Sunday, 22 May 2016

Feminine Wash Jamu Susuk Dara (JSD) - atasi masalah keputihan,kegatalan dan bau kurang menyenangkan



Feminine wash Jamu Susuk Dara JSD
Berwajah baru

Ready stok 
750 botol
borong di buka 



                                              Feminine wash Jamu Susuk Dara yang lama





Miss V Feminin Wash- Wangikan Faraj 
RM 56
1 botol - 100ml


Pernah tak anda bayangkan:

Muka cantik, kulit licin, bibir merah delima, pinggang ramping bak kerengga, tinggi lampai pula. Bak kata orang-orang tua, serba serbi kena, beruntung kalau dapat buat bini! ;)
Yer lah, lelaki mana yang tak nak memperisterikan wanita cantik kan?

“Orang lain boleh tengok jer, tapi aku boleh semua!”
Detik hati si suami yang memperisterikan wanita cantik.
Tetapi pernahkah anda tahu, tak semua wanita cantik dan wangi itu cantik juga di dalamnya.
Ramai jejaka tampan yang ‘tertipu’ dengan pandangan mata.
Hakikatnya ramai gadis remaja dan wanita yang telah berkahwin mengalami masalah dalaman wanita iaitu keputihan. Lebih malang lagi bila ramai juga wanita yang tidak tahu pun mereka mengalami masalah keputihan.


Keputihan yang normal biasanya berwarna jernih ataupun keputih-putihan dan bersifat melekit. Ia tidak berbau busuk.  Ibu yang hamil lebih cenderung mengalaminya. Keputihan begini tidak perlu dirisaukan.

Adapun jenis keputihan yang mengeluarkan cairan yang berlendir, ada kalanya seolah-olah seperti susu beku, berwarna kekuning kuningan dan berubah menjadi kehijau-hijauan adalah keputihan yang tidak normal.

Keputihan yang tidak normal adalah keputihan yang dijangkiti kuman. Keputihan seperti ini boleh menyebabkan kegatalan dan rasa tidak selesa. Lebih parah lagi bila menyebabkan faraj berbau busuk sehinggakan suami mula menjauhkan diri.

Cara Merawat Keputihan

Sekiranya anda dalam golongan ini, rawat keputihan anda sebelum parah melalui beberapa langkah pencegahan dan rawatan.

Antaranya:
1. Jangan sesekali anda terus menyarungkan seluar dalam anda sebaik sahaja selesai buang air besar atau air kecil kerana ia boleh menyebabkan jangkitan kuman.
Amalkan lap kemaluan anda dari depan ke belakang dengan tuala kering. Sebaiknya sentiasa bawa bersama tuala kecil bila keluar dari rumah. Jadikan ia amalan.

2. Sebaiknya guna tuala wanita jenis pakai basuh (cloth pad) semasa datang haid kerana ia bersifat semulajadi dan bebas kimia. Sekiranya anda sedang mengalami keputihan, elakkan guna pantyliner pakai buang kerana ia boleh mengeruhkan lagi keadaan. Sebaiknya gunakanlah pantyliner ( cloth pad)  jenis pakai basuh juga. Ia sangat selesa dan menyihatkan.

3. Guna pencuci wanita sebanyak 2 kali sehari sahaja setiap hari. Jangan guna secara kerap kerana penggunaan yang kerap boleh menyebabkan PH pada faraj tidak seimbang. Sebaiknya gunakan pencuci wanita dari sumber sireh kerana sireh dapat merawat masalah keputihan sejak zaman dahulu lagi. Jamu Susuk dara ada Feminin Wash RM 48 tahan dua bulan tau.
Sekiranya di tempat anda sireh mudah didapati, anda boleh dapatkan air ramasan sireh untuk menyegar dan merawat  faraj. Amalan ini sangat disyorkan diamalkan oleh golongan remaja yang sedang haid dan juga golongan wanita yang sudah berumahtangga. Rajin ke nak pergi petik daun sireh dan rebus , lepas tu basuh. sangat lecehkan .dengan itu saya perkenalkan FEMININE WASH JSD harganya murah dan berbaloi. RM 56 sahaja.

