintifik kepada cecair berupa lendir (hingus) yang ada di dalam tubuh manusia.

Petanda paling ketara mukus berlebihan adalah kulit wajah berminyak.

Minyak yang boleh mengakibatkan wajah kusam dan lebih teruk lagi; jerawat dalam bentuk bisul atau bernanah.

Simptom lain yang sering dikaitkan Resdung:
mudah sejuk, menggigil di sesuatu keadaan yang tak sepatutnya (baru hujan sikit saja, dah rasa macam nak demam)
batuk sampai terasa gatal kerongkong, anak tekak
telinga selau rasa tersumbat.


Kalau teruk, kena dapatkan ubat doktor cairkan sumbatan (dititik dalam telinga). Contoh: 'berdengung' telinga yang sukar hilang apabila ketinggian berubah-ubah seperti dalam kapal terbang atau lif.

 Hidung kadang-kala meleleh air (tanpa hembusan)
Gatal mata yang apabila digaru, semakin menjadi-jadi rasa nak teruskan - sampai merah dan berair.
Bersin melampau, sampai pengaruhi suhu badan (jadi panas) dan sikap (baran)


 Disudahi dengan satu lagi petanda paling ketara: hidung kerap sangat tersumbat kerana lendir / kahak dan amat sukar dihembus keluar. Akibatnya; suara menjadi agak 'sengau'. Resdung juga dikenali dengan nama 'Sinus' (ketumbuhan dalam hidung) dan 'Alergi' (alahan kepada sesuatu jenis benda atau makanan).


Testimoni Magic Clear Sinus Soap ( Sabun Resdung)









TESTIMONI SINUS SOAP DRP CUSTOMER SENDIRI..SEMALAM DIA UPDATE PASAL PERKEMBANGAN GUNA SINUS SOAP NI..MMG TERBAIK LA KATANYA..BARU JE GUNA..BARU SEMINGGU PENGGUNAAN, RESDUNG DH MAKIN KURANG..MULA2 GUNA ADA KUAR LENDIR..YUP TU LA HAMA RESDUNG YG BERSARANG DLM HIDUNG TU..MUKA MAKIN LICIN, XDE DOK GARU2 MUKA LAGI DAH..THUMBS UP!
regards: warga JSD
 
 
 
 
Testimoni   Jamu Susuk Dara:Magic Clear Sinus Soap
 
perubahan mcm mana...
sabun seri cahaya tu bagus...ada ketulan daging kecil kat muka...nak kata jerawat bukan jerawat tp sy...tarik  xhilang2... so bila pakai sabun ni dlm seminggu sy pegang tpi tangal sendiri
 
 
 

untuk tempahan sila WhatsApp @ telegram ke 019 3116872 utk tempahan..

Jamu Susuk Dara: Coklat Love Habibi RM 48 (gedik-gedik untuk suami)


SALE 

2 unit rm 90
Free pos semenanjung

Terhad beberapa Botol Sahaja
 
Coklat love habibi JSD tidak mgandungi bahan-bahan herba untuk merapatkan faraj,
tiada bahan untuk kesihatan rahim .

Coklat love habibi mengandungi herba-herba yang terdiri daripada
Coklat Love Habibi JSD dirumus khas untuk
 
  • menaikkan ghairah seksual untuk lelaki dan wanita. 
  • melancarkan peredaran darah
  • membuang angin dalam badan
  • memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar
  • menghilangkan sakit-sakit badan,
  • lenguh-lenguh badan
  • mengurangkan keletihan bekerja.
 
Cara makan Coklat Love Habibi JSD
Cubit sedikit dan gentelkan.
Kunyah dan  minum air.
Disarankan ambil ketika sarapan dan makan malam.
 
Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.
Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin),
Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)

Tanda-tanda angin banyak dalam badan:

• Rasa lesu/letih/tidak bertenaga.
• Selalu rasa kebas/lenguh/sengal.
• Tapak tangan/kaki berasa sejuk.
• Selalu menguap/mudah mengantuk.
• Sukar bernafas/nafas pendek.
• Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang.
• Kulit kering.
•'Muscle spasms' waktu tidur/jaga.
• Perut berangin.
• Sakit kepala/migraine.
• Perasaan mudah marah.
• Hilang selera makan.
• Hilang/kurang nafsu seks
• ketidakselesaan badan.
 
