Friday, 22 July 2016

Miss V Intim Gel Susuk Dara (ketatkan faraj)




pakaging baru Intim Gel RM 76 ( Jamu Susuk Dara)

Set Ketat manja
beli 2 tiub intim gel less 20% - best tak :)

Set Ketat Wangi cik abang sayang
1 tiub intim gel
1 feminine wash Susuk Dara
less 20%



Pakaging lama Intim Gel


Miss V Gel Intim JSD
RM 76
1 botol- 15 ml


untuk merawat masalah wanita

<< kekeringan faraj
<< menyuburkan dinding  faraj dengan melancarkan peredaran darah pada tisu2 lembut 
     didinding faraj
<< herba akan mengaktifkan sel2 sensitif faraj seterusnya meningkatkan sensitiviti faraj 
      seterusnya meningkatkan ghairah terutamanya di bhg 'clitoris'
 << membantu mengembalikan intimasi/ghairah wanita. 
<<  amat elok untuk mereka yang sudah menopos
<<  wanita yang tidak bernafsu tidak kira usia. 
<< gel ini berubat dimana ia boleh mencegah dan mengubati fungus di dalam faraj lalu mencegah keputihan.


Cara pengunaan intim gel
Picit gel ke jari penunjuk saiz sebesar 10sen dan masukkan ke dalam bahagian intim dan nikmatilah kepuasannya!! 




Testimoni Miss V Intim Gel JSD 1- pengasas sendiri

saya pengguna intim gel JSD.
pagi sebelom sahur bangun2 sblom cuci muka kencing dulu. cuci dgn feminin wash. pastu insert intem gel. huhu beku odok ite. terus cerah biji mata. cerah sampai le. bila intim gel dah x rasa beku dan kering xrasa melekit pon. rasanya inilah susuk yg paling selamat n tdk jatuh rasa was2. mmg sure penuh yakin xde jatuh makruh. nak share smlm asar dah rasa lembik sbb lapo n panas... sblom bwuduk kencing dulu. pastu kita femininwash la. segar... bwuduk lg seger u...
pastu solat... fuh terasa ringan badan. pastu aktif je bjln cuci mata dipasar ramadhan n layan fb ;)
selamat bpuasa... get cool ya :-)


Testimoni Intim Gel JSD 2


As salam kak hani.. nak bagi testimoni nih.. hehe

Feminine wash: 12072014 SDCH041

Intim gel:09070214 SDCH040



Pin!pin!pin.. abg posmen sampai anta stok order. Abg posmen ckp.. maju ye bisnes.. sbb asek kene anta barang kt rumah ni.. saye ckp meh la cube.. produk utk lelakipon ade.. (sempat promot kt abg posmen hehe..tak sabar nak test produk baru nih.masok rumah terus bukak intim gek. Tibe2 terkeluar sikit gel tu..alamak.. cepat2 lari masuk bilik air..terus sapubelah dalam2 tu..huhu sejuk. Dingin..aman je rase dok on9.. tak sabar nak gune waktu bersama hehe. Mlm tadikan mlm jumaat.. tibe2 sakit kepala lah pulak,,ingt nak off je.. tapi bile dikenagkan produk baru jsd yg baru sampai siang td..tak jadi off..haha..sakit kepalepon sakitlah..dh tak sabar sgt nih..huhu.. gelojoh betul!kui kuikui.. kite cucilah kan gune feminine wash tu,,,fuh...berangin..aman damai je rase walaupon rumah hiruk pikuk dgn anak2..haha.. hilang stress! betul2 jimat la..cecairnye yg pekat..tak mcm feminine wash yg saye gune sblom ni..mcm air je.tapi feminine wash JSD ni..betul2 pekat,gune sikit je..tapi berkesan..kesannye lame pulak tuh.. berangin,selesa....lepastu...ehem2 lakan..hehe. malu nk cite.. huhu.asben sapu kan pulak intim gel area miss v dan kat2 dalm2 tu lah... mak aii...beranginnye... ibarat makan gula2 hacks..best sgt.. rileks je rase.. sebelom join jsd saye ade beli losyen kamasutra.. bile pakai losyen kamasutra,rase pedeh sikit bile losyen tu masuk kat dalam2 tu.mmg saye jarang gune sbb tu lah sampai skrgpon tak habes2 lg losyen tu.tapi kak hani punye intim gel best sgt..syok je rase mase ehem2 tu..serius kak hani..syioookkk!