Kegunaan Feminine Wash JSD:

Feminine wash JSD baunya wangi, dingin dan menyegarkan.
Ianya feminine wash berubat yang sesuai untuk keputihan di mana PH nya adalah tidak alkali tinggi. 

Sesetengah orang yang ada alergik apabila berpeluh dicelah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. Feminine wash Susuk Dara tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidak berubat dan mencegah keputihan.

Kandungan: 
herba arab, cengkih, extrak sireh dan manjakani.



KELEBIHAN FEMININE WASH JAMU SUSUK DARA JSD

soalan:

saya dimaklumkan kita tidak digalakkan guna feminine wash kan? sebab ianya akan boleh membunuh bakteria baik utk miss V kita. so pertanyaan saya, kenapa produk ni ada jual Feminine Wash?
...
...jawapan:

kebanyakkan Feminine Wash di pasaran ada bahan yang "irritant", yang boleh menimbulkan kerengsaan seperti pengggunaan sabun pada kawasan faraj, penggunaan sabun atau pelembut kain yang secara tidak sedar ia menjadi "irritant" ataupun penyebab kegatalan, atau apa-apa bahan untuk feminine wash.

pH normal faraj 3.8 - 4.3 (slightly acidic)..

Feminine Wash JSD yg pH dia dlm range ni.. bole guna hari2.. kalau yg ikut stndard pH ni biasanya harga dia mahal.. bukan cikai punya..

Feminine Wash JSD susuk dara pH dia dlm range ni plus medicated.. so sgt sesuai utk wanita yg bermasalah keputihan..

wanita yang selalu keje kat luar, wanita yang selalu stress dimana factor-faktor ini antara penyebab keputihan, dan kegatalan. boleh guna Feminine Wash JSD untuk merawat masalah dan ketidakselesaan mereka..

wanita yg tidak mempunyai masalah juga bole guna Feminine Wash susuk dara sbg perlindungan dan mencegah kepada white discharge (keputihan), kegatalan, bau faraj dan jangkitan pada vagina..

Testimoni Miss V Feminine Wash Jamu Susuk Dara JSD



Testimoni Feminine Wash dan Masker Vagina
 Jaja

Assalamualaikum sis. Saya menggunakan feminine wash memang berkesan.
Tiada rasa gatal-gatal, tiada bau dan selesa sangat-sangat.
Masker Vagina pula mengetatkan dan suami tegur. Emm macam dara dulu. Huhu. lagi 1 , masker vagina saya sapu di ketiak, ketiak tak berpeluh dan tak berbau sepanjang hari. Saya berpuas hati dengan JSD  memang berkesan.





Testimoni Feminine Wash Jamu Susuk Dara JSD Mieka

Waalaikummussalam sis. Memang bagus, mula-mula memang keluar keputihan la. Berkeping-keping untuk dua hari. Sekarang ni semua dah ok.

                                   


Testimoni Feminine Wash Jamu Susuk Dara Julie

Rasa fresh je bila dah cuci faraj dengan feminine wash :)
tak sabar nak pakai masker vagina





salam haii kak..xtau saye nak cakap suke ker malu ker.bengang ke...akk tau kan
saye ada beli dengan akk..FEMININE WASH hari tu.sy ada ckp kat akk  yg sye xde msalah





 
Testimoni Miss V Feminin Wash

Assalamualaikum & selamat pagi semua...
Nak share cter sndri dr kelmarin lg tp x berkesemptn nk on9....
Cenggini...jumaat aritu sy baru dpt stok FW ( Miss V Feminin Wash) so nk pakai la time mandi ptg balik keje tu.....Ttbe time nk mndi tgk dh berdarah...adoiiii...bila masa keluar...tak sedar lngsong...tp mmg dh pakai pad siap2 lah utk kes2 tak sedar cmni lah....so xley la nk bertarawih mlm pertama..huuhuhu...last sblm kluar bilik mandi,sy basuh le cek bedah ngn FW 
( Miss V Feminin Wash)...xde rase apa pun...pastu xsmpai seminit.....uichhhttt....sejuk nyer!!!!!mcm letak aircond woooo!!! melompat2 sy dlm bilik mandi tu...mmg COOL...FRESH sgt...tak pernah pakai FW rasa mcm nie...syok abeh la...