 
 
Testimoni Coklat Love Habibi JSD

1. Puan Seha
   setelah makan Coklat Love Habibi
   angin dah keluar semula

 


 
 
 
 
 
 
 
testimoni coklat love habibi
agent ummy atie
 
atie try mmg best...kuar angin xyah cite la kan..tp bdn mmg rs ringan je..skt2 bdn pn ilang..skali mkn pn dah rasa kesan dia. kalau mkn slalu2 xtau la nk ckp cmn..mst POWER la...jd SUPERMAK!!!heheheref: JSDNL02UNKNOWN PERSON 27-8-2012PRODUK: COKLAT LOVE HABIBIHARGA: RM48KELUARAN: SUSUK DARA RESOURCES
 
dah seminggu lebih aku sakit perut..perut da bunyi gendang,..
makn ubat angin mcm tu gak,,eno pun same..p klinik xnak..
heheh..minum teh halia pun ado je..sakit perut mcm nak terkeluar,,tapi skit2 je..
semalam dapat la COKLAT LOVE HABIBI...MULA MAKAN BERKERUT MUKA SEBAB XPERNA MAKAN MAJUN YG REAL KUNYAH..TRY GENTEL BESAR SKIT PASTU KEBAM2...SELANG 30 MINIT..HAMBEKKK KO..MEMULAS BERLARI KE TOILET..AKHIR NYE LEEEEEEEGAAAAAA MENGELUARKAN KHAZANAH......HAHAHA..ANGIN YG DEGIL TU DAPAT D KELUARKAN..BADAN PUN RASA RINGAN..HARI NI DA SEPARUH AKU KEJE KAN COKLAT TU..DOK TAIP TESTIMONI PUN DAN LAGI GENTEL2..LAME2 SEDAP PLAK..HEHEH..**YANG NAK CUBE2 TU JANGAN TAKOT NAK KUNYAH,,XKENAL MAKA XCINTA..
 
**ref: JSDNL03AIMISHOPPE ~ 26-8-2012

 
 
berminat
 
sila SMS/ WhatsApp @
CLH ke 019 3116872

Jamu Susuk Dara: Susuk Kekal Dara ii ( JSD )

Faraj longgar?
faraj tidak grip?
hubungan intim hambar?

saya memperkenalkan

SUSUK KEKAL DARA II keluaran susuk dara


real stok saya punya 108 botol
Nampak tak tulisan ( NURUL SAADAH ) ;)

CARA PENGGUNAAN SKD II KELUARAN SUSUK DARA.

1. Masukkan SKD II sebiji sahaja ke dalam salur faraj.
2. Anda digalakkan untuk bersama suami.
3. Selepas bersama, korek dan buang segala kotoran serta lendir yang terkumpul.


✅ Hasilnya:
Miss V anda akan berasa masih sempit.

✅ Ulang guna untuk kali ke-2 apabila:
Miss V sudah mula kembali longgar selepas anda berulang kali melakukan hubungan intim. Seterusnya, anda boleh gunakan SKD II 1 biji seminggu.
Jika bahagian intim anda jenis banyak lendir SKD II akan cepat bertindak balas & grip.
Jika bahagian intim anda banyak air, kemungkinan SKD II akan terkeluar & jatuh sendiri.

✅ Sifat Susuk Kekal Dara II  tidak menyerap air tetapi menyerap lendir.
Namun begitu ia turut bergantung kepada keadaan bahagian intim anda.

 Jika ada jangkitan kuman, apabila anda memasukkan SKD II, anda akan berasa panas, pedih seperti terkena cili dan merenyam.

 Jika bahagian intim tidak dibersihkan dan kuman sedang membiak, anda akan terasa gatal dan miang.

✅ Hasilnya:
Sama ada keputihan akan jatuh sendiri seperti hingus meleleh ataupun anda kena korek keluarkan.
●Jika Susuk Kekal Dara II berada di dalam ataupun sudah dikeluarkan hasilnya bahagian intim akan sempit seperti disedut vacuum.
●Jika menghidapi masalah keputihan kronik, keputihan akan jatuh seperti air hujan walaupun SKD II sudah dikeluarkan & keputihan tetap keluar. Anda perlu masukkan lagi SKD II.
●Susuk Kekal Dara II mesti dihabiskan guna dalam masa sebulan kerana tiada bahan pengawet.
●Wanita hamil & anak dara tidak boleh menggunakan SKD II.
●Herba adalah bersifat panas.
●Ini adalah persediaan tradisional dan tiada KKM.