Testimoni Miss V Intim Gel 3


Ohnooo... i try intim gel.nak tau je ape bezanya pleasure gel lain. hadoiiii!!! serius reccomended! Jauh beza dgn durex!! Toingg toinggg!!! :P:P:P


Testimoni Miss V intim Gel 4

TESTIMONI INTIM GEL & FEMININ WASH
2 JAN 2013
IBU BERANAK 3

MASALAH:
FARAJ LONGGAR KEPUTIHAN & BERBAU

"Yang sory lm akk xupdate dgn awak gn prdct2 JSD ni hehe. Harini rs nk syer la akak dh guna intim gel dn fw ( Feminine Wash Susuk Dara ) ni dh 3minggu. Kesan2 yg akk rasa,

Hari ptama: akk oleskn ig sdlm2nye sprti yg awak bgtau tu.
Hari kedua: keputihan akak keluar byk btl mcm susu likat tu. Akak cuci mmg clear sgt
Hari ketiga : faraj rasa kering, tidak blendir, tiada gatal2 dan bau pun hilang! 0h mmg bst!! Yg plg bst rs nyaman n cool dik..huhu. Hari2 akak cuci dgn fw dn letak ig..

Ok hari brikutnye akk oleskn mcm biase.hari2 akak guna, kluar dr toilet je cnfm akak sapu. Tapi yang.... Awak nk tau, malu plk nak cakap hihihi tp akk bt testimoni xmau show name ye hehehe.

Hari ke_4: brulah akak bersama.Eh! Mcm gn jpd plkkn huhu,bkn ape,akk nk bg brsih2 dlu brulh nk sprise hubby akk tu. Mlm tu kami bsama, dia tgur apesal smcmje.nk masukpn ketat,slalu sngje.akk xbgtau bli prdct jsd ni pn.

Tapi mmg bstlh yang, akk rskn mcm mkn jamu aku dara je. Faraj tu rs padat xde longgar2 mcm sblmni, kputihanpn dh kurang byk sgt.sapu tiap hari mmg btl2 bkesan dh 3mggu akk guna.. Lpsni nk try jmu yg famous tu, pengntin darakn?

Thanks byk2 knlkn akk dgn jmu2 yg awak jual ni ya. Akk nk tmbh order la yang..Akk nk order fw,jpd,mv dgn clh. Ade stok x yang?? Bp total ye..."

alhamdulillah :)


Testimoni Miss V Intim Gel 5



Testimoni Intim gel 6




Testimoni Intim gel 7



Testimoni Intim gel 8








Testimoni Intim Gel 9


mlm ni Lin nak tunaikan janji Lin ttg testimoni kisah rumahtangga akk yg Lin jumpa siang tadi....seronok sangat dapat jumpa ngn akk ni....umo die lebih kurang ibu Lin je....5...6 tahun...tp segan la plak Lin nak pgl dia makcik....sbb die pun suruh Lin panggil akk je...

so okla kannnnn....umo tu cuma angka je....bulan lepas akk ni beli Intim Gel ngn Lin....tp by pos je.....2nd time ni dia nak COD plak...katenye nak sgt jumpa Lin...nak kenal dgn Lin....okla kannn....Lin pun hepi sgt dpt jumpa ngn akk ni....so lepak2 la kat cafe...bebual sakan mcm dah lame kenal....tp ape yg Lin nak kongsikan kat sini cume alkisah ttg rumahtangga akk ni ngn intim gel....

ceritanye mcm ni.....kate akk ni...sblm dia guna Intim Gel ni...hbgn antara die ngn suami die hambar sgt....mmg dlm sebulan tu blm tentu dpt bersama (ehem2 la kannnn)...pastu suami dia ni ade skandal plak ngn wanita lain...muda lagi la...lbh kurang sebaye ngn umo anak die yg sulung....hati mane yg x terluka ble tahu diri dah x dihargai......dah mcm2 usaha dia lakukan tuk pulihkan hbgn die ngn suami die...tp x berjaya....

satu hari tu akk ni msg suami die minta balik rumah awal sbb nak bincang dan selesaikan mslh mrk....then akk ni tanyela kat suami die ape kekurangan diri die spi dah xde lgsg kemesraan antara mrk lagi.....mkn minum,pakaian,rumah....semua die jaga....nak tahu ape suami die jawab???!!!

"mmg semua awak buat dan jaga....awak tunaikan tanggungjawab awak dgn sempurna tp 1 je kekurangan awak....NAFSU sy awak x jage"

terdiam akk ni dgn jwpn suami die....then kate die 1 ari tu die buka FB dan ternampak Lin post kat FB ttg produk2 JSD ni....tu yang die terus PM Lin....dan berminat nak cube intim gel ni....harapan die semoga produk ni dpt selesaikan mslh die.....1st dia pakai IG tu katenye mmg rase lain mcm le....becak gilerrrrr...then hari ke2 pakai dah ok...yang x boleh thnnye....rase berdenyut2 je....gedik dah dtgla tu....hari ke3...die cube ajak suami die bsama....mula2 mmg suami die xnak.....tp bile akk ni merayu juga..akhirnye suami die mengalah.....yang Lin x boleh tahan bile akk ni cite pd Lin....settle 1st round suami die bisik kat die....."boleh 2nd round x?