Then nk lap badan la dh sudh mndi kn...ttbe rasa d bnda meleleh......
uitttt....menyempat2 la...lap badan pun x abeh lg.....cmne nk pakai pad...hadoiii......
agak nyer terkejut kot sbb COOL sgt kn....dia pun tak nyempat2 nk kluar....hehehhe...
Malam tu tidoq dgn lena nya...tak yah bngun sahur..heheh...sedar2 dh pukul 8 pg...tu pun bngun sebab tak selesa...sekali tgk....makkkkkk!!!! BOCORRRR.....habeh kena basuh tilam pulak hari nie....tak pasal2 dapat keje baru...haishhh....dah lapik dgn kain batik pun bocor jugak....(ye la sbb kain batik tu dh lari ke tempt lain..hahahha)
Tapi mmg sy dah lama tak piyed banyk mcm nie....last rasa nyer 2 taun lepas kot...pastu piyed sikit2 je....dh tak larat nk jumpa dctor,makan ubat hormon,makan EPO...tp sama jugak....akhirnya.....Alhamdulillah....sy dh kembali normal dgn JSD....
selamanya sy akan setia dgn produk JSD...insyaAllah........terima kasih semua...:)



Testimoni Miss V Feminin Wash 2

Ariff Ajmal
Salam kengkwan jsd..
Kte nk share skit ni....2nd day bru dpt buka feminine wash...dh selesai mandi ..kte pun picitla fw ni kat tapak tangan...xde rase apepun...pastu kte apply kt miss v kte n lps tu bru rasa sejuk n nyaman skali.rs mcm dok betoi2 dpn aircond lak...effect slruh bdn tau rs nyaman tu...1st time pkai fw yg mcm ni...:-) ....he..he..stiap kali buang air jer mest cpai fw n wawash kte nyer miss v...satu hr ni rase segar jer kt miss v tu...mmg x rugi la beli fw ni..berbaloi dgn harganyer n kebaikannyer.. thumbs up pd pengasaas kta kak hani..




Testimoni Miss V feminine wash 3


Testimoni Agen
agen saya sendiri memberitahu bagus lah guna feminine wash JSD ni, rasa gatal2 selpas haid hilang. suatu hari feminine wash JSD ni dah habis, di beli lah yang feminine wash jenama di pasaran biasa..
dia tak puas hati kerana gatal- gatal tak hilang pun..





untuk order
sila SMS nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.

Add fb : Jsd Nurul Saadah


Jamu Susuk Dara: Delimalicious White



Delimalicious White Jamu Susuk Dara

 rasai dan alami kehebatan kolagen,
1- Ia berfungsi melaraskan berat badan & hormone.
2-mengurangkan tekanan darah tinggi & hypertension.
3-anti bakteria,pemecatan toksin & menghilangkan sembelit
4-menormalkan fungsi kelenjar firoid .
5-membantu meningkatkan metabilosme.
6-menghapuskan nefritism artritis dan lain-lain.
7-kurangkan kedutan ,tempat hitam ,selulit dan jerawat.
8-mencantikkan kulit ,melicin & menegangkan kulit serta payu dara dan putput
9-anti penuaan ,memulihkan jerawat dan sel -sel kulit mati serta memperbaikan
masalah keguguran rambut

CARA ORDER: 
WHATSAPP 
NURUL 0193116872

Masker Vagina JSD ( Jamu Susuk Dara )










Masker Vagina RM25 (Magic Powder Susuk Dara)

- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA. ***
Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

Khasiat Masker Vagina JSD :
 - Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus serta mulus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj

Testimoni Masker Vagina 1



Testimoni Masker Vagina Jaja

Assalamualaikum sis. Saya menggunakan feminine wash memang berkesan.
Tiada rasa gatal-gatal, tiada bau dan selesa sangat-sangat.
Masker Vagina pula mengetatkan dan suami tegur. Emm macam dara dulu. Huhu.
lagi 1 , masker vagina saya sapu di ketiak, ketiak tak berpeluh dan tak berbau sepanjang hari.
Saya berpuas hati dengan JSD  memang berkesan.