Testimoni Susuk Kekal Dara II

1. Testimoni Susuk Kekal Dara - Pn Norez

akak nak buat review pasal susuk kekal dara...
Malam semalam akak dah insert 1 biji skd...lepas insert tu mmg ada rasa sakit sikit kat pinggang, dan ada rasa tindakbalas skd kat dalam tu..lain2 ok la takde apa yg luarbiasa..
Pagi ni try buat meruang terasa ketat dan sempit. Akak tak keluarkan skd tu tau masih ada lagi didalam.
...
SKD ni insert bukan utk buat aktiviti bersama je tapi bagus untuk yg ada masalah keputihan dan juga boleh membuang lebihan air..
ada yang kata SKD ni besar..tapi bagi akak ianya ngam2 je...
Suka tak?

2. Testimoni Susuk Kekal Dara II - Pelanggan Kak Wan

Ok

 
 
 
 
Pergghhh!!!skd ni power betullah dah cuci dah korek pun masih lagi ketat metat jpd pun kalah. memang best gilerr sampai 2 round pulak tu tak yah nak kemut-kemut bagai dah 4 hari tau insert skd ni maintain lagi ketatnya.
 
alhamdulilah proses insert skd nie takde pulak rasa gatal-gatal merenyam tu semua bila meruang dan cuci keluarkan benda ni.
skd memamg tip top meletop kebaboom dibuatnya
 
alhamdulilah testimoni Berjaya dari setiap pelanggang jsd kami...
 
 
 
 
Testimoni SUSUK KEKAL DARA II Puan anarash
 
assalamualaikum...I dah gunakan jamu tu
mlmye selepas I terima dari u.suami I tanye ketat dn panas pt b....ade putih2 biji2 melekat..dier tanye u..pakai ubat ape,i ckp adelah ....mcm vacuum bile sorong tarik I rase minngu ni tk boleh sambung ...I dah uzur,
 
 
 



Testimoni SUSUK KEKAL DARA II.....

salam sis..i nak kasi feedback ni,,
rasa mcm first nite wif my husband...he pun suka jugak n Tanya apa I pkai
aft 4 day I nak klur kan  kotoran di dlm but tak bnyk yg klur....


 
Testimoni SUSUK KEKAL DARA II .....
 
wann sya nak sharing2 sikit ni ttg skd 2...3 hari lepas pakai skd 2...jadi
hari yang ketiga,sya kluarkan sisa2 nya..Nampak keputihan yg texture nya seperti tisu
...berserta dgn sedikit darah merah dan ada yang warna kehitaman....selaina tu skd 2 jugak
tk membuat faraj menjadi kering dan juga tk sakit bila nak kluarkan sisa2 tadi..
yg paling best memang bagai dijanjikan ...ketat metat dan rase bersih serta bau harum
walaupun seharian berkerja...mmg mantap
 

Testimoni SUSUK KEKAL DARA II.....

ni nak bg testimoni br...
ni la akibatnya mkn xjaga,mnum ais..pastu da insert skdII...ni yg bersarang
kt dalam....so,scary...
4hb insert ari ni..dia kumpulkan smua,ari ni 6hb dia muntahkan..
4 x lagi nak insert ...comfrim..dalaman betul2 clear
cantik luar,cantik dalam.....sapa yg xhappy


Testimoni SUSUK KEKAL DARA II......

ohhh
kalau pakai skd ni suami kata ada rasa pasir2,plik tu camne leh ada rasa pasir2
tu..huhu
tp mmg sendat sgt la nurul ..rasa sakit mcm first night
hee tq nurul





Testimoni SUSUK KEKAL DARA II

salam xxx..cane awk guna skd tu ok x?hehe
wsalam..ok..sy ni keputihan x la teruk sangat...
hubby ckp x sm cam sblm ni..
ye lah dah beranak kan,msti la ade longgar2 ckt..
pas dpt skd tu mlm tu  jgk insert..
hubby x ckp sngt tp muka die pn da tau die suka..hehe
siap tnye lagi nt hbs ada stock ke..
hehehe siap tnye tu mst la ade prubhn kan






 
 
 
 
 
   
 
Cara Order

WhatsApp SKD II ke 019 311 6872
save no ni tau ( Nurul Saadah )
 
 
 

Tips Sayang Suami meruang faraj

Cara Meruang Faraj

Hai saya nak share 1 perkara tentang ghairah hubungan keintiman wanita.

