Sunday, 22 May 2016

Medicated Body Slim Soap (Sabun Slimming) @ Anggun Pesona Soap





Anggun Pesona Soap APS RM 46


Kebaikan Medicated Body Slimming Soap 
@ Anggun Pesona Soap

~ slimming pecah lemak

~menanggalkan kulit2 mati

~vitamin utk kulit dari pegaga utk mengelakkan parut

~ scrub tempah Selimin

Digunakan diseluruh tubuh terutama di gosok ke peha dan 


montot yg berselulit,

pangkal tangan iaitu antara lengan dan permukaan 

bahu,perut, pingang, pingul & mana-mana bahagian yg 

berlemak, besar & mengeleber.

Penting jg digosok pada bahagian berparut, celah kekotoran 

degil, badan berjerawat batu & berbiji akibat lemak keras & 

kesan luka.





Semasa pengunaan kulit akan berasa segar dan secara 

semulajadi  dingin.

Liang-liang kulit akan terbuka & ini membantu penyerapan 

oleh satu bahan pelembab yg boleh melarutkan air & lemak 

di bawah lapisan kulit.

Pengunaan tumbuhan, buahan & sayuran membantukan 

peredaran darah & sebagai satu bahan anti bakteria & kulat.

Pengelupasan perlahan & pengantian kulit semulajadi serta 

menghasilkan kuliit tubuh yg cantik, gebu, licin & lembab 

serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan

selepas beranak, kekotoran spt kerak dan daki yg 

terpendam.

lebih berkesan digunakan setiap kali mandi utk shape dan 

kulit yg anda ingini..
soalan customer..kak nape saya guna sabun xde kesan 

pun...

jawapan..:



dik sabun ANGGUN PESONA SOAP ni
 bukan mcm sabun biasa..


yg hanya perlu di sapu seluruh tubuh pastu siram...

hehehe kenalah scrub betul..gosok baik punye...


nak2 lagi tempat2 yg hitam2..

yg banyak berlemak...

tapak2 kaki2...

tumit2 pecah..

tempat2 selulit...

rekahan sana sini..




gosok betul2..

rugilah kalau beli just sabun main2 je kan...

hehehe...jadi kene scrub sabun ni betol2 baru rasa best...

bila dah sabun jangan terus basuh..

biarkan lah sabun meresap pd kulit..

agar sel kulit mati dpt keluar...


lemak2 tepu dpt mencair..kudis2 lama dapat hilang..

.
pastu baru lah basuh..mcm tu cara nak guna sabun syg2 

semua..


hehehe...jgn dok sabun pastu trus siram...


baik pakai sabun biasa cap kupu2 tu je..hehehe...xtau tanye

 ye...

Testimoni Keluarga JSD


Testimoni sabun MBSS 1 Anggun Pesona Soap APS
Strech mark yang sangat buruk di perut lepas bersalin dah berkurang , perut dah tegang




Testimoni sabun MBSS 2 @  Anggun Pesona Soap APS
   Parut kudis dah berkurang
   melembutkan tumit merekah
   perut dah kecil
   mak cik tegur badan dah cantik dan perut nampak kecil

 dah lama dapat tapi baru berkesempatan guna..

masa mula2 guna rasa biasa jek.. tapi bab mengurangkan kudis dan melembutkan tumit merekah tu memang lah terasa walaupun baru guna sehari ...

bila dah guna 3-4 kali terasa mcm perut dah kecik sikit sbb dulu ada satu seluar jeans tu tak leh nak zip sbb dah put on weight and pewut muncit....huhuhuhu...

 ingatkan perasan sendiri je.. tapi kebetulan ada lah makcik datang me
lawat ayah kat umah ari tu... tiba2 dia cakap eh.. badan ko dan cantik dah skg.. pewut ( perut )tu dah kecik .. mcm ne jaga.... huhuhuu.. koyak suar dalam bila dengar org cakap dah kecik (walaupun tak lah kecik mana.. tapi yg penting ada lah perubahan owg nampak.. :D )

testimoni sabun MBSS 3 @ Anggun Pesona Soap APS
Ekzema dah sembuh

 Anak saya mengalami eczema hampir 5 bulan dan keadaan dia tiada perubahan. Berbagai cara dan kaedah dilakukan dari tradisional hinggalah berjumpa doktor pakar sakit kulit.
...

Terbuka pintu hati ingin mencuba sendiri produk Jamu Susuk Dara iaitu MAGIC BODY SLIM SOAP yang selama ini hanya baca di wall Fb tentang kerbekesanannya ternyata sungguh berpuas hati melihat hasilnya walau baru sehari menggunakannya.