Testimoni masker vagina 2

Masker vagina hilangkan rasa gatal merenyam di faraj




Testimoni Masker Vagina 3
Dari Customer Rkn Pengedar
Item : Masker Vagina
Kawan baik mase di sekolah
menengah

Shikin , Nak order lagi 2 pek , aku nak
standby untuk sebulan , aku baca kau punya testimoni Yang kau punya sendiri tu , pakai kat ketiak kan ? hahaha.. aku pun pakai jugak sebab ko , kau kata kau pakai.. dengan bangga nya aku dah x pakai Deodorant ! hahaha .. Jimat mmg Jimat deodorant ni tapi Kalau kita 12 Hours kat luar , balik umah , ketiak mesti gatal ! Pastu Tumbuh la bintat2 macam naik jerawat .. Leceh betul.. Garu memang sedap , G mandi tengok ! Tak menjerit dalam bilik  mandi pedih kena sabun.. hahaha.. Aku sapu Bedak tu , ok je , even balik kije x mandi and terus tidur pun , bangun pagi esok nya , angkat tangan , xde pun bau tengik..best2.. Keep it up shikin , jangan berenti meniaga jamu nnt aku xleh nak pakai lagi..

Testimoni Masker Vagina 4

saya surirumahtangga. saya sering mengalami gatal-gatal di sekitar kemaluan saya. lebih2 lagi selepas mengadakan hubungan kelamin bersama suami. Sejak ternampak iklan HoneydewHanni mengenai produk susuk dara. saya terus menginbox beliau. dalam keadaan yang agak berat dan malu. saya telah bertanya beliau tentang perkara ini. dengan tiba - tiba beliau terus merekemen MAGIC POWDER pada ketika itu tiada iklan ataupon gambar mengenai produk ini. berkat keyakinan yang tinggi terhadap cik hani. saya telah mengdepositkan sejumlah wang iaitu RM25 sahaja. hani mengirimkan saya magic powder ini.
saya menggunakan untuk pertama kali. terasa pedih2 di kemaluan saya. saya terus menghubungi hani. kebetulan beliau terus jawab panggilan saya. 1st jawapan beliau maybe saya mengalami luka kecil di permukaan faraj maybe koyakan ketika melakukan hubungan kelamin. - yup jawapan tu mmg benar saya baru sahaja selesai melakukan hubungan bersama suami ketika itu. slowly saya terus mengambil langkah yang disarankan hani. akhirnya sakit akibat koyakkan pun reda. gatal- gatal pon hilang. setelah sekian lama saya tak pernah jumpa solution akhirnya penyelesaian ini hilang serta merta tak sampai seminit dengan manyapukan magic powder. kalau tak gatal ni nak hilang ambil masa 2 ke 3 hari belom tentu boleh baik. lebih menyedihkan lagi kadang2 rasa gatal miang ini berjangkitan hingga ke peha. sekarang bila gatal saya terus sapukan magic powder. yang paling best saya telah berkongsi magic powder bersama - sama suami kerana suami saya turut mengalami gatal - gatal di zakar sehabis melakukan hubungan kelamin. walaupon susah di cuci. gatal - gatal tetap tak boleh hilang. kesan dari cadangan hani. saya rekemen kepada suami. sometimes saya kesian tengok suami tergaru2 dalam uniform kerjanya...tapi kali ni tak ada lagi....
kami bebas dari rasa gatal - gatal....



Testimoni Masker Vagina 5 
( jerawat di kemaluan @ jerawat mata ikan)


boleh sembuh dgn penggunaan FW + MV...ade mata ikan sbb kelenjar darah dia tak berapa sehat tu, dia mcm toksin yg tersekat2 kat dlm urat darah dia...

kwsn putput tu kwsn kelenjar n lemak hormon..
tiada otot daging...
jd mata ikan sbb toksin/nanah disbbkan drh kotor yg dh lama tepu kat situ...
so bila guna feminine wash jamu susuk dara + masker vagina, herba telah meresap masuk dlm urat darah.. memecahkan ketulan kotoran tu..maka, kluarlah mata ikan tu... nnt klu mata ikan tu pecah, suruh dia bubuh MV jer kt situ...takdan sehari dah kering n kecut balik n sembuh...
Feminin wash Jamu susuk dara teruskan pakai mcm biasa...