Uolss tahu tak wanita2.
Bila dalam faraj yang tidak terjaga, tidak dibersihkan sisa air mani suami sehabis berjimak boleh mengakibatkan faraj licin dan longgar. Bila sisa lendir2 dalam faraj banyak melekat-lekat di dinding dalam faraj akan mengakibatkan deria sensitiviti ghairah untuk berjimak hilang terus dan mati.
Ini boleh di kesan seawal dalam tempoh diantara 5 ke 10 hari jika tidak pernah dibersihkan.
Lagi lama tempoh tidak dibersihkan, lagi banyak kekotoran lagi banyak akan mengundang masalah.
Seawal lebih 5 hari tidak dibersihkan, keinginan seks wanita itu sendiri akan menurun.
Tiada keinginan berhubungan intim. Ini bahaya !!!!!

Adalah bahaya jika isteri tidak merasa mahu mengadakan hubungan seks.
Kerana Suami anda akan terasa seperti anda tidak menyayangi dia lagi.
Ingat lah wahai wanita ,suami umpama bayi yang sentiasa ingin dibelai dan di manja sentiasa.

Pesanan khidmat nasihat daripada saya.
Meruang faraj setiap kali buang air kecil, meruang menggunakan masker vagina jsd setiap pagi,
Makan coklat love habibi jsd setiap pagi dan malam,
Cuci menggunakan feminine wash jsd
Kalau awak Sayang suami awak. Jaga diri awak okay.


 
tengok ni apa ada dalam faraj

 
WhatsApp 019 3117872
Pn Nurul :)






 

Minyak Ikat Kasih RM 65








                                                         

MINYAK IKAT KASIH -1 BotoL RM65 –

DIGUNAKAN OLEH SUAMI UNTUK TAHAN LAMA KETIKA BERSAMA.
CARA KEGUNAAN:
Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit kegunaan:

Fungsi:
untuk melancarkan peredaran darah di zakar untuk mengembang dan membesarkan.
Memberi kekuatan di zakar untuk keharmonian hubungan suami isteri.


U all tahu tak minyak ikat kasih ni
Boleh sapu kat breast
Bagi breast montok, tegang dan besar. Yg mana ada baby tu....

tengah breastfeed(menyusukan anak) urutkan breast dengan minyak ikat kasih.
Boleh cover la time by time supaya jangan kendur sangat.

Kalau yg mkn jamu aku dara sapukan minyak ikat kasih kat seluruh breast mantop beb....
Sapu kat punggung bg tonggeks sikit...
Minyak ikat kasih tu baja pembesaran tau...bagi darah berjalan.

U all patut guna dulu.

Yg breastfeed jgn kena puting.
Pakai time pegi kerja. Lepas mandi tu lap air bersih2...
Sapu minyak tu sikit je...then urut2 mcm gaya u all nak pakai coli.

Boleh tegang payudara tu.

Badan kecil - breast besar
Badan kecil - punggong besar
ASET ABANG SAYANG TU!!!!!!!

Ingat nak besarkan...ingat minyak ikat kasih

Ingat nak tahan lama... ingat Minyak Ikat Kasih

Minyak Ikat Kasih DIPERBUAT DARIPADA:
 
- LADA PAHIT
- PINANG MUDA

Set Lelaki 1-menambah tenaga dalam dan luaran,dayungan tahan lama & lebih power
1 SET RM 130 (minyak ikat kasih + Jamu Lelaki Jutawan )

Set Lelaki 2- menambah bilangan sperma , tenaga, adik tegang (khas bg adik yg x naik) dan power 
1 SET RM 115   (minyak ikat kasih + Maajun Pacak Power)

 
selain untuk aktiviti mengurut bebed, ianya juga digunakan secara traditional untuk wanita yang mengalami kekeringan ketika bersama dan untuk menegangkan payudara yang jatuh dan menaikkan punggung yang jatuh bagi wanita yang sudah bersalin.

cara pemakaian untuk masalah kekeringan: -
sapukan pada bebed suami lebih sikit - pastu roger n out

Testimoni Minyak Ikat Kasih 1

Wanie Shoppe Galeri
salam...memohon bercuti dr sis Honeydew Hanni utk beberapa mggu.....coz Wanie Shoppe Galeri sedang hamil n mengalami alahan.....heeee....tq buat sis Honeydew Hanni mempelkenalkan produk yg begitu mujarab.....xsampai sebulan guna JSD (Jamu Susuk Dara) sy d sahkan hamil 2mggu......semua produk sy n hubby guna kecuali AKU JUTAWAN.....thank a-lot sis....so pd kwn2 yg nk hamil jgn tunggu lagi.....kl yg belom bersedia jauhi diri anda dr ABE GAGOH......heeeee...rezeki semua d tangan tuhan.....kita just iktiar n usaha.....peace yoww.....

