Friday, 10 March 2017

Jamu Susuk Dara: Susuk Kekal Dara ii ( JSD ) 2017

Faraj longgar?
faraj tidak grip?
hubungan intim hambar?
suami selalu merungut faraj (vagina ) berbau?
ee malunya..

saya memperkenalkan

SUSUK KEKAL DARA II keluaran Jamu Susuk Dara
 (JSD Holding Sdn. Bhd.)







real stok saya punya 400 botol
Nampak tak tulisan ( NURUL SAADAH ) ;)


✅ Sifat Susuk Kekal Dara II  tidak menyerap air tetapi menyerap lendir.
Namun begitu ia turut bergantung kepada keadaan bahagian intim anda.

 Jika ada jangkitan kuman, apabila anda memasukkan SKD II, anda akan berasa panas, pedih seperti terkena cili dan merenyam.

 Jika bahagian intim tidak dibersihkan dan kuman sedang membiak, anda akan terasa gatal dan miang.

✅ Hasil daripada selepas insert Susuk Kekal Dara II

Sama ada keputihan akan jatuh sendiri seperti hingus meleleh ataupun anda kena korek keluarkan.
●Jika Susuk Kekal Dara II berada di dalam ataupun sudah dikeluarkan hasilnya bahagian intim akan sempit seperti disedut vacuum.
●Jika menghidapi masalah keputihan kronik, keputihan akan jatuh seperti air hujan walaupun SKD II sudah dikeluarkan & keputihan tetap keluar. Anda perlu masukkan lagi SKD II.
●Susuk Kekal Dara II mesti dihabiskan guna dalam masa sebulan kerana tiada bahan pengawet.
●Wanita hamil & anak dara tidak boleh menggunakan SKD II.
●Herba adalah bersifat panas.
●Ini adalah persediaan tradisional dan tiada KKM.

Cara menggunakannya akan diberitahu selepas pembayaran sahaja. Saya hanya memberi konsultan kepada pelanggan yang membeli daripada saya sahaja. Ini adalah peraturan supaya anda tidak tersalah menggunakannya. Banyak kes beli di toko jamu dan kedai jamu tersalah menggunakannya kerana penjual tidak memberi tahu langsung cara menggunakannya dengan betul.

Awas beli daripada yang sah sahaja!!


Testimoni Susuk Kekal Dara II

1. Testimoni Susuk Kekal Dara - Pn Norez

akak nak buat review pasal susuk kekal dara...
Malam semalam akak dah insert 1 biji skd...lepas insert tu mmg ada rasa sakit sikit kat pinggang, dan ada rasa tindakbalas skd kat dalam tu..lain2 ok la takde apa yg luarbiasa..
Pagi ni try buat meruang terasa ketat dan sempit. Akak tak keluarkan skd tu tau masih ada lagi didalam.
...
SKD ni insert bukan utk buat aktiviti bersama je tapi bagus untuk yg ada masalah keputihan dan juga boleh membuang lebihan air..
ada yang kata SKD ni besar..tapi bagi akak ianya ngam2 je...
Suka tak?

2. Testimoni Susuk Kekal Dara II - Pelanggan Kak Wan

Ok





Pergghhh!!!skd ni power betullah dah cuci dah korek pun masih lagi ketat metat jpd pun kalah. memang best gilerr sampai 2 round pulak tu tak yah nak kemut-kemut bagai dah 4 hari tau insert skd ni maintain lagi ketatnya.

alhamdulilah proses insert skd nie takde pulak rasa gatal-gatal merenyam tu semua bila meruang dan cuci keluarkan benda ni.
skd memamg tip top meletop kebaboom dibuatnya

alhamdulilah testimoni Berjaya dari setiap pelanggan jsd kami...



Testimoni SUSUK KEKAL DARA II Pelanggan Puan anarash

assalamualaikum...I dah gunakan jamu tu
mlmye selepas I terima dari u.suami I tanye ketat dn panas pt b....ade putih2 biji2 melekat..dier tanye u..pakai ubat ape,i ckp adelah ....mcm vacuum bile sorong tarik I rase minngu ni tk boleh sambung ...I dah uzur,




Testimoni SUSUK KEKAL DARA II.....

salam sis..i nak kasi feedback ni,,
rasa mcm first nite wif my husband...he pun suka jugak n Tanya apa I pkai aft 4 day I nak klur kan  kotoran di dlm but tak bnyk yg klur....




Testimoni SUSUK KEKAL DARA II .....

wann sya nak sharing2 sikit ni ttg skd 2...3 hari lepas pakai skd 2...jadi hari yang ketiga,sya kluarkan sisa2 nya..Nampak keputihan yg texture nya seperti tisu...berserta dgn sedikit darah merah dan ada yang warna kehitaman....selain tu skd 2 jugak tk membuat faraj 

menjadi kering dan juga tk sakit bila nak kluarkan sisa2 tadi..yg paling best memang bagai dijanjikan ...ketat metat dan rase bersih serta bau harum walaupun seharian berkerja...mmg mantap


Testimoni SUSUK KEKAL DARA II.....

ni nak bg testimoni br...
ni la akibatnya mkn xjaga,mnum ais..pastu da insert skdII...ni yg bersarang kt dalam....so,scary...

4hb insert ari ni..dia kumpulkan smua,ari ni 6hb dia muntahkan..
4 x lagi nak insert ...comfirm..dalaman betul2 clear
cantik luar,cantik dalam.....sapa yg xhappy



Testimoni SUSUK KEKAL DARA II......

ohhh
kalau pakai skd ni suami kata ada rasa pasir2,plik tu camne leh ada rasa pasir2 tu..huhu tp mmg sendat sgt la nurul ..rasa sakit mcm first night
hee tq nurul






Testimoni SUSUK KEKAL DARA II

salam xxx..cane awk guna skd tu ok x?hehe
wsalam..ok..sy ni keputihan x la teruk sangat...
hubby ckp x sm cam sblm ni..
ye lah dah beranak kan,msti la ade longgar2 ckt..
pas dpt skd tu mlm tu  jgk insert..
hubby x ckp sngt tp muka die pn da tau die suka..hehe
siap tnye lagi nt hbs ada stock ke..
hehehe siap tnye tu mst la ade prubhn ka


Less 20%  ahli / member jsd
Less 35-50 % stokis jsd

Cara Order

WhatsApp SKD II ke 019 311 6872
@ klik link Whatsappp ni
www.wasap.my/60193116872/jsd

save no ni tau ( Nurul Saadah )

Jom dropship tanpa modal untuk produk jamu susuk dara. 
Semua stok ada. 
Anda hanya fokus produk tertentu sahaja. Marketing FB , Instagram akan diberikan dalam group Whtasapp dan telegram




CARA PENGGUNAAN SKD II KELUARAN SUSUK DARA.


1. Masukkan SKD II sebiji sahaja ke dalam salur faraj / vagina.
2. Anda digalakkan untuk bersama suami setelah 30 minit insert.
3. Selepas bersama, korek dan buang segala kotoran serta lendir yang terkumpul.



 Hasilnya setelah insert Susuk Kekal Dara :
Miss V / Faraj anda akan berasa masih sempit / ketat / berpasir .

Ulang guna untuk kali ke-2 apabila:
Miss V sudah mula kembali longgar selepas anda berulang kali melakukan hubungan intim. Seterusnya, anda boleh gunakan SKD II 1 biji seminggu.
Jika bahagian intim anda jenis banyak lendir SKD II akan cepat bertindak balas & grip.
Jika bahagian intim anda banyak air atau becak akibat minum air sejuk dan ais , kemungkinan SKD II akan terkeluar & jatuh sendiri.