Alhamdulillah kulit baby semakin nampak perubahan dan saya akan teruskan penggunaan hingga sembuh sepenuhnya.

Terima kasih pada sis hanni pengasas JSD kerana menghasilkan produk yang betul-betul magic —

Testimoni sabun MBSS 4 @ 
Anggun Pesona Soap APS

Salam smua nani nk bg testimoni ank nani sdiri... Dye umur 6 thn mpunyai masalah kulit.. Sejak baby lg...Mcm2 telah nani cuba dr dr pakar, hospital besar, klinik2, ubat kg smuanya dh.. Tp kadang2 kesian kat dye dgn masalah kulit dye slalu gatal2 n bau badn dye slalu bau hanyir krn bau darah. Dye suka garu smpai darah.. Nani cuba wat testimoni kat dye dgn jamu susuk dara nie...
2 produk nani guna iaitu sabun magic mbss n masker vagina.. Alhamdulilah... Nmpaknya sgt berkesan.. Cpat kering... Satu hr dye garu kaki dye smpai bdarah2 nani ambik basuh guna sabun magic satu bdn dye.. Sbb kulit dye kasar n pastu lap kering2 nani taburkan serbuk masker kat tmpt yg dye garu n bdarah tu... Sok pg dh kering n kecut... Stiap hr nani guna sabun tu nani pon mcm x pcaya krna bau bdn dye yg hanyir tu dh hilang...... Lega rasa dihati nie bila dpt produk yg bole bantu masalah spt ank nani ni.. Tq byk2.... Klau x pcaya cuba tgok kaki ank nani ... Kesian kan dye.. Ni adelah hr ptama nani guna 2 produk tu...


kalau you ols guna sabun tu kan you ols akan rasa kulit semakin lembut dan licin.. kulit pun semakin mencerah.. tapi bukan cerah guna bleaching produk yek.. pas tu kuku pun jadi berkilat tau..
kalau tak caya cuba lah guna.. pas tu jgn lupa gosok2kan buih2 sabun tu kat kuku.. tengok lah hasilnye.. kulit jadi berkilat you......

ni dah nak habis dah satu sabun tu nak guna yang kedua pulak..

jom pakat beli dan guna.. tak mahal pun.. RM46 ... :D

berminat nak dapatkannya

Whatsapp 

MBSS  ke 019 3116872 ( Pn Nurul )


8 comments:

  1. Sabun btul2 tuh cmne.kene sental kasar2 ke... Klu pakai kat muka n bdn dgn sbun. Yg sama blh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok MBAH PESUGIHAN DANA GHAIB

      Delete
  2. sesuai x utk org yg tgah mgandung 34 minggu?

    ReplyDelete
  3. Nk share.. I dh gne sabun ni sebuku, my stretch mark yg sgt buruk qt perut lpas bersalin dh berkurang.. n perut dh tegang skit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas feed back positif Me Leow :)

      Delete
  4. Informasi menarik. Saat ini, banyak kaum pria dan wanita melakukan pasang susuk langsung maupun pasang susuk jarak jauh agar tampak lebih cantik/ tampan, menarik, mempesona, dan berkharisma. Serta lebih mudah dikasihi dan disayangi banyak orang. Jika Anda ingin pasang susuk yang aman dan tanpa pantangan, silakan Anda KLIK DISINI>> Pasang Susuk.

    ReplyDelete
  5. English sight or translation to purchase soap.

    ReplyDelete
  6. Hal yang tidak pernah terbayankan kini menjadi kenyataan dengan keluargaku,,,untuk AKI.NAWE kami ucapkan banyak terimakasih karna berkat bantuannya ALHAMDULILLAH keluarga kami bisa lepas dari hutang dan masalah,karna nomor “GHOIB”untuk pasang togel,hasil ritual KI NAWE meman benar2 merubah nasib kami hanya sekejap,dan disitulah aku berkesempatan kumpulkan uang untuk buka usaha kembali,karna baik rumah sudah disita,,warung makan jg sudah bangkrut,,tapi itu semua aku masih tetap bertahan hidup dengan anak istriku,,walau cuma kontrak tapi aku tetap bersabar dan akhirnya KI NAWE lah yang bisa merubah nasib kami..KI NAWE orang paling bersejarah kepada keluarga saya…!!! Kepada teman2 yang di lilit hutang dan ingin merubah nasib baik dari pada sekaran HBG: 085=218=379=259=AKI NAWE,dengan penuh harapan INSYAH ALLAH pasti tercapai dan sudah terbukti.

    ReplyDelete