Wanie Shoppe Galeri

sy guna jpd (Jamu Pengantin Dara) lepas abis piyed (period)....n sambung jad mkn main2...sbb pening....heeee....abis "berpuasa" hubby mkn AG (Abe Gagoh) separuh mggu pertama....n mggu ke 2 guna skd ( susuk kekal dara) n hubby guna lg AG (Abe Gagoh).....hubby hanya guna sebiji...coz separuh semgu.....heee itu je yg saya amal dlm tempoh sebulan ni......semlm test pregy line double....g klinik nk comfrim doc ckp dah 2mggu.....masih awal tp dah alahan teruk..siang asyik tdooooooooooo.....;)



Testimoni Minyak Ikat Kasih 2

Maajun Abe Gagoh ini, bukan sekadar untuk kekuatan batin sahaja, ianya sebagai anti oksida yang boleh mengurangkan ketagihan merokok….. setelah saya gunakan jamu ini, tabiat merokok saya semakin berkurangan…..dan sekarang ini saya telah stop merokok selama seminggu…..semasa pengambilan jamu ini, apabila saya merokok, kesedapan rokok (nikotin) tidak terasa lagiatau tawar…..Terima kasih jamu Abe gagoh…

Testimoni Minyak Ikat Kasih 3
Nak share testimoni Abe Gagoh.. (Hikhik suka sgt sbb customers hepi n berjaya) ~Syukur~
Sekali makan 'terpacak' dua hari... ƗƗɑƗƗɑ ƗƗɑƗƗɑ .. Mmg terbaeekkk laaa 'Abe Gagoh'.. Sblm niey mmg ✗ da selera nak bersama sbb terlalu penat keje.. Keinginan tue ada tapi sebab terlalu penat... Slps diperkenalkan Abe Gagoh ✗ menyesal mencuba... Mmg terbaeeeeeek la! Now wife dia panggil hubby nya... 'Abe Gagoh'. 'Abe Gagoh'... Kembali ceria family niey....... Ameen (;

Testimoni Minyak Ikat Kasih 4
hubby saya da try Jamu AG( Abe Gagoh) dan MIK (Minyak Ikat Kasih)...alhamdulilah mmg bagus.....kena try dulu baru leh tau sbb lelaki ni ego sikit....tamo citer lebih2....tapi kalo pendapat Hubby n anak sedara lelaki saya....mereka kata mmg superp lorhhh.....hihi...malu nak citer lebih2....



Testimoni Minyak Ikat Kasih 5
Assalammualaikum sis hani.Baru2 ni saya ada beli minyak ikat kasih daripada hj hasri di wisma yakin. Actually I beli utk husband I ingat nak suh dia urut bagi bebed dia panjang. Setiap pagi husband I ni pemalas. Dia guna lepas mandi tak urut pon. Just sapu je. Lepas tu malam pakai masa lepas mandi balik kerja. Perubahan yang saya nampak bebed abang mcm bertambah halus n mulus. Ada satu mlm jemaat tu…nak ehem2 letak minyak kat bebed suami. Nak tahu sis……saya ni kekeringan dan ketandusan. Selalu sakit ketika ehem2. Bila suami letak minyak ikat kaseh tu.. masa ehem2 saya sikit pon tak rasa sakit. Rasa ok jer…very lembut n selesa. Baru2 ni sis….saya masukkan kekal dara…banyak kerak2 keputihan keluar. Disbbkan saya ni selalu kesakitan nak ehem2 jadi macam fobia sangat2. Saya gunakan susuk kekal dara n minyak ikat kaseh…sekarang sis masalah saya settle semua. Suami saya cakap pakai minyak ikat kaseh tu bebed dia rasa warm2 jer…..betol ke sis…


untuk order
sila SMS / WhatsApp nama produk dan kuantiti ke
019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.