RAKAN PENGEDAR ade customer yg jd mcmni smpi msuk wad, buat operation sbb mata ikan ni ja...dia amalkan FW + MV shja...tak sampai 3 hari dah ok...dia juga buat mcm tangas guna FW dan air suam...alhamdulillah... sembuh kini..






untuk order
sila SMS / Whatsapp nama produk dan kuantiti ke
019-3116872 ( Pn Nurul )
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.

Medicated Deep Heat Lotion JSD RM 48 110ml

 

losyen mdhl berwajah baru







losyen mdhl berwajah lama



membantu untuk memecahkan lemak2 berlebihan

~boleh disapu pada bhgn bwh dagu/perut/paha/lengan dan

 boleh juga digunakan sebagai urutan refleksiologi bagi 

mengurangkan tekanan pada kaki bagi melancarkan 

peredaran darah



Testimoni Losyen Mdhl Medicated Deep Heat Lotion

1. Angin Banyak Keluar

2. Perut dan pinggang lega




PERUT DAH KEMPIS



Klik Gambar Untuk Paparan Yang Lebih Jelas


Kenapa saya promote Medicated Deep Heat Lotion & 


Magical Bodyslim Soap ni 1 set??

Bila kita guna Medicated Deep Heat Lotion ni, kita akan rasa 


panas sangat dan 

pedih..Sebab Hot Lotion ni keluaran hampir setanding


 dengan slimming centre terkemuka 



kat malaysia ni..


Magical Bodyslim Soap dikeluarkan bersama untuk 


melegakan rasa kesan panas dan rasa

pedih/panas dan gatal Medicated Deep Heat Lotion..

Fungsi Magical Bodyslim Soap ini untuk memberikan kesan 


segar dan semulajadi 




dingin..Saya inform u all sebagaimana yg di recommend 


oleh pihak management Susuk 

Dara.




SOALAN :

Kenapa tak boleh lakukan aktiviti berat dan kena relaks 


semasa pengunaan?


JAWAPAN : 


Lotion & Soap ni berkonsepkan seperti di Spa.. Kat Spa apa 


yg u all buat? Relaks..

Take note:* jgn bengkung / pakai korset.



* guna semasa waktu santai

Harap maklum ^__^


Rupa-rupanya banyak juga khasiat lain Medicated Deep 


Heat Lotion. Selain untuk slim menyelimkan tempat-

tempat berlemak, kita juga boleh gunakan ia untuk : --

1. Jika tumit kaki sakit semasa bangun tidur di pagi hari itu 



tanda-tanda rahim mempunyai masalah (rahim 

jatuh/turun). Especially mereka yang baru lepas melahirkan

 akan terkena tumit sakit semasa memijak lantai dan sendi-

sendi tangan & kaki lenguh,


sengal-sengal. Gunakanlah MEDICATED DEEP HEAT 


LOTION untuk melancarkan peredaran darah dan 

mengelakkan urat-urat dari dimasuki angin...dan lagi bagus 

kalau u olls ambik sekali dengan Coklat Love Habibi.. 

Memang terbaik..

2. Manakala untuk ibu2 yang sedang berpantang,


Medicated 

deep heat lotion digabungkan pengambilannya dengan

 Jamu Bersalin@Jamu Jalinan Cinta.



berminat ? Sila Whatsapp 


Jamu Aku Dara JSD


Jamu Susuk Dara : Jamu Aku Dara (paling laris) 

Masuk je stok Habis
Masuk je stok Habis
😂😂😂😂





Jamu Aku Dara JSD
(rahsia faraj ketat persis anak dara)
RM 48
40 biji 


- Jamu Aku Dara haruslah di makan 2 kapsul selepas makan malam
* merawat keputihan
* merawat sengugut
* mengurangkan air dan lendir
* memecahkan lemak
* merapatkan faraj
* melancarkan peredaran darah

* melancarkan putaran haid
* memberi tenaga / hyperaktif / mengurangkan penat badan
* buang angin
* meningkatkan nafsu syahwat wanita


Fungsi JAMU AKU DARA adalah untuk rawatan rahim dari dalam secara semulajadi.


