Friday, 11 April 2014

Masker Vagina

 
 
 



Masker Vagina RM25 (Magic Powder Susuk Dara)

- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA. ***
Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

Khasiatnya:
 - Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj

Testimoni Masker Vagina

Testimoni Masker Vagina Jaja
Assalamualaikum sis. Saya menggunakan feminine wash memang berkesan.
Tiada rasa gatal-gatal, tiada bau dan selesa sangat-sangat.
Masker Vagina pula mengetatkan dan suami tegur. Emm macam dara dulu. Huhu.
lagi 1 , masker vagina saya sapu di ketiak, ketiak tak berpeluh dan tak berbau sepanjang hari.
Saya berpuas hati dengan JSD  memang berkesan.


Testimoni Masker Vagina 1
 
Dari Customer Rkn Pengedar
Item : Masker Vagina
Kawan baik mase di sekolah
menengah

Shikin , Nak order lagi 2 pek , aku nak
standby untuk sebulan , aku baca kau punya testimoni Yang kau punya sendiri tu , pakai kat ketiak kan ? hahaha.. aku pun pakai jugak sebab ko , kau kata kau pakai.. dengan bangga nya aku dah x pakai Deodorant ! hahaha .. Jimat mmg Jimat deodorant ni tapi Kalau kita 12 Hours kat luar , balik umah , ketiak mesti gatal ! Pastu Tumbuh la bintat2 macam naik jerawat .. Leceh betul.. Garu memang sedap , G mandi tengok ! Tak menjerit dalam bilik  mandi pedih kena sabun.. hahaha.. Aku sapu Bedak tu , ok je , even balik kije x mandi and terus tidur pun , bangun pagi esok nya , angkat tangan , xde pun bau tengik..best2.. Keep it up shikin , jangan berenti meniaga jamu nnt aku xleh nak pakai lagi..

Testimoni Masker Vagina 2
saya surirumahtangga. saya sering mengalami gatal-gatal di sekitar kemaluan saya. lebih2 lagi selepas mengadakan hubungan kelamin bersama suami. Sejak ternampak iklan HoneydewHanni mengenai produk susuk dara. saya terus menginbox beliau. dalam keadaan yang agak berat dan malu. saya telah bertanya beliau tentang perkara ini. dengan tiba - tiba beliau terus merekemen MAGIC POWDER pada ketika itu tiada iklan ataupon gambar mengenai produk ini. berkat keyakinan yang tinggi terhadap cik hani. saya telah mengdepositkan sejumlah wang iaitu RM25 sahaja. hani mengirimkan saya magic powder ini.
saya menggunakan untuk pertama kali. terasa pedih2 di kemaluan saya. saya terus menghubungi hani. kebetulan beliau terus jawab panggilan saya. 1st jawapan beliau maybe saya mengalami luka kecil di permukaan faraj maybe koyakan ketika melakukan hubungan kelamin. - yup jawapan tu mmg benar saya baru sahaja selesai melakukan hubungan bersama suami ketika itu. slowly saya terus mengambil langkah yang disarankan hani. akhirnya sakit akibat koyakkan pun reda. gatal- gatal pon hilang. setelah sekian lama saya tak pernah jumpa solution akhirnya penyelesaian ini hilang serta merta tak sampai seminit dengan manyapukan magic powder. kalau tak gatal ni nak hilang ambil masa 2 ke 3 hari belom tentu boleh baik. lebih menyedihkan lagi kadang2 rasa gatal miang ini berjangkitan hingga ke peha. sekarang bila gatal saya terus sapukan magic powder. yang paling best saya telah berkongsi magic powder bersama - sama suami kerana suami saya turut mengalami gatal - gatal di zakar sehabis melakukan hubungan kelamin. walaupon susah di cuci. gatal - gatal tetap tak boleh hilang. kesan dari cadangan hani. saya rekemen kepada suami. sometimes saya kesian tengok suami tergaru2 dalam uniform kerjanya...tapi kali ni tak ada lagi....
kami bebas dari rasa gatal - gatal....
 

 

Testimoni Masker Vagina ( jerawat di kemaluan @ jerawat mata ikan)

 

boleh sembuh dgn penggunaan FW + MV...ade mata ikan sbb kelenjar darah dia tak berapa sehat tu, dia mcm toksin yg tersekat2 kat dlm urat darah dia...

kwsn putput tu kwsn kelnjar n lemak hormon..
tiada otot daging...
jd mata ikan sbb toksin/nanah disbbkan drh kotor yg dh lama tepu kat situ...
so bila guna feminine wash jamu susuk dara + masker vagina, herba telah meresap masuk dlm urat darah.. memecahkan ketulan kotoran tu..maka, kluarlah mata ikan tu... nnt klu mataikan tu pecah, suruh dia bubuh MV jer kt situ...takdan sehari dah kering n kecut balik n sembuh...
Feminin wash Jamu susuk dara teruskan pakai mcm biasa...

RAKAN PENGEDAR ade customer yg jd mcmni smpi msuk wad, buat operation sbb mata ikan ni ja...dia amalkan FW + MV shja...tak sampai 3 hari dah ok...dia juga buat mcm tangas guna FW dan air suam...alhamdulillah... sembuh kini..






untuk order
sila SMS nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.

2 comments:

  1. Klau ketuat,leh sapu mv tk?

    ReplyDelete
  2. untuk org dlm pntang boleh gune ker..

    ReplyDelete