Friday, 15 August 2014

Minyak Ikat Kasih RM 65






                                                         

MINYAK IKAT KASIH -1 BotoL RM65 –

DIGUNAKAN OLEH SUAMI UNTUK TAHAN LAMA KETIKA BERSAMA.
CARA KEGUNAAN:
Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit kegunaan:

Fungsi:
untuk melancarkan peredaran darah di zakar untuk mengembang dan membesarkan.
Memberi kekuatan di zakar untuk keharmonian hubungan suami isteri.


U all tahu tak minyak ikat kasih ni
Boleh sapu kat breast
Bagi breast montok. Yg mana ada baby tu....

tgh breastfeed urutkan breast dgn minyak ikat kasih.
Boleh cover la time by time supaya jgn kendur sgt.
Kalau yg mkn aku dara sapukan minyak ikat kasih kat seluruh breast mantop beb....
Sapu kat punggong bg tonggeks sikit...
Minyak ikat kasih tu baja pembesaran taw...bg darah berjalan.

U all patut guna dulu.
Yg breastfeed jgn kena puting.
Pakai time pegi kerja. Lepas mandi tu lap air bersih2...
Sapu minyak tu sikit je...then urut2 mcm gaya u all nak pakai coli.

Boleh tegang tu.

Badan kecil - breast besar
Badan kecil - punggong besar
ASET ABANG SAYANG TU!!!!!!!

Ingat nak besarkan...ingat minyak ikat kasih

Minyak Ikat Kasih DIPERBUAT DARIPADA:
 


- IKAN BELACAK
- LINTAH
- HABBATUS SAUDA
- LADA PAHIT
- PINANG MUDA

Set Lelaki 1-menambah tenaga dalam dan luaran,dayungan tahan lama & lebih power
1 SET RM 130 (minyak ikat kasih + lelaki jutawan )

Set Lelaki 2- menambah bilangan sperma , tenaga, adik tegang (khas bg adik yg x naik) dan power 
1 SET RM 115   (minyak ikat kasih +Abe Gagoh)

selain untuk aktiviti mengurut bebed, ianya juga digunakan secara traditional untuk wanita yang mengalami kekeringan ketika bersama dan untuk menegangkan payudara yang jatuh dan menaikkan punggung yang jatuh bagi wanita yang sudah bersalin.

cara pemakaian untuk masalah kekeringan: -
sapukan pada bebed suami lebih sikit - pastu roger n out

Testimoni Minyak Ikat Kasih 1

Wanie Shoppe Galeri
salam...memohon bercuti dr sis Honeydew Hanni utk beberapa mggu.....coz Wanie Shoppe Galeri sedang hamil n mengalami alahan.....heeee....tq buat sis Honeydew Hanni mempelkenalkan produk yg begitu mujarab.....xsampai sebulan guna JSD (Jamu Susuk Dara) sy d sahkan hamil 2mggu......semua produk sy n hubby guna kecuali AKU JUTAWAN.....thank a-lot sis....so pd kwn2 yg nk hamil jgn tunggu lagi.....kl yg belom bersedia jauhi diri anda dr ABE GAGOH......heeeee...rezeki semua d tangan tuhan.....kita just iktiar n usaha.....peace yoww.....

Wanie Shoppe Galeri

sy guna jpd (Jamu Pengantin Dara) lepas abis piyed (period)....n sambung jad mkn main2...sbb pening....heeee....abis "berpuasa" hubby mkn AG (Abe Gagoh) separuh mggu pertama....n mggu ke 2 guna skd ( susuk kekal dara) n hubby guna lg AG (Abe Gagoh).....hubby hanya guna sebiji...coz separuh semgu.....heee itu je yg saya amal dlm tempoh sebulan ni......semlm test pregy line double....g klinik nk comfrim doc ckp dah 2mggu.....masih awal tp dah alahan teruk..siang asyik tdooooooooooo.....;)



Testimoni Minyak Ikat Kasih 2

Maajun Abe Gagoh ini, bukan sekadar untuk kekuatan batin sahaja, ianya sebagai anti oksida yang boleh mengurangkan ketagihan merokok….. setelah saya gunakan jamu ini, tabiat merokok saya semakin berkurangan…..dan sekarang ini saya telah stop merokok selama seminggu…..semasa pengambilan jamu ini, apabila saya merokok, kesedapan rokok (nikotin) tidak terasa lagiatau tawar…..Terima kasih jamu Abe gagoh…

Testimoni Minyak Ikat Kasih 3
Nak share testimoni Abe Gagoh.. (Hikhik suka sgt sbb customers hepi n berjaya) ~Syukur~
Sekali makan 'terpacak' dua hari... ƗƗɑƗƗɑ ƗƗɑƗƗɑ .. Mmg terbaeekkk laaa 'Abe Gagoh'.. Sblm niey mmg ✗ da selera nak bersama sbb terlalu penat keje.. Keinginan tue ada tapi sebab terlalu penat... Slps diperkenalkan Abe Gagoh ✗ menyesal mencuba... Mmg terbaeeeeeek la! Now wife dia panggil hubby nya... 'Abe Gagoh'. 'Abe Gagoh'... Kembali ceria family niey....... Ameen (;

Testimoni Minyak Ikat Kasih 4
hubby saya da try Jamu AG( Abe Gagoh) dan MIK (Minyak Ikat Kasih)...alhamdulilah mmg bagus.....kena try dulu baru leh tau sbb lelaki ni ego sikit....tamo citer lebih2....tapi kalo pendapat Hubby n anak sedara lelaki saya....mereka kata mmg superp lorhhh.....hihi...malu nak citer lebih2....



Testimoni Minyak Ikat Kasih 5
Assalammualaikum sis hani.Baru2 ni saya ada beli minyak ikat kasih daripada hj hasri di wisma yakin. Actually I beli utk husband I ingat nak suh dia urut bagi bebed dia panjang. Setiap pagi husband I ni pemalas. Dia guna lepas mandi tak urut pon. Just sapu je. Lepas tu malam pakai masa lepas mandi balik kerja. Perubahan yang saya nampak bebed abang mcm bertambah halus n mulus. Ada satu mlm jemaat tu…nak ehem2 letak minyak kat bebed suami. Nak tahu sis……saya ni kekeringan dan ketandusan. Selalu sakit ketika ehem2. Bila suami letak minyak ikat kaseh tu.. masa ehem2 saya sikit pon tak rasa sakit. Rasa ok jer…very lembut n selesa. Baru2 ni sis….saya masukkan kekal dara…banyak kerak2 keputihan keluar. Disbbkan saya ni selalu kesakitan nak ehem2 jadi macam fobia sangat2. Saya gunakan susuk kekal dara n minyak ikat kaseh…sekarang sis masalah saya settle semua. Suami saya cakap pakai minyak ikat kaseh tu bebed dia rasa warm2 jer…..betol ke sis…

untuk order
sila SMS / WhatsApp nama produk dan kuantiti ke
019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan. 


No comments:

Post a Comment