- MENGECUTKAN RAHIM
- MENGECUTKAN BATU MEROYAN
- MENEGANGKAN PAYUDARA
- MENEGANGKAN PUNGGUNG


Jamu Aku Dara di rumus Khas oleh Syarikat Susuk Dara Resources utk wanita berumahtangga dan anak dara.

Anak dara yang ni je boleh makan tau.
Untuk wanita dah kahwin jamu aku dara ni lah caranya untuk ketatkan faraj. :)




Set wanita berkahwin- RM 242

Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Intim Gel 1 botol
Feminine Wash 1 botol 

Percuma Hadiah Misteri :) Misteri la sangat :)
Percuma Pos Semenanjung


Set wanita belum kahwin-  RM 121

Jamu Aku Dara 1 botol
Masker Vagina 1 unit
Miss V Feminine Wash 1 botol

Percuma Hadiah Misteri
Percuma Pos Semenanjung anda boleh pilih sama ada nak pakej di atas @ ambil sikit2 bajet la kan ;)


Testimoni Jamu Aku Dara

1. Testimoni Jamu Aku Dara hancurkan cyst


2. Testimoni Jamu Aku Dara rawat keputihan melampau !



3.  Testimoni dada mantap




4. Testimoni Jamu Aku Dara oleh anak dara

as salam....klu diberi pilihan perkataan apa yang sesuai untuk Jamu Susuk Dara ini....jawapan saya "TERBAIK"...sebab sya yang masih bujang ni pun makan JAD rasa bes sangat...rsa ringan je badan..kuku pun jari wana kemerah-merahan..org tua2 cakap klu kuku merah darah jalan elok...hehe..kulit pun jadi lembut...keputihan pun dh xde..dulu ada bau klu k
eputihan datag bayak.. SERIUS!!!!...skrg dah boleh tersenyum dah...hehe...ALHAMDULILLAH :)
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
BAHAGIA la rasanya bila tengok kesan ke atas diri sendiri..hanya orang yang mengambilnya je rasa kesan tu...bila dah nampak kesan yang positif saya order lagi dari kak ita..siap cakap lagi tolong simpan stok untuk saya yang jauh ni yer..mujur kak ita ingat saya sebab alamat saya melucukan....hehehe......

sebenarnya saya ada masalah sengugut yang teruk..dan saya yakin ramai anak2 dara yang mengalami keadaan y sama macam saya...selepas sy makan JAD sebotol habis...sengugut saya dh kurang....selalu 2 hari sengugut saya..tpi kali ni sehari je....tpi saya muntah..pas saya muntah tu angin kuar dr perut sengugut pun hilang ondedot..bhgian ari2 pun dah selesa...perut pun selesa sgt...MAGIC sgt!!! orang yang senggut saje yang tahu perasaan senggut ni rasa cam mana...dan bila perut kita rasa selesa msa hari 1st datg peyed, itu satu perasaan yang sangat indah....:)

untuk aset yang lain...tuan empunya aset je thu perubahan positifnya...hehehe...untuk kawan2 kat luar sana...jujurnya sya syorkan cuba la guna dulu....tengok kesannya...klu positif mesti xrugi membeli..saya pun mulanya takut nk makan jamu2 ni...tapi sebab msalah sengugut dan keputihan sya yakinkan jugak..berdoa msalah sya akan berkurangan..ALHAMDULILAH..itu saja perkataan yang boleh mengambarkan perasaan saya ketika ini....

bgi yang masih bujang...sama2 la kita jaga aset kita dari sekarang....saya gerun dengar penyakit kaum wanita hari ini...mencegah itu kan lebih baik dari merawat...wasalam (*__*)

inilah test xnomi sya..ikhlas dri hati...hehe :)







untuk order
sila SMS nama produk dan kuantiti ke 019-3116872
@ inbox di FB  Rahsia Wanita Bahagia
Jangan lupa like dan inbox utk pertanyaan.