"hehehehehe.....kate akk ni....mujarab juga intim gel ni rupenye...x padan ngn kecik...berapi rupenye...berjaya juga die tundukkan suami die.....
mmg akk ni x boleh berpisah ngn intim gel dah....setiap hari WAJIB guna...klu x mcm x sempurna hidup die....dulu mmg x pnh rase nak bersama mungkin sbb faktor umo yg dah makin meningkat......

Mungkin juga la kannnnn...x berani nak komen lbh2...sbb blm melalui usia sebegitu....kesimpulannya...byk jugala yg Lin belajar dr story akk ni....dok bercite spi gelak sakan....x pandang kiri kanan dah...mcm kat cafe tu xde org.....spikan adik pelayan cafe tu sound...meriah betul akak2 ni berbual.....mcm nak suruh diam....hihihihi....apepun mmg terbaekla produk JSD ni....



hadiahkan produk terbaru ni kat pasangan
anda juga akan rasa hebat dan nikmat di ranjang



 Berminat

sila  WhatsApp > Intim Gel <
@



8 comments:

  1. Informasi menarik. Saat ini, banyak kaum pria dan wanita melakukan pasang susuk langsung maupun pasang susuk jarak jauh agar tampak lebih cantik/ tampan, menarik, mempesona, dan berkharisma. Serta lebih mudah dikasihi dan disayangi banyak orang. Jika Anda ingin pasang susuk yang aman dan tanpa pantangan, silakan Anda KLIK DISINI>> Pasang Susuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok MBAH PESUGIHAN DANA GHAIB



      Delete
  2. Salah satu hal yang menjadi ketakutan terbesar bagi kebanyakan wanita setelah
    menikah adalah bahwa mereka kehilangan pesona dalam hubungan pernikahan mereka.
    Kebanyakan wanita percaya bahwa setelah masa bulan madu berakhir maka kedua
    pasangan akan kembali ke dalam kehidupan mereka yang normal sehari-hari. Suami
    tidak akan mempunyai rasa tertarik yang sama lagi pada istrinya.
    Jika diantara kalian ada yang juga mempunyai masalah seperti diatas, jangan
    khawatir, segera temukan solusinya di
    DISINI
    kini saatnya membuat suami anda betah dirumah dan tak perlu khawatir jika
    ditinggal suami kerja, karena dengan susuk vagina perawan akan membuat suami
    anda menjadi selalu merindukan anda.

    ReplyDelete
  3. salam puan.. boleh saya share dan copy testimoni ni, ?

    ReplyDelete
  4. I cant believe I found this just now for Clash of Clans: http://maxclashgems.com Get 100 000 gems here for free! (DujF9)

    ReplyDelete
  5. I cant believe I found this just now for Clash of Clans: http://maxclashgems.com Get 100 000 gems here for free! (DujF9)

    ReplyDelete

  6. Sayang kan teman wanita anda?. Mahukan teman wanita anda mempunyai bentuk badan menawan?. Payudara besar dan anjal. Punggung yang gebu dan montok?. Jangan bertangguh lagi. Hubungi kami. Layari web kami untuk info. kami sedia membantu.

    [KETAHUI LEBIH LANJUT BAGAIMANA BESARKAN PAYUDARA ANDA]

    ReplyDelete
  7. Hal yang tidak pernah terbayankan kini menjadi kenyataan dengan keluargaku,,,untuk AKI.NAWE kami ucapkan banyak terimakasih karna berkat bantuannya ALHAMDULILLAH keluarga kami bisa lepas dari hutang dan masalah,karna nomor “GHOIB”untuk pasang togel,hasil ritual KI NAWE meman benar2 merubah nasib kami hanya sekejap,dan disitulah aku berkesempatan kumpulkan uang untuk buka usaha kembali,karna baik rumah sudah disita,,warung makan jg sudah bangkrut,,tapi itu semua aku masih tetap bertahan hidup dengan anak istriku,,walau cuma kontrak tapi aku tetap bersabar dan akhirnya KI NAWE lah yang bisa merubah nasib kami..KI NAWE orang paling bersejarah kepada keluarga saya…!!! Kepada teman2 yang di lilit hutang dan ingin merubah nasib baik dari pada sekaran HBG: 085=218=379=259=AKI NAWE,dengan penuh harapan INSYAH ALLAH pasti tercapai dan sudah terbukti.

    ReplyDelete